Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy pár együttesen 139 kilót fogyott – megelégeltek a fáradékonyságukat, és vissza akarták nyerni fiatalkori állóképességüket.

  A 31 éves Catherine Corner és a 33 éves Dean Corner már 146 és 177 kilogrammot nyomtak, amikor orvosokhoz fordultak segítségért. Mielőtt megismerkedett felségével, a párjának ugyan voltak súlyproblémai, de természetes úton tudott fogyni. Sőt, Dean egyetemistaként még egy maratont is lefutott, de ő és a felesége rossz hatással lettek egymásra, és étkezésük elképesztően egészségtelen irányba fordult.

  Most azonban olyan hihetetlen átalakuláson estek át, közös erőfeszítéssel, hogy régen látott barátaik sokszor rájuk sem ismernek. Hosszú idő után újra utazgatnak és társasági életet élnek, amit már nagyon hiányoltak az életükből.

 • Ahogy korábban az egykori szépségkirálynő bevallotta, nehéz időszak áll mögötte, amióta gyermeke édesapjával idén januárban szétváltak útjaik. Akkori elmondása szerint alig három hónappal az új év előtt külön költöztek, de annak okát már nem részletezte.

  A gyermekét azóta egyedül nevelő anyuka a napjai nagy részét a négy fal között tölti, ezért igazi felüdülésként éli meg, ha felnőttek társaságában lehet. Heti 1-2 napos munkáját énidőnek éli meg. Ismerkedésre egyelőre nem vágyik, az élete jelenleg kisfia körül forog.

  Nem erőltetem, nem vágyom erre, és kapacitásom sem lenne egy új kapcsolatra. A kisfiam még annyira picike, más lenne a helyzet, ha 4-5 éves volna. Minden róla szól, ami szerintem teljesen normális ebben az időszakban. Csak azért nem ugrok bele egy új kapcsolatba, hogy legyen mellettem valaki. Néha jólesik kikapcsolódni és feltöltődni, ezért nemsokára elutazom Spanyolországba 1-2 napra, addig a nagyszülők vigyáznak rá, és igyekeznek kiélvezni az együtt töltött időt

  – árulta el, majd hozzátette: gyermeke az év második felében bölcsődébe fog járni, ami nemcsak az apróságnak lesz kellemes időtöltés, de ő is több munkát vállalhat. 

  A modell a gyermeknevelés mellett dolgozik és sportol. Láthatóan igyekszik olyan mozgásformákat választani, ahol a kisfia mellette lehet, így a babakocsis futást is kipróbálta. Míg a kicsi meghitten alszik, addig ő zavartalanul tud sportolni, mint azt az alábbi kép is mutatja:

   (via Ripost)

 • Az egykori szépségkirálynő és modell idén is részt vett a Glamour-gálán, ráadásul lenyűgöző viseletben mutatkozott. Csütörtök este a hazai sztárvilág képviseltette magát az eseményen, ahol többen extravagáns öltözékükkel vonzották a tekinteteket. A Women of the Year-díj átadóján Dárdai Blanka és L. L. Junior szintén tiszteletét tette, először jelentek meg nyilvánosan egy párként.

  Gelencsér Timit ezúttal egy virágos mintájú szettben láthattuk, a színekkel teli ruhában valóban nagyszerűen festett. Az eseményen készült képeket alább tekintheti meg:

 • Fordulat a hónap sztárdrámájában.

  Nem várt végkifejlettel zárulhat a Selena Gomez–Hailey Bieber-sztárdráma legújabb felvonása. Mint ismert, Justin Bieber felesége, valamint a Jenner nővérek, Kylie és Kendall az elmúlt hetekben többször is beleálltak az énekes exébe, Selena Gomezbe, akinek asúlyát és a szemöldökét is cikizték.

  Nos, ebből a trió csak rosszul jött ki: egyrészt rengeteg rajongó elfordult a három barátnőtől, így a legtöbb követővel rendelkező női Instagram-profil már nem Kylie Jenneré, hanem épp Gomezé lett. A netezők azonban nemcsak átpártoltak az egykori Disney-sztárhoz, hanem csúnyán be is támadták Biebernét, aki most a jelek szerint magához Selenához fordult segítségért.

  Hailey Bieber felkeresett engem, hogy megossza, halálos fenyegetéseket és gyűlölettel teli támadásokat kap. Ez nem az, amit én képviselek. Senkinek sem szabadna megtapasztalnia az utálatot vagy a zaklatást. Én mindig a kedvességet szorgalmaztam, és azt szeretném, hogy ez az egész érjen véget

  – fogalmazott 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában Gomez, aki arra kérte extrém hűséges, ám néha túlzásokba eső rajongóit, hogy hagyják békén a topmodellt.

Rovatok