Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elszundított az Országház épületében a Telex egyik újságírója – írta meg Deák Dániel Facebookra feltöltött fotója alapján a Mandiner. A bejegyzés szerint Simor Dániel levette a cipőjét is, úgy feküdt le aludni.

  Az Országgyűlés őszi ülésszaka hétfőn délután vette kezdetét, Orbán Viktor mellett többek közt Dúró Dóra és Gyurcsány Ferenc is felszólalt. Közvetítésünket itt olvashatják:

 • Reggeliben kezdte a hétfőt Soma Mamagésa, akit a műsorvezetők a hosszú házasság titkáról faggattak. Az énekesnő megosztotta saját tapasztalatait, szerinte két dolgon múlik a tartós boldogság: elköteleződés és szabadság, a régi kapcsolati minták ideje lejárt.

  „Ahhoz, hogy valaki tényleg stabil ember legyen kell, hogy minden embernek meglegyen a maga ideje, hobbija, baráti köre, és abból energiát merítve vigye be ezt a kapcsolatba” – kezdte Soma, aki 7,5 év párkapcsolat után, 26 éve ment hozzá férjéhez, így elég járatos a témában.

  „Iszonyatosan fontos, hogy egy nőnek legyen saját női, barátnői köre, egy férfinak meg saját férfiköre. ”

  Szerinte manapság azért végződik a legtöbb házasság válással, mert a pár tagjai "alszanak", nem akarnak a megromlott dolgok javításáért erőfeszítést tenni. Ők is kerültek már krízisbe férjével, de közösen lehet dolgozni a párkapcsolatokon, nem kell rögtön mindent a kukába dobni.

 • A netezők szerint lazán maga mögé utasította napjaink topmodelljeit.

  Több mint két évtizeddel a visszavonulása után visszatér a kifutókra 80-as, 90-es évek egyik legsikeresebb topmodellje, Claudia Schiffer. Az 53 éves német manökent a Versace csábította el a milánói divathétre, péntek este a 2024-es tavaszi-nyári kollekciójuk bemutatójának zárásaként szántotta fel a márványpadlót zöld-ezüst koktélruhájában, hatalmas mosollyal az arcán.

  A kritikusok és a rajongók szerint is  abszolút ellopta a show-t  a továbbra is makulátlan formában lévő Schiffer, többen kijelentették, napjaink valamennyi, szintén jelenlévő szupermodelljét, például Gigi Hadidot, Victoria Cerettit és Kendall Jennert is lazán maga mögé utasította.

 • Már javában készülnek a versenyzők a Dancing with the Stars új évadára.

  Mint arról mi is beszámoltunk, rövidesen kezdetét vesziDancing with the Stars harmadik évada, melyben idén Király Linda és profi táncpartnere, Suti András is részt vesz számos híresség mellett. Mint kiderült, a páros már elképesztő lelkesedéssel készül a megmérettetésre, és nemritkán napi 4-6 órákat is próbálnak. Az énekesnő a Mokka vendégeként bevallotta: sokat gondolkodott, harcolt magával amiatt, hogy pluszméretűként igent mondjon-e a felkérésre.

  Pont ez döntötte el nekem, hogy ezt csináljam. Igenis be akartam bizonyítani magamnak és a hasonló alkatú nőknek, hogy tudunk dögösek meg szexik lenni, tudunk táncolni

  – kezdte Király Linda.

  Műsorvezetői kérdésre táncpartnere, Suti elárulta, hogy az énekesnő kisujjában több nőiesség van, mint egyes táncoslányokban, csak akkor jönnek elő a gátak, ha túlgondolja a dolgokat. Király úgy véli, attól, hogy énekesként jó ritmusérzéke van, még nem jelenti azt, hogy tisztában van a saját testével és mozgásával.

  Akárhogy is nézzük, nekem ilyen szempontból hátrányom van a plusz kilók miatt. Nagyon-nagyon sok fajta edzést próbáltam ki életemben, de ilyet még nem éreztem. Mindenhonnan izzadok, minden bakom van, mindenem fáj, hihetetlen!

  – fogalmazott az énekesnő, hozzátéve: borzasztóan élvezi a táncot, viszont az élő show miatt stresszel.

  (via 24.hu)

Rovatok