Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerencsejáték-függőségéről vallott a Barátok közt Novák Lacija.

  Nem indult zökkenőmentesen Tihanyi Tóth Csaba karrierje: elmondása szerint korábban egy békásmegyeri ingatlan árát verte el szerencsejáték-függősége miatt. A Barátok közt egykori szereplője nem tagadja, volt, hogy olykor nagyon nagy összegeket hagyott ott az asztalnál, de időnként azért a szerencse is melléállt. A híresztelések szerint 1997-ben éppen egy váratlanul nyert összegből, pontosabban félmillió forintból alapította meg saját színtársulatát, a Tihanyi Vándorszínpadot.

  Bár a színész kaszinóba ma már nem jár, vállalkozása biztos megélhetést jelent neki és családjának.

  Agglegényként szerencsejáték-függő voltam. Összességében egy békásmegyeri lakás árát vertem el különböző kaszinókban. De 1997. június 16-án benőtt a fejem lágya, amikor rám mosolygott a szerencse. Egy József körúti pókerteremben ugyanis majdnem félmilliót nyertem egy pókergépen. Nem játszottam el a pénzt, hanem vettem belőle egy autót, majd létrehoztam a saját színtársulatomat. Kaszinóba azóta se tettem be a lábamat, viszont a vállalkozásom a mai napig biztos megélhetést jelent a népes családom számára

  – nyilatkozta Meglepetés magazinnak a színész, amit a Blikk szemlézett.

 • Maga a színész szerint is jó képeket lőtt.

  Igazi sztárkoszorúban érkezett meg állítólagos új párja meccsére Taylor Swift. Az énekesnő pár hete randizgat Travis Kelce sportolóval, aki hétfő esti NFL-meccsére is meghívta a popcsillagot.

  Swift eleget tett az invitálásnak, ráadásul valamennyi A-listás barátját is magával vitte a New Jersey-i MetLife stadionba, hogy közösen szurkolhassanak a Kansas City Chiefs játékosának: Blake Livelyt, férjét, Ryan Reynoldsot, Hugh Jackmant, sabrina Carpentert és Sophie Turnert is.

  Az X-Man sztárja lőtt is egy közös szelfit a csoporttal (mínusz Turner és Carpenter), ami bár nem lett a történelem legélesebb képe, most mégis hódító útjára indult a neten. Az eredetileg Instagram-sztoriban megosztott képet maga Jackman is élete egyik legjobb szelfijének nevezte.

 • Ezt a kivágott szettet nem lehetett könnyű felvenni sem.

  Nincs hiány izgalmas és extrém szettekből a párizsi divathéten, ahol a magyar topmodell, Palvin Barbara is előszeretettel visel olyan ruhakölteményeket, amelyekre garantáltan felkapják az emberek a fejüket. Az Egyesült Államokban élő modell több extravagáns szettet is magára öltött már a divathéten, a Mugler divatmárka show-ján például egy olyan csipkeruhát viselt, amely úgy fest, mintha kispórolták volna belőle az anyagot.

  Egy rafinált szabású ruha azért is különleges, mert nyakrésze az egyik oldalon egy vékony csipkemelltartóként és csipkés ruhaujjként, valamint kesztyűrészként folytatódik.

  Palvin vonulásáról videók is készültek, amelyeket a modell a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében meg is osztott.

 • Los Angeles egyik kedvelt negyedében, Los Felizben fotózták le Kristen Stewartot ritkán látott menyasszonyával, Dylan Meyerrel. A két színésznő a környék egyik legnépszerűbb éttermében, az olasz Little Dom'sban randevúzott, bár az eseményt azért nem öltözték túl, mindketten kényelmes és sportos ruhákat viseltek.

  Stewart és Meyer még 2013-ban, egy filmforgatáson találkoztak először, kapcsolatuk azonban csak négy évvel ezelőtt kezdődött. Az eljegyzésre 2021. novemberében került sor, amikor is Meyer tette fel a nagy kérdést az Alkonyat sztárjának, aki korábbi interjúiban elárulta, alig várja, hogy hozzámehessen kedveséhez.

Rovatok