Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A producer azóta megbánta, hogy nyilvánosan kritizálta az Eufória sztárját.

    Felbolydította az internetet Carol Baum hollywoodi producer friss nyilatkozata, aki egy szerdai panelbeszélgetést követően arról beszélt a Daily Mailnek, nem tartja indokoltnak a Sydney Sweeneyt övező hatalmas népszerűséget.

    „Van ez a színésznő, akit mindenki imád most - Sydney Sweeney. Nem értem. Megnéztem a repülőn a filmjét, az Imádlak utálni-t, mert már meg akartam. Tudni szerettem volna, ki ő, és miért beszél róla mindenki” – kezdte Baum, aki többek közt az Örömapa vagy a Jóravaló feleség című filmek producereként vált ismertté. Az egyébként az USC School of Cinematic Arts művészeti egyetemen is tanító hölgyet nem nyűgözte le Sweeney romkomja, sőt, egyenesen nézhetetlennek nevezte azt.

    Megkértem az osztályomat, hogy magyarázzák el nekem ezt a lányt. Nem szép, nem tud színészkedni. Mitől ilyen extra?

    Nos, hogy kérdésére a tanulóitól milyen választ kapott, nem derült ki, mindenesetre az internetezők véleményét nem tette zsebre a filmes, csúnyán beleálltak nyers véleménye miatt.

    „Sydney Sweeney 24 éves koráig 2 Emmy-jelölést kapott, 26 évesen pedig 2 kasszasikert hozott össze, aminek főszereplője és producere is volt. Carol Baum önéletrajzában semmi releváns nem szerepel az elmúlt 30 évből” – kelt az Eufória sztárjának védelmére egy rajongója, de később maga a színésznő is megszólalt az ügyben, képviselője az alábbi reakcióüzenetet juttatta el a The Post magazinhoz.

    „Milyen szomorú, hogy egy olyan pozícióban lévő nő, aki megoszthatja szakértelmét és tapasztalatát, ehelyett inkább egy másik nőt támad. Ha ez az, amit a filmiparban eltöltött évtizedek alatt megtanult, és azt érzi, helyénvaló ezt tanítani a diákjainak, az szégyen.”

    Baum azóta megbánta csípős megjegyzését, később arról beszélt, egy másik színész megalázása nem az ő stílusa, az internetezők azonban nem tűnnek túl bűnbocsátónak.

    (via Page Six)

  • Több fotó is készült róla.

    Magyarországra látogatott pár napra A The Walking Dead sztárja, Norman Reedus, aki Instagram-történetében több képet is megosztott a fővárosról. Az 55 éves színész posztolt már magyar zászlót, a Szent István Bazilika „Ego sum, via, veritas et vita” feliratát, a Lánchíd oroszlánját, egy Budapest feliratú hamutálat és az óriáskerék egy részletét.

    Az amerikai horrorsorozat lelkes rajongói azt is kiderítették, hogy melyik budapesti szállodában szállt meg a színész, akivel aztán többeknek is sikerült közös fotót készítenie. Reedus vélhetően forgatni érkezett hazánkba, de úgy tudni, néhány nap elteltével már tovább is utazott.

    (via Bors)

  • Anya lesz a Next Top Model Hungary zsűritagja.

    A Mokka vendége volt szerda reggel Axente Vanessa, aki jelenleg futó tévéműsora, a Next Top Model Hungary kulisszatitkai mellett egy személyes hírt is megosztott Iszak Eszterrel, valamint a Tv2 nézőivel: első gyermekével várandós.

    Van egy nagyon izgalmas hírem, vagy hírünk a férjemmel...babát várok!

    – árulta el a kismama, hozzátéve: augusztus 19.-ére van kiírva, de reméli, hogy egy nappal később, az állami ünnepen látja majd meg a napvilágot gyermeke. Emellett a kicsi neme is kiderült, lánnyal bővül majd a modell családja, aminek különösen örül a NTMH zsűritagja.

    „Nekem ez volt az álmom, hogy az első kisbabám kislány legyen, úgyhogy nagyon-nagyon izgatottak vagyunk és örülünk!”

  • Sok múlott ezen.

    Zendaya az utóbbi időben már többször bizonyította, hogy mesterien képes népszerűsíteni új, Challengers című filmjét, ugyanis minden alkalmat megragad, amikor valamilyen formában a vörös szőnyegre csempészhet egy teniszlabdát, amellyel a karakterét szimbolizálja. Mint ismert, a 27 éves színésznő a filmben egy feltörekvő teniszezőt alakít.

    Ahogy a mozi múlt heti bemutatóján Rómában, így a minap a Los Angeles-i premier afterpartyján is a szerepéhez öltözött. Míg legutóbb olyan magassarkú cipőben lépkedett, amelyet egy-egy teniszlabda díszített, addig az egykori Disney-sztár most a földig érő, combig felsliccelt ruhájával tisztelgett karaktere, a teniszsztár Tashi előtt. A Celia Kritharioti által tervezett estélyiben nem csupán azért hívta fel magára a figyelmet, mert az köldökig kivágott és élénk neon sárga, hanem mert egy labda fogja össze elől, megvédve Zendayát egy komolyabb villantástól.

    (via People)

Rovatok