Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy esküvői fotós ezer dollárt kaszál, miután megtalálta a jövedelmező piaci rést: olyan boldog párokról készít felvételeket, akik síelés közben kötik össze az életüket. A 29 éves Gabrielle Stowe mostanra akár nyolcezer dollárt is elkér a havas felvételekért, miután 2019 decemberében létrehozta a Ski The Day nevű vállalkozását. Rájött, hogy senki más nem fotózza az ifjú házasokat a lejtőkön, miután Wyomingban végzett egy ilyen munkát. És három évvel később azt mondja, hogy a kereslet minden eddiginél nagyobb, sőt az Egyesült Államokon belülről és külföldről is érkeznek felkérések.

    A hófödte lejtőkön készült képeket itt tekintheti meg:

  • VV Pirosnak lassan kezd elege lenni abból, hogy VV Barna több lánynak is csapja a szelet a villában, ezért szerette volna rövidre zárni a kettejük közti ismerkedést. A nyugiszobában a fiatal lány szemtől szembe mondta ki Barnának, hogy szeretne véget vetni a kettejük románcának. Mint mondta, úgy érzi „érzelmileg nagyot fog sérülni”, ha tovább folytatja a kialakuló kapcsolatot, és azt látja, hogy a férfi csak taktikázik. A nagy szakításnak viszont más vége lett, mint azt gondolta volna, ahelyett heves csókolózásba kezdett a luxusvilla szívtiprójával.

  • A 25 éves úgy döntött, hogy megkockáztatja a dolgot, és megkérte a fodrászát, hogy vágjon neki olyan frufrut, amelyek a homlok fölé esnek. Annie ugyan stílusváltásra vágyott, de nem gondolta, hogy végül úgy fog kinézni, mint egy hobbit. Megdöbbent, amikor megmosta az új haját, és a tükörbe pillantva meglátta, hogy nagyon hasonlít Zsákos Frodóra a Gyűrűk Ura-filmekből. Szerencsére Annie elégedett az eredménnyel, mivel „élvezi, hogy másképp néz ki”, és reméli, hogy egy nap találkozhat a filmbéli Frodót alakító Elijah Wooddal. „Csak gondoltam, hogy jó móka lenne frufrut növeszteni, és végül úgy néztem ki, mint Frodó." –mondta az új-zélandi Queenstownban élő Annie, aki környezettudományi szakon tanul.

  • Ha mindig is szeretett volna birtokolni egy darabot a történelemből, jó hírünk van: eladóvá vált egy II. világháborús, dupla náci „Hitler bunker”, méghozzá eredeti állapotában, bár elég mélyre kell nyúlni a zsebünkben érte.

    A 7 hektáros telek, rajta a két bunkerrel a második legnagyobb Csatorna-szigeten, Guernsey-en található, és remek kilátás nyílik róla tengerre, illetve a közeli sziklákra. Jelenleg 40 ezer fontba, azaz közel 19 millió forintba kerül, amely a szakértő szerint egyébként kifejezetten baráti árnak számít ahhoz képest, hogy valódi ritkaságról is van szó. A bunkereket valamikor 1942 és 1944 között építette a német hadsereg Hitler Atlanti Fal védvonalának részeként, és meglehetősen jó állapotban maradtak, amelynek egyik fő oka, hogy a felszabadító erők és a harcok elkerülték a Csatorna-szigeteket.

Rovatok