Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Másfél éve boldog párja mellett a színésznő, de hangsúlyozta, nem őrülten szerelmes.

  Gallusz Nikolett magánéletéről mesélt a Story magazinnak. A színésznő nemrég elárulta, újra foglalt a szíve, egy titokzatos színházkedvelő úriember rabolta el azt, akivel ráadásul magázódnak. Kapcsolatuk alapköve az igaz szeretet.

  „Nekem másfél éve van egy nagyon kiegyensúlyozott, harmonikus, csodálatos párkapcsolatom, ami lassan, finoman fejlődik.

  Egy kolléganő hatalmas lelkesedéssel azt kérdezte: akkor most nagyon-nagyon szerelmes vagy? Erre azt tudom mondani, hogy hála Istennek, nem.

   Ebből most nem azt kell kihallani, hogy ne lennék szerelmes, vagy ne lennének mély érzéseim, még azt sem, hogy ne lenne bennem szenvedély, de nem ez a szenvedély diktálja az életemet. Mert az olyan, mint egy drog, az ember keresi, és mindig más mellett találja magát. Én viszont mindig fix partnert, életre szóló szövetségest kerestem” – kezdte a színésznő, akinek tavaly év elején ért véget 12 évig tartó románca. Volt barátnőjével, Laurával megváltozott életformájuk miatt döntöttek a szakítás mellett, de mind a mai napig tartják a kapcsolatot.

  „Most viszont másfél éve növekszik az új kapcsolatom, de nem eszement, buta módon, hanem tudatosan megvizsgálva, milyen hatással van rám, és én milyen hatással vagyok őrá. Az én pályámmal ez eleve nem egyszerű, hiszen én a színpadnak szenteltem az életem. A színházi vállalásaimat a tudásomhoz képest a legjobban akarom teljesíteni, ez pedig olyan mindennapos feladat, amit a páromnak tolerálnia kell. Nekem pedig figyelnem kell arra, hogy az én életmódom őt nem károsíthatja” – idézte a Blikk Gallusz szavait.

 • Hosszas szervezést követően Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd hétvégén kimondta a boldogító igent. A színésznő kezét egy év után, Thaiföldön kérte meg a rendező-producer, és a hétvégén végre örök hűséget fogadhattak egymásnak. Az újdonsült házaspár a Storynak mesélt a nagy nap részleteiről.

  A szerelmesek családjaikkal már egy nappal korábban megérkeztek a helyszínre, és mivel az esküvő napján, késő délután kezdődött a ceremónia, így volt idejük felkészülni. Szerencséjükre fantasztikus volt az időjárás, ragyogóan sütött a nap, ezért egy kis pihenésre is jutott idejük.

  Mivel semmi dolgunk nem akadt, a legnagyobb nyugalomban süttettük a hasunkat a medence szélén. Aztán olyan délután magasságában rám pirítottak, hogy most már illendő lenne elkezdeni készülődni…

  – elevenítette fel Dobos Evelin, akinek három menyasszonyi ruhája is volt: „az első egy vendégváró szatén, bő szárú, hátul kivágott kezeslábas”. Ezt követően Dobos átvette a ruháját, amivel még akadt némi fennakadás, mivel az utolsó héten is igazítani kellett, ugyanis egy hét alatt fogyott négy kilót.

  Nem az esküvőszervezés miatt! Inkább csak mert kevesebb lett az edzés, és az az izom, ami a Sztárboxra való felkészülésem alatt feljött rám, részben eltűnt.

  Gyönyörű darab, és mint az esküvői ruhánál, ennél is szerettem volna egy »first look«-ot, tehát megadni a módját, amikor Dani meglát benne. Nos, ezt én kissé megspékeltem, ugyanis az egyik barátja, Koppány belement abba a kis tréfába, hogy menyasszonyi ruhába bújik, és amikor Dani, illetve az egész násznép megfordul, ő áll ott helyettem” – idézi a Blikk a színésznőt, akinek ötletes viccén remekül szórakozott a vendégsereg.

  Megható pillanatokkal teli szertartás

  Először a rendező Nádai Anikóval közös kisfia, Patrik vonult be mint gyűrűhordó, őt követte az édesapja a Superman zenéjére, az esküvő tematikája ugyanis a filmek és sorozatok voltak. A nagy napjuk dekorációja szintén ezt tükrözte.

  Ahogy vártam Evelinre, hogy kisétáljon a főépületből, ezer dolog pörgött át az agyamon. Hogy mit jelentett ez a másfél év vele. Hogy mennyire nagyszerű érzés nekem, édesapának azt látni, hogy így szeretik egymást a fiammal. Hogy pár hét után tudtam, el akarom venni. Majd megjelent a menyasszonyom, elkezdett felém lépkedni, és a lélegzetem is elállt. Nem vagyok egy sírós fajta, de akkor ott nem tudtam uralkodni a könnyeimen

  – fogalmazott Kovács Dániel Richárd.

  A szertartás vezetőjének az egyik jóbarátjukat kérték fel, fogadalmaikat pedig a megbeszéltek szerint előre megírták, de végül spontán mondták el egymásnak, mit éreznek a másik iránt. „Megható pillanat volt, sosem feledem. És ezután a lemenő nap fényében férjnek és feleségnek nyilvánítottak minket” – mondta a férj.

  A lagzit már egy másik helyszínen tartották, ahol Dobos harmadik ruhája is előkerült a menyecsketánchoz, majd vacsorát szolgáltak fel, és végül jöhetett a torta.

  Én már az előétellel jóllaktam, de szerencsére a tortának maradt hely, ugyanis isteni volt! Éjfélkor szabolcsi töltött káposztát szolgáltak fel, ehhez a hagyományhoz ragaszkodtunk

  – emlékezett vissza a menyasszony.

  „Tényleg őrületes este volt, anélkül, hogy bárki túlzásba vitte volna a bulizást. DJ Rony Bass gondoskodott a hangulatról, de Császár Előd barátom is zenélt, ez volt az ő meglepetése számunkra. Láthatóan mindenki jól érezte magát, azt pedig külön élmény volt látni, ahogy Patrik fiam Rácz Jenővel és Dobrádi Zsoltival breaktáncpárbajt vívnak egymással” – tette hozzá Kovács.

 • Új szenvedélynek hódol.

  Stohl András és 19 évvel fiatalabb kedvese, Vica négy éve kötötték össze az életüket, két évre rá pedig megszületett első közös gyermekük, Bella. A műsorvezető felesége az anyaság mellett pszichológiát hallgat az egyetemen, illetve a vendéglátós és táncos múltja kapcsán most valami egészen új dologba vágott bele.

  „Az olvasóknak talán a Koktél című filmből derenghet az emlék, ahogyan Tom Cruise dobálja az üvegeket. Na, ez a »flair bartending«, amikor egy koktél mindenféle showelem közepette készül el” – magyarázta Stohl András felesége a Best magazinnak.

  Stohl Vicát legjobb barátnője, Budai Julianna ismertette meg a sportággal, aki négyszeres magyar bajnok akrobatikus bartender. Kiderült, hogy feltett szándékuk itthon is népszerűsíteni népszerűsíteni a mozgásformát.

  Nemrég kirepültem Julcsival egy nemzetközi versenyére Portugáliába, egyébként most először mozdultam ki a kislányom, Bella születése óta otthonról egyedül. Egyből »megfertőzött« a látvány... Úgyhogy immáron duóban készülünk ezt a sportágat idehaza is népszerűsíteni, aztán pedig a világot is meghódítani

  – árulta el az édesanya, aki ma már edzővel gyakorol, és később világversenyeken is szeretne részt venni.

  (via Story)

 • Sikerült csevegniük a backstage-ben.

  Múlthét szombaton ismét Budapesten koncertezett Ed Sheeran, aki legutóbb 2019-ben tette tiszteletét a Sziget Fesztiválon, ezúttal pedig a Puskás Arénában lépett színpadra a világturnéjának részeként. A popsztár arénás koncertjének nyitóprodukcióját Zséda adta elő, akit hónapokkal ezelőtt kérték fel a különleges fellépésre. Erről most a Reggeli műsorában mesélt az énekesnő, akinek lehetősége adódott néhány szót váltani Sheerennel a kulisszák mögött.

  Van jó pár dala, amit kifejezetten hallgatok és szeretek, és emberileg meg nagyon helyes volt. Volt egy pár percünk beszélgetni a backstage-ben a folyosón. Megbeszéltük, hogy hánykor lesz erre lehetőség, és akkor ez így is volt. Nagyon kedves volt, először a köralakú színpad különleges adottságairól beszélgettünk. Megkérdezte, hogy tetszett-e ez nekem, milyen élményt adott.

  – mondta az énekesnő, aki a beszélgetés ezen pontján már túl volt a fellépésén, így röviden el tudtak beszélgetni az élményről a brit világsztárral.

  Egy picit beszéltünk a családról, és kérdeztem, hogy itt vannak-e. Ennek volt egy privát jellege, úgyhogy ezt nem mondom, de nagyon-nagyon emberi volt az egész. Ő maga meg fantasztikus, zseniális. Nagyon jó volt látni, hogy ennyi energiát tesz bele, meg így énekel, ilyen stáb dolgozik mögötte. Nagyon alázatos, az egész csapat profi volt. 

  –mesélte Zséda, aki rendkívül jó élménynek nevezte, hogy egy ilyen produkciónak a része lehetett.

Rovatok