Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Töretlen a műsorvezető és kedvese között a harmónia.

  Több mint tizenhat éve már annak, hogy Rákóczi Ferenc és kedvese, Judith boldog párkapcsolatban élnek, azóta két gyerekük született, de továbbra sem érzik fontosnak, hogy a szerelmüket papírral is megpecsételjék. A Mutasd a hangod! című műsor segítője többek közt arról nyilatkozott a hot! magazinnak, végleg elengedték-e párjával, hogy egybekeljenek.

  Még nincs lezárva ez az ügy, szóval még bármi lehet belőle. Nem tervezzük, de nem is mondjuk azt, hogy semmiképp sem szeretnénk házasodni. Az öröklés kérdése azonban érdekes; én vetettem fel, hogy valamit csak kellene írni, mert az nem elég, hogy 16 éve együtt élünk, és van két gyerekünk. Lehet, hogy kéne ebből valamilyen papírt csinálni

  – fogalmazott Rákóczi, akinek párja hozzátette: idén már három esküvőn is jártak, és mind nagyon jó hangulatban telt. Mint mondták, nem a házasság funkciója vagy tudata érdekli őket, hanem az, hogy azokkal az emberekkel bulizhassanak együtt, akiket szeretnek és fontosnak tartanak.

  Bár a menyegző továbbra is várat magára, az eljegyzésre már az első közös karácsonyuk alkalmával sor került. Rákóczi viccelődve meg is jegyezte: nem volt jobb ötlete. Kapcsolatuk viszont így is kiállta az idő próbáját, a mai napig végtelen szeretettel és tisztelettel néznek egymásra. Elmondásuk szerint az egyik titok az lehet, hogy a két gyerekük mellett sok időt szentelnek egymásnak.

  Fontos, hogy ha valaki megteheti, elutazzon a párjával kettesben a gyerekek nélkül, de ha esetleg nem teheti meg, akkor is töltsenek együtt minőségi időt. A gyerek később jön, és nem a pár közé születik, hanem mellé. Nagyon odafigyelünk, hogy megmaradjunk szerelmespárnak, és ne »csak« anya-apa funkciónk legyen

  – vélekedett a műsorvezető.

  (via Bors)

 • Állítólag többször is együtt látták már Bársony Farkast és a modellt.

  Sok időt tölt mostanában egymással Bálint Antónia volt párja, Bársony Farkas, valamint Zimány Linda, tudta meg a Blikk.

  A lap úgy értesült, közös ismerőseik szerint akár a munkakapcsolaton is túlnyúlhat a közös projekteken dolgozó, egyaránt jogi végzettséggel rendelkező modell és üzletember viszonya, akik nemcsak jól mutatnak egymás mellett, de látszólag remekül is érzik magukat a másik társaságában.

  „A környezetükben időnként szóba kerül, hogy akár több is lehetne köztük barátságnál. Ám Farkas épp nemrégiben zárt le egy többéves kapcsolatot, így nem csoda, ha nem veri nagy dobra, ha ismerkedik” – mondta el az informátor. 

  Bálint Antónia és Bársony Farkas a nyár elején, a hamarosan adásba kerülő Nyerő Páros forgatásai után szakítottak, előtte három évig alkottak egy párt.  Zimány Linda egy ideje már a szinglik táborát erősíti, ahogy azt az utóbbi időben többször is elmondta, hiába randizik folyamatosan, nem megy számára könnyen az ismerkedés, pedig már a családalapításra is készen áll.

 • A zsűri és ellenfele is azonnal odasiettek hozzá.

  Elcsúszott és a földre esett A Konyhafőnök szerdai adásában a műsor egyik versenyzője, Kettel-Fülöp Flóra. A szomszéd pultból rögtön a segítségére siettek, a magát épp felhúzni készülő nő azonban gyorsan tisztázta, nem esett baja – majd ezzel a lendülettel kiugrott a válla. A fájdalmas kiáltására már Sárközi Ákos és Fördős Zé is odaszaladt hozzá.

  „Az egyébként is néha kijáró vállam attól, hogy megpróbáltam megkapaszkodni a konyhaszekrényben, kiugrott. De én visszapakoltam, és mentem tovább” – összegezte az eseményeket Kettel-Fülöp, aki nem kért végül orvosi segítséget, hanem folytatta a versenyt, de azért viccesen megjegyezte:

  Mi történhet még velem?

 • Nem túl megszokott külső.

  Hailey Bieber újabb extravagáns külsőt villantott, és bár tőle ugyan eddig is megszokott volt, hogy merészebb darabokat viseljen, erre azért nem számítottunk. Ezúttal világhírű férje, Justin Bieber osztott meg róla az Instagramon egy képet, melyen hupikék színű hajjal látható, ahogy éppen magáról csinál egy szelfit.

  A házaspár egyébként nemrégiben New Yorkban járt a modell új sminktermékeinek bemutatóján, ahol a kanadai popsztárnak sikerült meglepő viseletet magára öltenie. Ami viszont ruházatánál is furcsább lehetett a járókelőknek, hogy egy bérelhető kerékpáron járta be a nyüzsgő város utcáit, amíg kedvesére várt.

Rovatok