Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A legtökéletesebb húsvéti videót a Blikknek köszönhetjük, megmutatom tessék:

  Ha nem lenne világos, Tenya, Az Ország Lovasszínésze szódázza meg benne kedvesét, Jennifert, akit tán az X-Faktorból ismerhetünk. Valahol mindenki szeretne Tenya lenni egy félórára szerintem, még a nők is. Akik meg a szegényember Fabiójának hívják, azok irigyek és kész.   

 • Emlékeznek arra, amikor 10 éve tavasszal és nyáron az egész ország azon hőbörgött, hogy míg hét közben gyönyörű, napos kiránduló- vagy strandidő volt, hétvégenként hónapokon át mindig esett? Amikor Soros György még nem migránshordákkal és a zsoldjában álló Brüsszellel meg a civilekkel sanyargatta a nemzettestet, hanem a kisemberek zsebéből kiszipolyozott pénzével egyenesen az időjárást szabadította ránk? A dolog aztán megismétlődött  2011-ben, 2016-ban, 2018-ban, és biztos lehetne még egy csomó évet találni.

  Erre tessék, február óta mindig hétvégénként volt jó idő és hét közben rosszabb. Vajon megjelent egyetlen kicsike hír vagy akár csak egy kósza sor, hogy milyen csodás ez így? Na ugye! Most is elég csak kinézni – esik, fúj, míg a négynapos hétvégén végig sütött a nap!

  Szóval köszi időjárás, és csak így tovább!

 • A rendőrség honlapján rendszeres statisztikát adnak ki a határon elfogott illegális határátlépőkről. Sőt még egy kis grafikon is mutatja a főoldalon, hogy alakul napról napra a migráció a déli határon. 

  A hétfői beszámoló címe  viszont egészen meglepőre sikerült:

  33+10+13 ILLEGÁLIS MIGRÁNS

  De vajon, mi lehet ez?

  • Gyors kis agytorna: Akkor lehetne kicsit nehezebb, például: Találja meg a migránst ott, ahol x=25 
  • Példa a jövő tankönyvéből: Ahhoz nem elég beszédes. Akkor valahogy így nézne ki: Ha Marci apukája hetente 5 irakit fog el Kelebiánál, és évente 130 órát túlórázik, akkor hány irakit fog el egy kormányciklus alatt?
  • Pszichológiai fogás: Nem akarják az embereket nyomasztani azzal, hogy mennyi migráns próbál meg átkelni a határzáron, ezért összeadással próbálják elvenni az élét. 33+10+13 az mégse hangzik annyira fenyegetően, minthogy 56. Nagyobb számok esetén például ki lehetne fejezni a migránsok mennyiségét a tíz hatványaival is. Egymillió migráns készül Európába. Nyomasztó, igaz? 1 * 10⁶ migráns készül Európába. Máris fogyaszthatóbb!

  Akit érdekel a száraz és unalmas valóság a police.hu-n elolvashatja a teljes beszámolót.

 • A héten érkezik a Bosszúállók: Végjáték, vagyis a Marvel hatalmas filmopuszának lezárása – a magyar premier előtti vetítés már szerdán elkezdődik, Amerikában péntektől adják a mozik a filmet –, aminek díszbemutatójára tökéletesen összeállított ékszerekkel érkezett a Marvel Kapitányt alakító Brie Larson, ugyanis a bal kezén minden ujjra egy gyűrűt rakott egy jó nagy karkötő kiegészítőjének, az összhatás a színekkel pedig teljesen egyértelmű, hogy a Végjátékban – minden bizonnyal – legyőzendő Thanos páncélkesztyűjére és az abba belepakolt hat végtelen kőre utal a szett.

  Le a kalappal Larson stylistja előtt.

Rovatok