Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) idénye a végjátékához közeledik, már csak a két konferenciadöntő és a februári Super Bowl van hátra.

  New Orleansben két legendás irányító, Drew Brees és Tom Brady csapata ütközött meg egymással, és az alapszakaszbeli két Saints-sikerrel szemben ezúttal a Buccaneers örülhetett.

  A mérkőzés után a 42 és 43 éves irányító immár civilben kedélyesen elbeszélgetett a pályán, a New Englanddel hatszoros bajnok Brady pedig még Brees fiának is dobott egy touchdownpasszt.

  Könnyen lehet, hogy a liga örökranglistájában gyakorlatilag minden passzkategória első két helyén álló irányító utoljára találkozott egymással a pályán, hiszen a hírek szerint Brees hamarosan szögre akasztja a sisakját.

 • Megérkezett a Cherry hivatalos előzetese, amelyben a főszerepet Tom Holland és Ciara Bravo játssza. A Russo testvérek legújabb filmjét az Apple TV+ 40 millió dollárt fizetett, várhatóan március 12-én jelenik meg a az Apple TV+ kínálatában.

  Sokak szerint a filmben Tom Holland eddigi legnagyobb alakítását láthatjuk majd, vízválasztó szerep lehet a színész karrierjében.

 • Már hónapok óta folyik a találgatás, hogy végül ki lesz Daniel Craig utódja a 007-es ügynök megformálásában. Craignek már 2015-ben elege lett a titkosügynök szerepéből, de egy utolsó rész erejéig még sikerült elegendő gázsit adniuk neki, hogy igent mondjon a Nincs idő meghalni című filmre. 

  Most pedig épp Hollywood új brit szívtiprójáról röppent fel a hír, hogy ideális lehetne a szerepre. Az illető nem más, mint a hetek óta toplistás Netflix sorozat, a Bridgerton (kritikánkat itt olvashatja) egyik közkedvelt főszereplője, Regé-Jean Page, aki rövid időn belül hatalmas népszerűségre tett szert. Az említett sorozat most épp azért került ismét reflektorfénybe, mert egy felnőttfilmes streaming szolgáltató ellopta a szériában megjelent szexjeleneteket. 

  Page rajongói annyira eltökéltek, hogy ki is jelentették, őt szeretnék a következő James Bond szerepére.

  A színész a The Tonight Show-ban beszélt erről Jimmy Fallon műsorvezetővel:

  Az interjúból kiderül, hogy bár nagyon hízelgőnek tartja az emberek elképzelését, de ahogy ő fogalmaz:

  “Úgy gondolom az internet sok mindent gondol, ez pedig egy kellemesebb fajta közülük. Amíg ez megy, addig szívesen fogadom őket.”

  A fogadóirodák szerint az eddigi legesélyesebb jelölt Tom Hardy, őt pedig szorosan követi James Norton, majd Idris Elba, Regé-Jean Page pedig utánuk következik. Akárki is lesz végül a befutó, ő lesz a 7. színész, aki valaha eljátszotta a sármos ügynököt. 

   

 • Január 17-én ünnepelte 99. születésnapját Betty White, aki már több, mint 75 éve van jelen az amerikai showbizniszben. Ez idő alatt színészként és producerként is tevékenykedett, valamint ő lett a Saturday Night Live műsor valaha volt legidősebb műsorvezetője. Hazánkban főként az Emmy-díjas Öreglányok sorozat egyik szórakoztató szereplőjeként ismerhettük meg. Az előadott karakteréből korábban több mém is készült.

  Arra a kérdésre, hogy mi a hosszú élet titka, tavaly ezt tválaszolta:

  a háziállatok, a hot dog és a vodka.

  Idén a pandémia miatt ő sem tudta szokásos módon ünnepelni a születésnapját, (pedig minden reggel egy mérföldet fut) ezért tervei szerint az volt a program, hogy az őt minden nap meglátogató kacsákat etette.

Rovatok