Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az olasz színészlegenda a Bildnek adott interjúban árulta el, hogy hosszas mérlegelés után úgy döntött, újra kamerák elé áll. Terence Hill egy több mint ötvenéves szerepében térne vissza, Az ördög jobb és bal kezében megismert Trinityt alakítaná újra egy westernben.

  Megígértem a rajongóimnak, hogy maradt még néhány golyó a Coltomban. Készen állok egy újabb napfelkeltére a Vadnyugaton

  – nyilatkozta a színész, aki március 29-én ünnepli 84. születésnapját. Azt is elmondta, hogy sokáig értelmetlennek tartotta a visszatérést, „mert már mindent megcsinált, és úgysem tudná jobban csinálni”.

  Nemrég azonban belefutott egy 19. századi, szegény családban felnőtt olasz apáca történetébe, aki Amerikában kezdett új életet, és úgy érezte, filmre kell vinni az életét. Rosa Maria Segale bátorságával az indiánok és a banditák között is hírnevet szerzett, és nemrég kezdeményezték a boldoggá avatását.

  Ha minden jól megy, nyáron el is kezdődhet a forgatás. A film munkacíme: Senki sem gyorsabb Trinitynél.

 • Újra lecsapott a Kardashian-átok, a Paris Saint-Germain múlt hétvégén 2–0-ra kikapott a Rennes-től a francia első osztályban. A hazai pályán elszenvedett vereségért Messi és Mbappé hívei máris megtalálták a felelőst a világ első számú influencere személyében.

  Kim Kardashian gyermekei társaságában látogatott ki a meccsre, amelyen folytatódott a párizsi sztárcsapat hazai pályás vesszőfutása. Márpedig az átokhívők szerint ahol ő megjelenik, ott semmi jóra nem számíthat egy nagy múltú klub: korábban az Arsenal–Sporting-meccsre ült be, amelyet 2–2-es előzmény után buktak el az ágyúsok tizenegyesekkel, és estek ki az Európa-ligából.

  A drukkerek szerint az egyetlen megoldás, ha a Kardashian-klánt kitiltják a stadionból, hogy Messi és társai végre a meccsekre koncentrálhassanak – írja a Bild.

 • Jákob Zoltán a Mokka vendégeként mesélt egy külföldi énekesővel, Innával való együttműködéséről, amelynek eredményeként egy közösen készített dal született. A Crystal Nails tulajdonosa maga is részt vett a koncepció megálmodásában, amely videóklipben hatalmas körmökkel láthatjuk az énekesnőt táncolni. Az üzletember bevallottan azt kívánja, hogy az így megszületett dal a körmösök himnuszává váljon.

  A körmösöknek nincs olyan daluk, amit bármelyik munkájuk alá be tudnak tenni háttérzenének. Ezt akartuk megoldani, úgyhogy ez a körmökről szól

  – fejtette ki.

  Jákob elmondta, hogy nagy örömére a TikTokon már elkezdett népszerűvé válni a szám, de emellett azt szeretné, ha Amerikában is felkapottá válna. 

  (via 24.hu)

 • A világhírű zenész a Disney+-szal társulva bejelentette, hogy Ed Sheeran címmel új dokumentumsorozatot készít, aminek érzelmes előzetesét rögtön meg is kaptuk. A négyrészes minisorozatban, amely május 3-tól lesz elérhető a streamingplatformon, a popsztár valódi és kendőzetlenül őszinte betekintést enged a magánéletébe.

  A dokumentumfilm Ed Sheeran közelmúltbeli megpróbáltatásaira, valamint a felemelkedésére és legnagyobb slágereinek megalkotására összpontosít. Az időzítés ráadásul szintén aktuális, ugyanis két nappal az új, Subtract című albuma előtt fog megjelenni.

  Az első trailer alapján valóban ígéretesnek néz ki az énekes történetét feldolgozó széria. Sheeran mesél gyerekkori dadogásának nehézségeiről, későbbi, utcazenészként kezdődő próbálkozásairól, végül a nagy áttöréséről, ami meghozta neki a világszintű ismertséget. Legnagyobb magasságaiban viszont számos magánéleti veszteséggel és válsággal kellett megküzdenie, amiről most betekintést enged a rajongóknak.

Rovatok