Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sok dolgot elkövettem, de az nem igaz, hogy a házasságom megcsalás miatt ér véget. Liam és én évtizedek óta együtt voltunk. Mondtam már korábban, és ez továbbra is igaz, szeretem Liamot, és mindig is így lesz.

  Ezt írta ki Miley Cyrus, válaszul a férje megcsalásáról szóló pletykákra.

  (Fontos előzmény, azoknak a kommentelőknek, akik még nem láttak tévét, rádiót vagy újságosstandot: Miley Cyrus egy híres popsztár, az inkább régen híres, de most épp megint eléggé híres  Billy Ray Cyrus  countryzenész gyereke, és épp válik Liam Hemsworth színésztől, aki egyébként a Westworldből ismert Luke Hemsworth, és a Thor-filmekben a címszereplőt játszó Chris Hemsworth öccse, mellesleg ausztrál.)

  Ez eddig nem is lenne olyan érdekes, de Miley Cyrus nem akarta senki fantáziájára bízni, hogy vajon mi lehet az a sok dolog, amit elkövetett, ezért újabb posztokat írt. Aztán még újabbakat. És a végeredmény egy egészen hosszú őszinteségi roham lett, ami igazából egyszerre csodálatos, és irigylésre méltó, tényleg.

  Mint egy posztról-posztra elmesélt dráma, ahol a hősnő szembenéz a múltjának démonaival, és az újabb és újabb emlékek után kiszól a közönségnek, hogy elfogadta magát olyannak, amilyen.

  Először azt árulta el, hogy bukott egy nagyobb szerződést a Walmart áruházlánccal, miután kiderült, hogy 17 évesen betépett egy bonggal.

  Ezután arról írt, hogy az eddigi legnagyobb sikerű száma arról szól, hogy beekizve táncol és/vagy a mosdóban szívja a csíkokat.

  Aztán már azt is bevallotta, hogy azért rúgták ki a Hotel Transylvania című animációs filmből, mert a férjének vett egy péniszalakú tortát, és készített egy képet, amin azt nyalogatja. Ez pedig nem volt eléggé családbarát a producereknek.

  A végén pedig úgy döntött, összefoglalja az egészet egy nagy posztban, amiben már úgy hivatkozott magára, mint a nő, akiről a legtöbb meztelen fotó lehet fent az interneten. (BuzzFeed News)

 • Eltűnt egy kígyó, vagy megszökött Óbudán. A gazdi szerint senkire és semmire nem veszélyes, bár nem lennék meglepődve, ha összeszarnám magam, ha belebotlanék. Bár inkább egy kígyó kígyózzon előttem, mint egy patkány.

 • A Hasbro játékgyártó rengeteg fontos popkulturális termék jogait birtokolja, övék a G.I. Joe, a Transformers, a Monopoly, a Furby, az Én kicsi pónim és most már az Entertainment One nevű cég megvásárlásával Peppa malac is – közölte a BBC.

  Aki nem tudna, hogy ki Peppa malac, annak ajánlom ezt az elgondolkodtató videót:

  Apátokból kolbász lett

  Peppa malac egyébként az egyik legjelentősebb kortárs kulturális jelenség, Kínában egy időre a diktatúrával szemben állók szimbóluma lett, rapszámokban idéztek belőle, magukra tetováltatták az emberek. Ausztráliában pedig abból lett komolyabb botrány, hogy Peppa az egyik részben összebarátkozik egy pókkal, ami nem túl jó példa a gyerekeknek, főleg Ausztráliában, ahol nagyon komoly problémákat okozhat egy pók csípése.

  A Hasbro a Peppát készítő Entertainment One megvásárlásával azt ígéri egyébként, hogy a Peppa-történetek történetvezetése komolyabb, mélyebb lesz, de továbbra is megtartják azokat az értékeket, amik miatt Peppa közkedvelt lett, a mesét továbbra is családbarátként hirdetik, és kisebb gyerekeket céloznak meg vele. Úgyhogy, hiába hárult el minden jogi akadály az elől, hogy a korábban belebegtetett Hasbro mozifilmes univerzumban már a mesemalacok is szerepeljenek, a G.I. Joe vs. Transformers vs. Peppa malac mozifilmekre egyelőre még várni kell.

 • A 444-en megjelent egy olvasói videó, amit az elmúlt 10 hónapban rögzítettek különböző villamosok vezetőfülkéjéből. A 10 perces videót egy hónapja töltötték fel, és a mostani poszt megírásának pillanatában még csak 102 nézőnél jár – de a nap végére ez valószínűleg megsokszorozódik, mert egy egyszerre nagyon szórakoztató és kellemetlen videóról van szó, ahol vannak

  • a piroson simán áthajtó autósok
  • az éjszaka közepén, a zebrán épp, hogy átrohanó gyalogosok
  • az esőben a villamossínen fotózkodó turisták
  • a villamossínen bámészkodó autók
  • és rengeteg idegörlő utolsó pillanatos csörömpölős fékezés.

  De inkább nézzék meg egyben:

  Akinek nincs most 10 perce egy villamosos videót egyben megnézni (ami valahol érthető dolog), a legjobb pillanatokat a 444 itt kigyűjtötte.

Rovatok