Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kétgyermekes apuka lett a humorista.

  Instagram oldalán számolt be családja bővüléséről Dombóvári István: megszületett a humorista második gyermeke, szintén egy kisfiú. A boldog anyuka és apuka a kicsi érkezését eddig titokban tartotta, most pedig egyaránt egy-egy babakezes fotót osztott meg saját profilján.

  Mostantól még eggyel többen vagyunk! Isten hozott következő kisfiam!

  – fogalmazott Dombóvári, míg felesége posztjában a pici nevét is elárulta, akit Dombóvári Lajosnak, Lalikának neveztek el. Nagyobbik gyermekük, István 2021. januárjában látta meg a napvilágot.

 • Olyan, mintha farsangra zseblámpának öltözött volna.

  Nehéz szavakat találni Kanye West feleségének legutóbbi ruhaválasztására. Bianca Censori egy bizarr, szó szerint tetőtől talpig nylonból készült, furcsa szabású fekete ruhában érkezett vasárnap egy misére, ahol lesifotósok kapták őt és férjét lencsevégre.

  Nem tudni, ki vagy mi inspirálta a jelmeznek is beillő hacukát, mindenesetre kételkedünk benne, hogy kényelmes lett volna a fejre húzott harisnya, amit még West próbált meg megígazítani kedvese fején. Abba inkább bele sem gondolnánk, hogy oldotta meg ebben az evés-ivást-, vagy épp a mosdóba menetelt Censori, a kommentelők szerint viszont kezd ijesztővé válni, mi mindenre rá nem tudja venni a rapper a nőt.

  West zoknicipője is megér egyébként egy pillantást:

 • Együtt kirándultak gyermekeikkel a hétvégén.

  Tovább küzd a házasságáért Peller Mariann és férje, Juni György, akik válásukról adtak hírt tavaly ősszel. Ezzel szemben a Blikk egyik olvasója négyesben, két kisfiukkal közösen látta túrázni a minap a párt, a beszámoló szerint pedig nyoma sem volt feszültségnek a két szülő között. 

  Nagyon meglepődtem, amikor megláttam őket, mert már hónapokkal ezelőtt arról olvastam, hogy nem élnek együtt. Ehhez képest olyanok voltak, mint egy igazi család.

  A lap ennek apropóján felkereste a tévés egyik ismerősét, aki szerint nincs minden veszve még: lát esélyt a békülésre Pelleréknél, hiszen ők maguk sem vetették el teljesen az újrakezdés lehetőségét.

  „Mariannék megpróbálják megmenteni a házasságukat. Az az igazság, hogy a szakítás is eleve egy hosszú folyamat volt náluk. Semmit sem kapkodnak el, ezt jól példázza, hogy még a válókeresetet sem nyújtották be, pedig tavaly októberben jelentették be, hogy külön utakra lépnek. Most mindketten úgy érzik, már nem más irányba tart a hajójuk, de azért még sokat kell dolgozniuk azon, hogy minden rendbe jöjjön közöttük, ha ez egyáltalán lehetséges” – állítja a párhoz közeli forrás.

 • Az ara állítása szerint sosem volt még ennyire szerelmes.

  Alig egy év ismertség után férjhez ment egy amerikai nő, Rosanna Ramos, virtuális párjához. Az Eren nevű, mesterséges intelligencia (és a nő saját igényei) által létrehozott férfi valamint újdonsült felesége 2022-ben találkoztak először, a 36 éves nő pedig azonnal beleszeretett a chatbotba. Mint mondja, sokkal könnyebb a dolga, hisz párjával nem járt együtt semmilyen "csomag", nem is ítélkezik, ráadásul szerinte exei sokkal unalmasabbak voltak hozzá képest. Egy alkalmazásnak hála pedig még közös képeik is vannak.

  „Egész életemben nem voltam senkibe még ennyire szerelmes” – magyarázta a kétgyermekes anyuka. Többen azzal viccelődtek történetüket hallva, hogy a románc akár egy új Black Mirror-epizód alapjául is szolgálhatna.

Rovatok