Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Több fotó is készült róla.

    Magyarországra látogatott pár napra A The Walking Dead sztárja, Norman Reedus, aki Instagram-történetében több képet is megosztott a fővárosról. Az 55 éves színész posztolt már magyar zászlót, a Szent István Bazilika „Ego sum, via, veritas et vita” feliratát, a Lánchíd oroszlánját, egy Budapest feliratú hamutálat és az óriáskerék egy részletét.

    Az amerikai horrorsorozat lelkes rajongói azt is kiderítették, hogy melyik budapesti szállodában szállt meg a színész, akivel aztán többeknek is sikerült közös fotót készítenie. Reedus vélhetően forgatni érkezett hazánkba, de úgy tudni, néhány nap elteltével már tovább is utazott.

    (via Bors)

  • Anya lesz a Next Top Model Hungary zsűritagja.

    A Mokka vendége volt szerda reggel Axente Vanessa, aki jelenleg futó tévéműsora, a Next Top Model Hungary kulisszatitkai mellett egy személyes hírt is megosztott Iszak Eszterrel, valamint a Tv2 nézőivel: első gyermekével várandós.

    Van egy nagyon izgalmas hírem, vagy hírünk a férjemmel...babát várok!

    – árulta el a kismama, hozzátéve: augusztus 19.-ére van kiírva, de reméli, hogy egy nappal később, az állami ünnepen látja majd meg a napvilágot gyermeke. Emellett a kicsi neme is kiderült, lánnyal bővül majd a modell családja, aminek különösen örül a NTMH zsűritagja.

    „Nekem ez volt az álmom, hogy az első kisbabám kislány legyen, úgyhogy nagyon-nagyon izgatottak vagyunk és örülünk!”

  • Sok múlott ezen.

    Zendaya az utóbbi időben már többször bizonyította, hogy mesterien képes népszerűsíteni új, Challengers című filmjét, ugyanis minden alkalmat megragad, amikor valamilyen formában a vörös szőnyegre csempészhet egy teniszlabdát, amellyel a karakterét szimbolizálja. Mint ismert, a 27 éves színésznő a filmben egy feltörekvő teniszezőt alakít.

    Ahogy a mozi múlt heti bemutatóján Rómában, így a minap a Los Angeles-i premier afterpartyján is a szerepéhez öltözött. Míg legutóbb olyan magassarkú cipőben lépkedett, amelyet egy-egy teniszlabda díszített, addig az egykori Disney-sztár most a földig érő, combig felsliccelt ruhájával tisztelgett karaktere, a teniszsztár Tashi előtt. A Celia Kritharioti által tervezett estélyiben nem csupán azért hívta fel magára a figyelmet, mert az köldökig kivágott és élénk neon sárga, hanem mert egy labda fogja össze elől, megvédve Zendayát egy komolyabb villantástól.

    (via People)

  • A kiesés ellenére sokat jelentett neki a megmérettetés.

    Az álommeló szerdai adásában a jelöltek ezúttal párokban bizonyíthatták alkalmasságukat. A munkanap kezdetén egy etikett-teszten kellett megfelelniükmielőtt elindulhattak volna Balogh Levente külföldi üzlettársait felvenni az autójukkal. Az üzleti életre vonatkozó illemszabályokkal a legtöbben gyorsan végeztek, így hamar gépjárműbe pattanhattak, ám Andi és Bence duója nem tartozott közéjük. Sokadik próbálkozásra végül nekik is sikerült hibátlanra kitölteniük a kérdéssort, de jelentős hátrányukat már nem tudták ledolgozni. A nap végén nem csupán azt mondhatták el, hogy órákig megváratták a rájuk bízott üzleti partnert, de a rohanás miatt étlen-szomjan vitték el az elnökkel való találkozójára.

    Mint kiderült, végül két csapatnak sem sikerült teljesítenie a rájuk bízott feladatot, de Gergő és Zsuzsi párosa új esélyt kapott a raporton. Az elnök Andi és Bence esetében csak azon gondolkozott, hogy egyiküket vagy mindkettőjüket hazaküldje. Mivel előbbi eddig a pontig nem hibázott, ezért tovább folytathatta a versenyt, de Bence már a sokadik esélyével nem tudott élni. Balogh Levente úgy döntött , hogy a férfi nem alkalmas arra, hogy az asszisztense legyen, így számára véget ért a küzdelem.

    Soha nem gondoltam volna, hogy ilyenen fogok kiesni, előbb gondoltam volna, hogy lekvárt nem tudok főzni, mint hogy ilyen üzletietikett-kérdőívet ne tudjak kitölteni elsőre vagy másodjára. Viszont baromi jó volt az egész, mind a feladatok, mind a segítők nagyon szimpatikusak voltak, és barátságok is köttettek. Tehát nagyon jól éreztem magam a műsor folyamán. Rám óriási hatással volt, olyannyira, hogy még egy tetoválást is csináltattam ezzel kapcsolatban

    – mondta Bence az RTL kameráinak, majd megmutatta a tévéműsor alakjára tetovált logóját.

Rovatok