Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megszámlálhatatlan mennyiségű tevét adtak volna érte, vallja Bódi.

  Thaiföld után Egyiptomban pihent nemrég Bódi Guszti és felesége, Margó, akik rengeteg élménnyel gazdagodtak. A zenész ráadásul nem győzte levakarni az arab férfiakat a nejéről, akit többen meg is akartak venni tőle.

  Bódi úgy meséli, azért utaztak el, mert a feleségének akart kedvezni, aki amellett, hogy mindig ment vele a koncertekre, a házimunkát is megcsinálta minden egyes nap. Arra azonban nem számítottak, hogy megbabonázza a helyi férfiakat.

  Margó egy egzotikus csaj, úgyhogy nem lepődtünk meg, hogy lépten-nyomon meg akarták őt venni. Megszámlálhatatlan mennyiségű tevét adtak volna érte, legalább 10 csávó könyörgött, hogy adjuk el, de mondtam, hogy az én feleségemet a világ összes tevéjéért sem adnám oda. Ennyi teve nincs a világon!

   – mondta a Borsnak Bódi Guszti.

 • Közös fotó is készült róluk.

  Magyarország köztársasági elnöke egy váratlan találkozásáról osztott meg fotókat a közösségi oldalán. Mint kiderült, Novák Katalin a világhírű amerikai gitárossal, Slash-sel találkozott össze egy repülőtéren. 

  Váratlan reptéri találkozás Slash-sel. Többek között olyan felejthetetlen gitár riffeket köszönhetünk neki, mint a Guns N' Roses »Sweet Child o' Mine« vagy »Welcome To The Jungle« slágereinek akkordjai.

  – olvasható a magyar államfő Instagram-posztjában.

  Mint ahogy arról korábban az index is írt, Novák Katalin köztársasági elnök nemrég az Egyesült Államokban, Austinban találkozott Elon Muskkal a Starlink, a Tesla és az X tulajdonosával. A találkozójukon tárgyaltak többek közt a világot érintő demográfiai válság megoldási lehetőségeiről is.

 • Nagy a boldogság.

  Újabb fotók bizonyítják, hogy Majoros Hajnalka 40. születésnapja felejthetetlenre sikeredett. A modell szeptember 20-án töltötte be 40. életévét, férje, Majoros Péter, azaz Majka pedig mindent megtett annak érdekében, hogy szerelmének örömet szerezzen: a bomba formának örvendő kétgyermekes sztáranyukának meglepetésbulival készült, és egy friss Instagram-bejegyzés tanúsága szerint egy lovat is vett neki.

  Felejthetetlenné tetted, az egyszer biztos

  – írta lapozható bejegyzésében Majoros Hajnalka, akinél többen is rákérdeztek a követői közül arra, milyen nevet választott a paripának.

 • Felpuffadt arccal mutatkozott Párizsban, ezért azt pletykálják, kés alá feküdt.

  Jennifer Lawrence hatalmas port kavart azzal, ahogy a minap a Dior 2024-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján megjelent a párizsi divathéten. Az Oscar-díjas színésznő nem azért keltett nagy feltűnést, mert bármi megbotránkoztatót tett volna, sokkal inkább a kinézete, pontosabban az arca miatt beszélnek most róla az internetezők. 

  A 33 éves filmsztár ugyanis puffadt arccal jelent meg a divatbemutatón. Az alábbi felvételek megosztják a rajongókat: vannak, akik fel sem ismerték a színésznőt, mások semmi furcsát nem látnak rajta, a legtöbben azonban arra gyanakodnak, hogy Lawrence botoxkezelést kapott, esetleg plasztikai műtéten esett át.

  Egyes kommentelők szerint le kellene tartóztatni azt, aki Lawrence arcához hozzányúlt.

  Mindenesetre egy olyan videó is felkerült az internetre, ami bizonyítja: csupán a sminket, pontosabban a rúzst és a szájceruzát tolták túl a színésznő arcán.

   (via Hindustan Times, WE)

Rovatok