Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közel voltak, hogy elvigyék a nyereményt.

  A Szerencsekerék VIP tegnapi adásában híres testvérpárok, Gáspár Evelin és Gáspár Virág, Király Linda és Király Viktor, valamint Schobert Lara és ifjabb Schobert Norbi szerepeltek. Egyéniben már többen is játszottak a műsorban, a Schobert testvérek például külön-külön is elég nagyot buktak korábban. Kasza Tibi éppen ezért becsüli a testvérpárt, amiért visszamerészkedtek a stúdióba.

  Rácáfolva előző szereplésükre, végül az ő párosuk jutott be a végjátékba, viszont az utolsó feladvány kifogott rajtuk, ami a következő volt: „Ez a gyerek zseni!”

  Hát, mi nem vagyunk zsenik

  – jelentette ki Schobert Lara, miután felvillant a megfejtés.

  Kiderült, több mint egymillió forintot buktak el Schoberték, akiknek a célegyenesben való botlásuk miatt az arcukra volt írva a csalódás, de ettől függetlenül élvezték a játékot.

  (via 24.hu)

 • Egy skót házaspár az egyik valaha készült legjobb esküvői képét tudhatja magáénak, amikor is váratlanul az északi fény megjelent a nagy napjuk felett. Chris Oman és Rebecca MacDonald Skóciában tartották meg az esküvőjüket, ahol az ottani szokásokhoz híven egy hatalmas násznép gyűlt össze, és éjszakába nyúló mulatság vette kezdetét. 

  Az eseményre természetesen egy hivatásos fotóst is fogadtak Michael Carver személyében, aki egész éjjel szorgosan dokumentálta a lagzit. Michael már éppen pakolni kezdett, amikor párja küldött neki egy üzenetet, és elárulta, hogy a menyegzőtől nem messze, a Bogbain Farm nevű helyszín felett északi fényeket lehetett látni. A fotós erre azonnal elővette a felszerelését, és megkérte az egyik vendéget, hogy hozza el kocsijával a menyasszonyt és a vőlegényt. Így készülhetett el a  mesés kép az újdonsült házaspárról, ahogy az északi fény alatt ölelkeznek.

 • Ilyen az igazi szerelem.

  Ritkán oszt meg magánéletével kapcsolatos tartalmakat az interneten Macaulay Culkin, most azonban így tett, bár nem kifejezetten szokványos módon. Az egykori gyereksztár egy régi Disney-sorozat, a Zack és Cody életének egyik snittjét tette közzé Instagram oldalán. Ebben a széria női főszereplője, akit történetesen felesége, Brenda Song alakított, egy fiktív, Szexi híresség című magazin címlapján látható.

  Egyetértek 

  – fűzte hozzá röviden és tömören a képhez Culkin, aki egyébként korábban átneveztette magát rajongói ötlete alapján Macaulay Macaulay Culkin Culkinná. Egyszerre aranyos és vicces bejegyzését imádták a rajongók, sokan arra bíztatták a színészt, vágja be ezt a képet a Reszkessetek, betörők! azon jelenetéhez, amikor Kevin megtalálja bátyja, Buzz rejtegetett magazinjait.

 • Instant endorfin-löket.

  A hétfő reggel nem kellemes dolog, de egy vidám, lufival játszó kutya látványa annál inkább. Még szerencse, hogy pont ilyet filmeztek le nemrég Olaszországban, ahol egy gazdájával sétáló pitbull esett teljes extázisba, miután a férfi egy léggömböt kezdett el dobálni neki.

  A boldogan fejelgető eb először csak a járókelőknek csalt mosolyt az arcára, mostanra azonban már több ezren imádják az interneten aranyos reakcióját – volt, aki egyenesen Disney-filmbe illő jelenetnek nevezte a produkciót.

Rovatok