Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vékony szemöldökkel, tüsi frizurával és szemüvegben pózolt a reality-hős.

  Első ránézésre nehezen mondtuk volna meg, hogy Kim Kardashianról készültek Nadia Lee Cohen fényképész legújabb fotói, ha azokat nem maga a valóságshow-sztár tette volna közzé Instagram oldalán.

  A négygyermekes édesanya megszokott stílusától teljesen eltérő külsőt kapott a CR magazin 10. évfordulós, jubileumi számának címlapfotózásához: tüsire vágott frizurát, ceruzával megrajzolt, vonalvékony szemöldököt, valamint egy vastag keretes szemüveget is. 

  A retro-koncepció néhány rajongójának Madonnát juttatta eszébe, míg mások arról írtak a kommentek közt, így egy az egyben úgy néz ki, mint édesanyja, Kris Jenner. Ennél talán egy fokkal kevésbé eshetett jól Kardashiannak, hogy többen exférje, Kanye West új feleségéhez, a botrányhős Bianca Censorihoz hasonlították őt.

 • 10 éve már, hogy véget ért a népszerű szitkom.

  Nagyon valószínűbb, hogy hamarosan újra bepillantást nyerhetünk a Dunder Mifflin unalmas ismerős irodájának falai közé, A hivatal alkotója, Greg Daniels ugyanis rebootolná a sorozatot.

  Az eredetileg angol mintára indított The Office Steve Carell, Rainn Wilson és John Krasinksi főszereplésével 2005 és 2013 között futott nagy sikerrel az NBC-n. Egyelőre arról nincsenek információk, hogy ők-, vagy más régi szereplők visszatérnek-e az egyre biztosabban megvalósuló projektben, mindenesetre a hangsúly ezúttal mindenképp új karakterekre helyeződne.

  „Úgy tudnám elképzelni [a rebootot], mint ami kitágítja a sorozat univerzumát, tudjátok, mint ahogyan A Mandalóri a Star Wars kiterjesztése. De nem tudom, hogy erre nyitottak lennének-e az emberek, nehéz megmondani" – idézte az IGN Daniels korábbi nyilatkozatát.

  A széria körüli munkálatok több szakmabéli forrás szerint is megkezdődtek már, a hollywoodi írók sztrájkja miatt az elmúlt hónapokban mégis parkolópályára került a dolog. A munkabeszüntetés azonban várhatóan a napokban hivatalosan is véget ér, tehát újból teljes erővel dolgozhat Daniels és csapata A hivatal új verziójának fejlesztésén, valamint annak hivatalos bejelentésén.

 • A modell 13 év után vált el az egykori profi sportolótól.

  Magánéletéről és válásáról is mesélt a CBS csatorna Sunday Morning című műsorában Gisele Bündchen. A modell tavaly ősszeljelentette be, hogy két gyermek és 13 év házasság után külön utakon folytatják tovább férjével, Tom Bradyvel, bár pontosan sosem részletezték a médiának, mi miatt jutottak erre a döntésre.

  Friss interjújában Bündchen elmondta, szerinte minden úgy alakult, ahogy a dolgoknak történniük kellett, beleértve a válását is.

  „Ha tehetném sem változtatnék semmin az életemen. Mármint nem erről álmodtam, nem ez volt a vágyam – a szüleim 50 éve házasok, és nagyon szerettem volna, hogy ez velem is így történjen. De el kell fogadnod, hogy néha van, hogy együtt változol a partnereddel, és olyan is van, hogy eltávolodtok” – magyarázta a modell, majd Bradynek üzent.

  „Ő a gyermekeim édesapja, úgyhogy mindig a legjobbat fogom neki kívánni, és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen csodálatos gyerekekkel ajándékozott meg. Ha egy ajtó becsukódik, helyette egy másik kinyílik.”

 • Elszundított az Országház épületében a Telex egyik újságírója – írta meg Deák Dániel Facebookra feltöltött fotója alapján a Mandiner. A bejegyzés szerint Simor Dániel levette a cipőjét is, úgy feküdt le aludni.

  Az Országgyűlés őszi ülésszaka hétfőn délután vette kezdetét, Orbán Viktor mellett többek közt Dúró Dóra és Gyurcsány Ferenc is felszólalt. Közvetítésünket itt olvashatják:

Rovatok