Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A két énekesnő a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással.

  Békefi Viktória és férje, Feng Ya Ou első közös gyermekük júliusban született meg, aki a Mei Liza nevet kapta. Az énekesnő még a Sztárban Sztár leszek!-ben ismerte meg kedvesét, akivel jelenleg életük legboldogabb időszakát élik. A mindennapjaikról és az anyaságról a story.hu-nak mesélt az újdonsült anyuka, melyet 24.hu szemlézett

  Imádjuk az itthonlétet a picivel. Lizi minden nap csinál valami újat, tegnap például először felkacagott, de már utánozza a hangokat, amiket mutatunk neki. Most egy kicsit nyűgösebb, mint szokott, szegénykémnek elkezdett jönni a foga, de ezen kívül tényleg egy tünemény

  – mondta Békefi, aki szinte mindenhová magával viszi kislányát, mert szeretnék őt hozzászoktatni, hogy mindenhol jól érezze magát. Legutóbb például egy esküvőn jártak, de baba a legnagyobb hangzavarban is édesdeden szendergett. Elmondása szerint szakmájukból adódóan amúgy is hozzá kell szoktatni gyermeküket az állandó jövés-menéshez.

  Az a helyzet, hogy a szezon kellős közepébe született bele a pici. Ya Ou végig koncertezett, de az első időszakban igyekeztük úgy intézni a dolgokat, meg ő is a fellépéseit, hogy minél többet tudjon velünk lenni. Ez hál' istennek össze is jött, megvártuk a fürdetéssel vagy éppen elkísértük, ha délutáni fellépése volt. Szerencsére ez a húzós időszak lezárult, és sokkal többet tudunk együtt lenni

  – fogalmazott az énekesnő, aki nemrég visszatért a színpadra egy fellépés erejéig: Tóth Gabi nyárzáró koncertjén énekelt el egy-két dalt. Mint kiderült, a munkakapcsolaton kívül a magánéletben is jó kapcsolatot ápol a Sztárban sztár leszek! ítészével, bátran fordul hozzá tanácsért.

  A várandósságom alatt is többször beszéltünk telefonon, és nagyon sok jó tanácsot adott, mindig meghallgatott. Mi nagyon jó kapcsolatban vagyunk szerencsére. Most is megy az üzenetváltás, küldöm a piciről a képet, és beszélgetünk róla.

  – mesélte Békefi.

 • Harmadszorra házasodik a brazil fenomén.

  A kétszeres világbajnok és aranylabdás brazil futball-legenda, Ronaldo Luis Nazário de Lima hétfőn egy ibizai templomban vette feleségül szerelmét, Celina Locksot. Mint kiderült, az eljegyzésre még januárban került sor egy karibi nyaralásuk során. A 47 éves Fenomén becenéven emlegetett Ronaldo ezúttal egy 14 évvel fiatalabb modellel kötötte össze az életét, akivel már hét éve alkotnak egy párt. – írja a Mirror.

  Ma összejöttek a családjainkat egy bensőséges vallásos ünnepségre, és ezzel egy ünnepléssel teli hét veszi kezdetét.

  – olvasható a menyegzőjükön készült fotó mellett.

  A Real Madrid és az Internazionale egykori csatárának egyébként ez már a harmadik házassága lesz. Első féleségétől a korábbi brazil labdarúgó, Milene Dominguestól egy gyermeke is született. Miután házasságuk véget ért, összekötötte életét a modell Daniella Cicarellivel, ami alig pár hónapig tartott.

 • Egy időre felfüggesztették a válási procedúrát.

  Több mint egy év és a sztárpár válása kellett ahhoz, hogy kiderüljön, hogy hívják Sophie Turner és Joe Jonas kisebbik gyermekét, amelyet egészen eddig hét pecsétes titokként őrzött a családja.

  A szülök, ahogy arról beszámoltunk, éppen a két lányuk felügyeleti jogán marakodnak – a színésznő pár napja azt állította, exe jogtalanul tartja magánál a három és egyéves gyerekeket, akikkel szeretne visszaköltözni Angliába, de az énekes nem adja át neki a kicsik útleveleit.

  Most egy bíróságra benyújtott hivatalos okiratban kérvényezték válási procedúrájuk felfüggesztését, hogy megbeszélhessék a gyerekek elhelyezéseinek részleteit. A Page Six által megszerzett dokumentumból pedig végre kiderült, Jonasék 2022. júliusában született gyermekét Delphine-nek hívják. Nővérének szintén különleges nevet adtak, a 2020. közepén napvilágot látott lányukat Willának nevezték el.

 • A színésznőre azóta újra rátalált a boldogság.

  Két éve már, hogy véget ért Janza Kata és Pesák Ádám kapcsolata. A szakítás annak idején nagyon megviselte a színésznőt, erről most a Nők Lapja friss számában mesélt. 

  „Amikor hét évvel ezelőtt megismertem ezt a nálam huszonkét esztendővel fiatalabb pályakezdőt, tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet jövője. Egyszer úgyis továbbáll. Aztán szép lassan elhittem, hogy együtt maradhatunk. Szívvel-lélekkel hittem kettőnkben, és akkor hirtelen… Az ötvenedik születésnapomon ott álltam egyedül, sebzetten.”

  Janza szerint „megsebződött a lelke”, egyáltalán nem így képzelte el a jövőjét, kétségbeesésében pedig a munkájába temetkezett, aminek meg is lett a böjtje. A végkimerülés előtt pszichológushoz fordult, buddhista tanításokat kezdett olvasgatni.

  „Folyton úgy mentem fel a színpadra, hogy azon görcsöltem: ugye szeretni fog a közönség?

  Egész életemben fogva tartottak a megfelelési kényszereim. De most végre sikerült elengednem őket.

  Igaz, hogy másfél évembe telt, de idén tavaszra felszabadítottam magam. Megkínlódtam, amit meg kellett, rátaláltam a stabilitásra, és most újra szárnyalok. És képzeld, nemrég újra rám talált a szerelem.”

  (via 24.hu)

Rovatok