Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Torinóban pihennek jelenleg.

  Nagy Ervint kenyérre kenik ikergyermekei, Elza és Franciska. Ez jól látható azon a fotón, amelyet a Jászai Mari-díjas színész tett közzé az Instagram-oldalán a minap.

  A Király című sorozat szereplője a felvételen közvetlenül ébredés után látható 2022. októberében született kislányaival, akiket le sem tagadhatna göndör fürtös hajuk miatt.

  Torinói reggelek

  – írta a színész a felvételhez.

  Nagy Ervin viszonylag ritkán enged betekintést családja életébe, a legfontosabb történésekről azonban igyekszik beszámolni a közösségi oldalán. 

 • Ezt nem láttuk jönni.

  Benny Blanco nem mindennapi dolgot vállalt be azért, hogy megerősítse: nagyon is komolyan gondolja Selena Gomezzel. A zenei producer a minap pedikűrösnél járt, ahol nem csak egy egyszerű kezelést kért: annak érdekében, hogy szerelme, az egykori Disney-sztár kedvére tegyen, uborkapedikűrt csináltatott magának. Pontosabban az énekes-színésznő kedvenc savanyúsága, a csemegeuborka ihlette a mintát, amelyet felfestettek neki.

  Blanco arra is figyelt, hogy Gomez kedvenc savanyúságmárkájának logója is felkerüljön az egyik körmére. A meglehetősen extrém és meghökkentő mintha megosztotta az internetezőket: míg egyesek úgy vélték, ennél romantikusabb dolgot nehezen lehetne kitalálni, mások elborzadtak a producer ötletétől. Nem Blanco azonban az egyetlen, aki ilyen látványos mintát kért: van, aki teáskészletet csináltat a körmeire.

  Blanco Valentin-nap alkalmából is csemegeuborkával lepte meg kedvesét, baja csupán azzal volt, hogy ezt a finomságot csak Texasból tudta megrendelni. Az uborkakarikákat végül rántva szolgálta fel az énekesnőnek.

  (via People)

 • A műsorvezetőnő az Instagram-világ felszínességéről posztolt.

  A VIVA TV egykori műsorvezetőnője, Pintér Adrienn Ada az elmúlt években arra használta az Instagram-oldalát, hogy bemutassa: a közösségi oldalak nagyon felszínesek tudnak lenni. A háromgyermekes édesanya gyakran a kevésbé előnyös, szerkesztés nélküli, azaz valóságos fotóit is kirakja, ami miatt sokan dicsérik őt. 

  Most hasonló bejegyzéssel jelentkezett: mint írta, sokan azt hiszik róla, hogy nem dolgozik semmit, amiért nem posztol munkájáról a közösségi oldalára.

  „Van egy ilyen mondás edzés kapcsán, ha nem posztoltál róla, olyan mintha nem is edzettél volna. Nem szoktam magamról munka közben posztolni, de úgy tűnik, sokan azt hiszik, nem is dolgozom, mivel nem osztom meg, csak lógatom a lábam. Úgyhogy tessék, dolgozós kép... egy fogorvosi konferencián, mint műsorvezető vettem részt. Tanulság, hogy attól hogy valamit nem látsz, attól még létezhet és persze a social mediában azért ez fordítva is igaz lehet. A lényeg, hogy ne vonj le messzemenő következtetéseket pár insta/fb fotó alapján!” – jegyezte meg Pintér.

 • Egyelőre sejtelmesen nyilatkozik új kapcsolatáról.

  Noha néhány héttel ezelőtt még úgy fogalmazott, hogy a szerelem nem foglal el kifejezetten fontos helyet az életében – fontossági sorrendjében elmondása szerint az ötödik-hatodik helyre helyezte ezt –, mostanra azonban újra foglalt Árpa Attila szíve.Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című reality házigazdája a friss kapcsolatról csak sejtelmesen nyilatkozott, de azt elárulta, hogy az egyik kolléganője rabolta el a szívét, s bár nagyon elfoglalt a hétköznapokban, a munkába új párját is bele tudja vonni.

  Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. (...) Az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli

  – árulta el a Blikknek az 52 éves színész-rendező, aki korábban aBachelor – A Nagy Ő című realityben is megpróbált párt keresni magának.

  Arról is beszélt, hogy szívesen vállalna még gyermeket.

Rovatok