Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elárulta, miért nem szerepelnek gyakrabban a gyerekei a médiában.

  Bár ódzkodott attól, hogy címlapon mutassa meg ikreit, Szonját és Matyit a születésük után, Erős Antónia mégis úgy döntött, rábólint egy közös fotózásra, amire végül akkor került sor, amikor a gyerekek egyévesek lettek. Az RTL híradósa azért is szánta rá magát arra, hogy megmutassa ikrei arcát, mert elfogadta, hogy ismert emberként sokan kíváncsiak rájuk. Mint mondja, az emberek örültek ennek.

  Véleménye szerint azonban egy híresség gyerekének nem az a dolga, hogy szerepeljen. 

  Mind a mai napig nem szeretem szerepeltetni a gyerekeimet, azt gondolom, egy ismert ember gyerekének nem az a dolga, hogy szerepelgessen, se az Instagramon, se különböző magazinokban, hanem az a dolga, hogy élje az életét. És ha majd úgy alakul, valamiért érdemes arra, hogy megjelenjen az online felületeken, az megtörténik magától.

   – mondta a híradós a Story magazin videójában, amelyet a 24.hu talált meg.

 • Napról napra egyre durvul a válásuk.

  Valószínűleg „Az őszi szezon botrányos sztárválása-díjat” már most lazán oda lehetne ítélni Sophie Turnernek és Joe Jonasnak, a brit színésznő ugyanis a legfrissebb hírek szerint beperelte exét. Állítólag az énekes nem hajlandó odaadni közös, 3 és 1 éves kislányaikat édesanyjuknak, aki visszaköltözne a gyerekekkel Angliába, ahogy azt még házasságuk megromlása előtt, közösen eltervezték. A Turner által benyújtott dokumentum szerint a kicsik jogtalanul vannak immáron 3 hónapja a férfinál, aki az útleveleiket is visszatartja. 

  Az üggyel kapcsolatban megszólalt Jonas szóvivője is, hangsúlyozva, a gyerekek már  Amerikában születtek, ezért amerikai állampolgárok, édesapjuk pedig szeretne megegyezésre jutni, hogy felváltva nevelhessék őket.

  (via RTL)

 • Mindent kipróbál.

  Egy nem mindennapi kezeléssel próbál tenni fogyása érdekében Kajdi Csaba, azaz Cyla. A modellügynökség-vezető, influenszer sok mindent kipróbált már, ám hosszú távon semmi nem bizonyult eredményesnek; ezért is döntött egy új beavatkozás mellett. A minap egy ún. epesavas injekciót kapott, mellyel a „tokarészt” korrigálják. Az injekcióról a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mesélt követőinek, rajongóinak.

  Voltam már ultrahangos zsírbontáson, zsírfagyasztáson… na, anyukám, most kapaszkodjál meg! Epesavas a Cyla! A héten voltam epesavas beinjekciózáson tokára, most olyan vagyok, mint egy pelikán, de majd látod, ha változok. Állítólag az epesav a zsírsejtek membránját megbontja, és a zsírnak taka, gyönyörűen karcsúsodol, formásodol! Várom, hogy mi lesz az eredmény

  – mesélte Kajdi, hozzátéve, az injekció nem volt fájdalommentes.

  Ettől függetlenül a kajára odafigyelni és mozogni kell. Azért fáj, egy hétig nem kellemes, de erre a tokarészre nem tudsz semmilyen gyakorlatot se csinálni. Én mindent kipróbálok

  – emelte ki az influenszer, akinek szavait a Blikk idézte.

 • Elindult az RTL Cápák között című üzleti show-műsorának hatodik évada, ahol idén változás történt a csapat felállásában, ugyanis két új befektető, dr. Varga Eszter és Orbók Ilona vette át az előző évadok emlékezetes cápáinak, Tomán Szabinának és Lakatos Istvánnak a helyét.

  A legutóbbi adásban többek között Mándli Péter földrajztanárt ismerhették meg a nézők, aki egy olyan applikációval érkezett a Cápák elé, melynek célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket az aznapi dátumhoz köthető érdekes tényekkel. Mándli 2016 nyarán kezdte el gyűjteni az információkat, és idén indította el webapplikációját, melyre összesen másfél millió forintot költött eddig. Ennek fejlesztéséhez további 5 milliót kért a befektetőktől, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

  Bár a 20 éve pedagógusként dolgozó férfi hivatása iránti elkötelezettségét tiszteletre méltónak nevezte Varga Eszter, abban mind egyetértettek, hogy befektetésként nehezen értelmezhető az alkalmazás. Úgy vélték, organikusan fejlődve sikereket érhet el családi vállalkozásként az ötlet, de kis méretéből adódóan nem bír el egy befektetőt.

  Az a dilemmám, hogy ebből akkora sztori nem tud kerekedni, ami a befektetőnek megtérülést hozna. Ha a befektető akar ebből először jóllakni, akkor az meg egy unfair helyzet, mert te leszel az, aki ezen dolgozik. És csak azért dolgozni, hogy ez megtérüljön, közben meg te vagy a tanár, aki értéket ad, és teremt valamit. Üzletileg ebbe én nem tudok befektetni, de közben meg veled a szívem

  – mondta Balogh Petya, majd kiszállt a földrajztanár által kínált üzletből.

  Végül Balogh Levente is megerősítette, hogy számára sem értelmezhető üzletileg a vállalkozás, majd önzetlen felajánlást tett Mándli Péternek. Az üzletember kifizette a tanár által addig befektetett összeget anélkül, hogy bármilyen részesedést kért volna.

  Annyi hülyeségre költjük el a pénzünket, legalább itt egy kicsit visszaadunk

  – indokolta Balogh Levente a döntését befektetőtársainak.

Rovatok