Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt írja, a smink varázslatra képes.

  Sminkelés előtt, vizes frizurával, majd készülődés után is megörökítette magát Balsai Mónika. A Jászai Mari-díjas színésznő a felvételeket az Instagram-oldalán tette közzé, követői pedig nem győzték dicsérni őt.

  Előtte, utána. Színházi varázslat

  – jegyezte meg a lapozható posztban a Mellékhatás és a Válótársak című sorozatok sztárja, egy hashtaggel kiemelve, hogy kicsit fáradt.

  Balsai Mónika korábban azt nyilatkozta: egyáltalán nem tartja magát szépnek. Külseje miatt bántották is rengeteget a pályafutása során, ám mindezek ellenére tudja, mi tesz jót a megjelenésének.

  Egyáltalán nem tartom magam szépnek, persze, ezt sulykolták belém a felvételik során. Ugyanis nem vettek fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Nagyon sokszor megkaptam indoklásként, hogy »nem vagyok semmilyen«, vagy »se nem csúnya, se nem szép«, különben »sincsenek rajtam erős személyiségjegyek, engem nem lehet észrevenni«... Persze, egyáltalán nem bánom, ha nem ismernek fel az utcán, mert magánemberként nem szeretek kitűnni. Nem gondolom, hogy különleges vagy szép lennék, vannak nálam sokkal szebb nők is, ugyanakkor hiszek abban, hogy ahogy érzem magam, amit gondolok magamról, az befolyásolja a kisugárzásomat, azaz meglátszik rajtam. Ki kéne harcolnom, hogy több időm maradjon az alvásra, mert ha pihentebb vagyok, smink nélkül is jobban nézek ki

  – mondta korábban a Story magazinnak.

 • A dalmata-keverék hamarabb kapcsolt, mint a nő: úgy felugrott az eljegyzési gyűrű láttán, mintha legalábbis az ő mancsára szánták volna.

  A vőlegény feladata, hogy megtervezze a romantikus és emlékezetes lánykérést, amikor elérkezettnek látja az időt arra, hogy kapcsolatát eljegyzéssel is megerősítse, ám a nagy pillanatot rengeteg nem várt dolog elronthatja. Az angliai Plymouth városában élő Josh Stewart kivételes módon azonban nem egy baki, hanem a kutyája, Breeze miatt nem felejti el soha, hogyan kérte meg kedvese, Vicky Jones kezét.

  A dalmata-keverék ugyanis ellopta a show-t: amikor a fiatalember kutyasétáltatás közben váratlanul térdre ereszkedett a szerelme előtt és elővette a gyűrűt, Breeze hirtelen olyan izgatott lett, hogy nem is bírt megmaradni egy helyben. Vicky Jonesnak ideje sem volt feldolgozni, hogy párja gyűrűt készül húzni az ujjára, az eb mondhatni hamarabb igent mondott a házasságra.

  Néhány hónapja egy másik fiatal pár eljegyzési története is nagyot ment az interneten, csak azt a kiskutya véletlenül csúnyán kudarcra ítélte.

 • A szőkeség fotójának elég erős Dr. No vibe-ja van.

  Jó néhány lehengerlő fotó is lapul Daniel Craig lánya, Ella Loudon lapozható Instagram-posztjában, ám az első felvétel keltette fel leginkább a követők érdeklődését. A 31 éves színésznő ugyanis úgy fest, akár az első Bond-lány, Ursula Andress által alakított Honey Rider az 1962-es Dr. No című James Bond-filmben, szúrta ki a 24.hu.

  Andress filmjelenetét itt tudja megtekintetni összehasonlításképpen:

  Ha látni szeretné, hogyan néznek ki most a többi Bond-lány, kattintson ide!

 • Fogalma sem volt arról, hogy kell, de a YouTube-on szerencsére minden fent van.

  Miután elvált feleségétől, Jenna Dewantól, a YouTube-on megtalálható tutorial-videókra hagyatkozott a gyereknevelésben Channing Tatum. Az amerikai színész 2018-ban lett szingli apuka, ami nagyon kétségbe ejtette, hiszen – elmondása szerint –fogalma sem volt arról, hogyan nevelje egyedül kislányát, Everlyt. Hajat fonni például egyáltalán nem tudott, de a videókból azt is megtanulta.

  Rettentő ideges voltam. Hiszen ő egy kislány! A YouTube-on kerestem ki, hogyan kell fonni, mert nem akartam olyan apuka lenni, aki borzos hajjal engedi a kislányát iskolába, mintha az utcán aludt volna... Próbálok jó apuka lenni, de igazából olyan vagyok, mint minden szülő: próbálom nem elrontani a gyerekemet, de úgyis el fogom

  – ismerte be a Magic Mike sztárja, aki nemrég harmadik gyerekeknek szóló könyvét is kiadott, amely az „Egyetlen Sparkella és a nagy hazugság” („The One and Only Sparkella and the Big Lie”) címet kapta. Mint mondja, a kötetet az ihlette, hogy mindenre egyedül maradt: arra próbált meg rájönni, hogyan is kell egy kislánnyal kommunikálni.

  Mint ismert, Channing Tatum és Jenna Dewan 2009-ben kötötték össze életüket, kapcsolatuk azonban 2018-ban zátonyra futott. Kislányuk, Everly Elizbeth 2013-ban született.

  (via Female First)

Rovatok