Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sok az "állítólag" ebben a sztoriban, de azért elmesélem. Állítólag egy fiatal vietnámi férfi mindig otthon hagyta a személyijét, amikor elment inni a haverokkal, és így sosem tudta igazolni, hogy már elég idős a piáláshoz. Állítólag a sokadik alkalom után fogta magát, és rátetováltatta a kezére a dokumentumot, hogy sose felejtse el. Aztán az erről készült képek elkezdték körbejárni a vietnámi közösségi médiát is.

    Az Oddity Central szerint a tetkó tényleg létezik, mert sikerült felkutatni a tetoválóművészt, aki annyira nem büszke a munkájára, mert szerinte is elég bénán sikerült.

  • Kanye West és Kim Kardashian 5 éves lánya, North West a WWD magazin Beauty Inc. különszámának a címlapjára került, nem is tudok ehhez mit hozzáfűzni:

  • Deák Bill Gyula tavaly ünnepelte hetvenedik születésnapját és pályafutásának ötvenedik évfordulóját, de rendületlenül dolgozik tovább: 2019. december 14-én a budapesti MoM Sportban ad koncertet Rossz vér címmel.

    A magyar blueskirály életművének legismertebb dalai csengnek majd fel.

    Bill kapitány koncertjének repertoárjában a mára már legendássá vált Rossz vér című album dalai köré épülve többek között hallhatjuk a Kőbánya blues-t, illetve megelevenedik Torda alakja is az István a Királyból.

  • Jonathan Glazer (Szexi dög, Under The Skin) rendezte ezt az Apple Watch legújabb reklámját, amiben Inka Titto táncos mozog parádésan a felhők között.

Rovatok