Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elkapta kislányától a rotavírust.

  Elkapta a rotavírus-fertőzést, ezért hagyta el váratlanul múlt vasárnap este a Sztárban sztár leszek! stúdióját Tóth Gabi. Az énekesnő ezt szombat délelőtt egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben tudatta rajongóival az Instagram-oldalán, miután többen is megjegyezték, hogy tiszteletlen volt a műsor versenyzőivel szemben. Az Átkozott nyár című dal előadója azt is elárulta, hogy feltehetően négyéves kislányától, Hannaróza Máriától kapta el a vírust, aki kórházba is került emiatt, s a születésnapját is ott töltötte, de már mindketten jól vannak.

  „Csodás, jó reggelt mindenkinek! Olvastam egy-két cikket, mert az egyik barátnőm kérdezte, hogy látom, miket írtak? Mondom nem, nem láttam. Hát hogy »azért mentél ki vasárnap, mert nem tisztelted meg a versenyzőket, meg háborogtál és eltűntél az adásból« és blablabla. Nem ezért tűntem el. Hanem azért, mert

  gyönyörűen végigment rajtunk ez a rotavírus, amit a gyerek kezdett, és szépen sorban haladtunk. Isteni élmény volt, ellenben csodásan bele fogok férni a holnapi fináléruhámba! De most már mindenki jól van. Vigyázzatok magatokra

  magyarázta a 24 órán át elérhető Instagram-történetében Tóth, hozzátéve. minden szülővel együttérez, akinek óvodába, bölcsődébe vagy iskolába jár a gyerekük . A rákövetkező videójában egyébként már az látható, ahogy elmagyarázza kislányának, miért hagyta ott a stúdiót, tudatván: Hannaróza Mária éppen a „de miért?” korszakát éli.

 • Összetört poharak miatt állt a bál.

  Aligha van a világon olyan reality műsor, amelyet ne fűszerezne meg egy-egy konfliktus. Nézeteltérések és feszült pillanatok a TV2 Farm VIP című kalandreality-jében is vannak: Rékasi Károlyt például, amikor még játékban volt, Szabyest többször kiborította. A színésznél olyannyira elszakadt a cérna, hogy el is küldte melegebb éghajlatra a fiatal énekest, de Lakatos Leventével is összeszólalkozott.

  Rékasi távozása után úgy tűnik, hogy Hadas Alfréd lesz porondon, akinek már az érkezése is felkavarta az állóvizet. A péntek esti adásból kiderült, hogy az X-Faktor felfedezettje, aki a piros csapathoz került, nem fogadta valami jól, hogy a lakóhelycserekor a sárga csapat tagjai minden élelmiszert magukkal vittek a kamrából és ennek tetejében még rumlit is hagytak a parasztházban. A rapper dühében tört-zúzott, kirohanásának pedig a poharak is áldozatául estek.

  A sárga csapatot a pohárügyről Lakatos Levente tájékoztatta, aki Johnnyval hiába vitte vissza az ételeket és a koszos edényeket a pirosaknak.

  Odajött hozzánk Alfréd, és közölte, hogy nagyon sajnálja, de dühében, amikor felért és látta, hogy elvittünk mindent, összetörte a poharainkat. Csak így hozzávágta a földhöz, akaratán kívül. És akkor visszakérdezett a Johnny, hogy »te ilyen indulatos csávó vagy?«. Ő meg mondta, hogy »hát nem, nem, nem...« ”  – mesélte társainak Lakatos Levente, mire Ripli Zsuzsi szeme elkerekedett.

  Nem a színésznő volt azonban az egyetlen, aki rácsodálkozott a dologra: Szabyest nyomdafestéket alig tűrő módon nyilatkozott arról, hogy csak két poharuk maradt.

  Istenem, de nyomorult. De komolyan összetörték a poharainkat? Amikhez emlékek kötöttek. (...) Az, hogy valakinek a tulajdonához úgy nyúlnak hozzá, hogy gyakorlatilag kárt tesznek benne, hát... az szerintem a legprimitívebb dolog. Legszívesebben az Alfrédnak a végbelén keresztül húznám ki a szívét konkrétan, annyira feldühített ezzel, mert azt szerettem volna, hogy az a pohár átkísérjen az életemen. Azzal temessenek el engem

  – taglalta az énekes.

  Hadas egyébként azt állítja, ilyen dühkitörésre a civil életében még soha nem volt példa. Végül Rippel Feri kérte kulturált viselkedésre.

  „Ha ők nem látják szívesen a házban az ételt, amiből nekünk a következő öt napban valahogyan túl kéne élnünk, akkor én nem látom szívesen az ő poharukat azon a helyen, ahol nekünk étel nélkül ki kell bírnunk még öt napot.”

 • A műsorvezetőnek berögzült szokásai vannak.

  Gelencsér Tímea a TV2 Szerencsekerék című műsorának vendége volt, amelyben szó esett a babonákról. Mint mondta, nagyon babonás, és vannak bizonyos berögződései, így mindig jobb lábbal kel fel, illetve kíván valamit, ha az óra páros számot mutat, azaz amikor például éppen 11 óra 11 perc van.

  A fekete macska nagyon veszélyes, mert ha átmegy előtted balról jobbra, akkor az szerencsétlenség, de ha köpsz hármat, akkor kiütöd a szerencsétlenséget 

  – mondta, kiemelve, ezt nem úgy el kell elképzelni, mint ahogy a focisták csinálják, mivel ő elegánsan teszi. És akkor is köpéssel küzd a szerencsétlenség ellen, ha épp autóban ül vagy randin van. 

 • Konkrét feltételekhez köti első terhességét egy 23 éves londoni influenszer. Jenny Darling kijelentette: addig nem vállal gyermeket, míg nem talál egy számára megfelelő férfit, akivel házasságot köthet. Ebben az elgondolásban még nincs is semmi különös, hiszen sokan vágynak stabil kapcsolatra és hisznek a házasság szentségében, Darling azonban nem éri be ennyivel. A tartalomkészítő csak akkor alapítana családot, ha párja aztán évente 315 ezer dollárt (111,4 millió forintot) fizetne neki, mivel úgy véli, csak így érdemes kitenni a testét egy akkora változásnak, mint a terhesség.

  A fiatal nőnek erre a nagy összegre azért lenne szüksége, mert úgy véli, szülés után terápiára lesz szüksége és személyi edzőre – persze a kisbaba szükségleteit is figyelembe venné. Mivel a kitolást a szülés fénypontjának tartják, ezért külön ajándékot szeretne kapni érte, pontosabban egy autót vagy egy lakást. A szülés után mellműtétet és hasplasztikát akar majd.

  „Nagyon sok áldozatot követel az, ha életet adunk egy embernek. Soha nem tenném ki a testem egy ilyen dolognak ingyen. Nem a szenvedésre vagyok kialakítva. (...) Korábban soha nem akartam gyereket, sőt: az orvosokat is megkértem arra, hogy távolítsák el a méhem, de megfontolom, hogy anya legyek, ha találok valakit, aki megfelel az elvárásaimnak. (...)

  Mielőtt teherbe esek, férjhez kell mennem, házassági szerződésre is szükség van, ami magában foglalja a hűtlenséggel járó következményeket, és egy külföldi nyaralásra, ahová már várandósan megyek. (...) A gyerekek nagyon drágák. Nem szeretnék úgy világra hozni egy gyereket, hogy az szenvedjen

  – sorolta Darling, aki a szülés utáni első hat hónapban egy házvezetőnőt is felvenne, akit később egy takarítónő váltana. 

  Nem tudom, hogy a nők anyaként hogyan oldják meg a főzést és a takarítást. Én nem leszek ilyen!

  (via New York Post)

Rovatok