Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Felesége is feltűnik a videóban.

  Ma este összemérik erejüket a Sztárbox legjobbjai, hogy kiderüljön, ki lesz a kategóriák abszolút győztese. Molnár Áron a férfi könnyűsúly kupájáért Rácz Jenővel száll majd ringbe, amire már előre elkezdte a felkészülést.

  Természetesen a szócsata sem maradt el, a héten már bőszen ment az üzengetés a színész és a sztárséf között, de a fizikai edzés sem szorult háttérbe, sőt. Molnár egy humoros videóban mutatta most meg Instagram követőtáborának, hogyan készült a vasárnapi nagy mérkőzésre: lendületesen vetette bele magát konyhájukban a képzeletbeli ellenfele hatástalanításába, de a látványos levegőbokszot a felvétel szerint épp gyümölcsöt szelő felesége, Duda Éva azért nem annyira értékelte:

 • Még az év utolsó napjaiban befut az év egyik legjobban várt filmdrámája, az A24 stúdió Vaskarom című mozija. A történet a tragikus sorsú Von Erich bírkozócsaládról szól, amelynek tagjait Holt McCallany, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Stanley Simons és Zack Efron keltik életre majd a vásznon. Utóbbi alakításáért sokan már a trailer láttán Oscar-díjat adnának, arról nem is beszélve, hogy milyen fizikumra kellett szert tenniük a színészeknek a sportemberek megformálásához.

  Efron sosem titkolta, hogy nem volt egyszerű a felkészülés fizikai része, a végeredmény viszont elképesztően látványos lett: négyőjük most újra elkészítették a Von Erich család egyik leghíresebb képét, és bizony nem sokkal maradtak alul izmaikkal a valódi testépítőktől, sőt.

 • Hogy is van ez? Ott is volt, de nem is, táncolt is, meg nem is – ez akár egy magyar népmese kezdete is lehetne, de ebben az esetben Jákob Zoltán céges karácsonyi bulizásáról van szó.

  Az üzletember Instagram-bejegyzésében számolt be arról, hogy ropták vele kollégái a Crystal Nails partiján, annak ellenére, hogy maga covid-fertőzése miatt otthon kellett, hogy maradjon. A közzétett videó tanusága szerint munkatársai egy kartonfigurával helyettesítették a főnöküket, amit bodysurfinget imitálva adtak kézből kézbe.

  Hülye Covid miatt nem tudtam elmenni a céges karácsonyi bulira, de csakazértis megtáncoltattam minden lányt

  – fogalmazott Jákob.

 • Szeretné megcáfolni a modellekkel kapcsolatos sztereotípiákat.

  A Farm VIP sárga csapattagjaként estéről estére követhetik Kiss Daniella tanyasi kalandjait a tévénézők a Tv2-n. Ez hosszú idő után az első műsor, amire igent mondott a szépségkirálynő, nyolc évig ugyanis nem szerepelt semmilyen műsorban – teljesen tudatosan.

  „Miután 2015-ben megnyertem a Magyarország Szépét, úgy döntöttem bizonyos okok miatt úgy, hogy eltűnők a médiából. Ezt mostanra megbántam, mert utólag úgy gondolom, élveztem volna a szereplést, építhettem volna ebben karriert. Persze így sem tétlenkedtem, azóta is modellkedem, és rengeteg megkeresésem van” – kezdte a Blikknek Kiss, hozzátéve: a véleménye az elmúlt két évben változott meg, több megkeresés után pedig végül nem véletlenül a Farm VIP-t vállalta el.

  Szeretném megcáfolni a szépségkirálynőkkel és a modellekkel kapcsolatos sztereotípiákat, amik bántanak. A hétköznapokban ugyanis teljesen átlagos nő vagyok, aki, ha nem dolgozik, akkor főz, takarít és vezeti a háztartást. Azt gondolom, itt nagyrészt meg tudtam mutatni, hogy milyen vagyok valójában, de maradt még bennem, és a jövőben más műsorokban is szívesen megmutatnám magam.

Rovatok