Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy ültő helyében megevett 135 paprikát – ezzel világrekordot döntött.

  Aki nem szereti vagy nem bírja a csípős ételeket, annak minden bizonnyal még nézni is fájdalmas lehet azt a videót, amely egy kanadai férfiról készült, aki egy ültő helyében több mint száz darabot megevett a világ egyik legerősebb, legcsípősebb paprikájából, a karolinai kaszásból.

  A „vegán versenyevőként” tevékenykedő Mike Jack, aki húsz éve „edzi” magát a csípős ételekhez, 6 perc 49 másodperc alatt evett meg ötven paprikát, ám ennyinél nem állt meg: végül 135 karolinai kaszást fogyasztott el – igaz, a könnyei patakokban folytak a végére. A kanadai férfi ezzel új világrekordot állított fel.

  Úgy tudni, hogy a karolinai kaszás több százszor olyan csípős, mint a jalapeño.

  Az első csípős sokk nagyon intenzív. A második már nem olyan rossz, ezután viszont egyre csípősebbé és csípősebbé válnak a paprikák, ahogy a szádhoz érnek

  – nyilatkozta a férfi.

  (via rtl)

 • Stílust váltott az egykori James Bond.

  Jóformán rá sem lehetett ismerni Daniel Craigre, amikor a napokban megjelent egy jótékonysági rendezvényen a New York-i közkönyvtárban. Az egykori James Bond George Clooney-ék gálájára, a Clooney Foundation for Justice's Albie Awards nevű eseménnyel egybekötött díjátadóra volt hivatalos, ahová a feleségével, Rachel Weisszel érkezett.

  A hollywoodi filmcsillag vörös szőnyeges megjelenése nagy visszhangott keltett: mivel a közönség James Bond katonásan megzabolázott frizurájával szokta meg, most a szokottnál hosszabb, oldalt elválasztott tincsei és a dizájnerszemüvege miatt sokan rá sem ismertek. 

  (via hirado.hu)

 • Szerencsejáték-függőségéről vallott a Barátok közt Novák Lacija.

  Nem indult zökkenőmentesen Tihanyi Tóth Csaba karrierje: elmondása szerint korábban egy békásmegyeri ingatlan árát verte el szerencsejáték-függősége miatt. A Barátok közt egykori szereplője nem tagadja, volt, hogy olykor nagyon nagy összegeket hagyott ott az asztalnál, de időnként azért a szerencse is melléállt. A híresztelések szerint 1997-ben éppen egy váratlanul nyert összegből, pontosabban félmillió forintból alapította meg saját színtársulatát, a Tihanyi Vándorszínpadot.

  Bár a színész kaszinóba ma már nem jár, vállalkozása biztos megélhetést jelent neki és családjának.

  Agglegényként szerencsejáték-függő voltam. Összességében egy békásmegyeri lakás árát vertem el különböző kaszinókban. De 1997. június 16-án benőtt a fejem lágya, amikor rám mosolygott a szerencse. Egy József körúti pókerteremben ugyanis majdnem félmilliót nyertem egy pókergépen. Nem játszottam el a pénzt, hanem vettem belőle egy autót, majd létrehoztam a saját színtársulatomat. Kaszinóba azóta se tettem be a lábamat, viszont a vállalkozásom a mai napig biztos megélhetést jelent a népes családom számára

  – nyilatkozta Meglepetés magazinnak a színész, amit a Blikk szemlézett.

 • Maga a színész is úgy érzi, jó képeket lőtt.

  Igazi sztárkoszorúban érkezett meg állítólagos új párja meccsére Taylor Swift. Az énekesnő pár hete randizgat Travis Kelce sportolóval, aki hétfő esti NFL-meccsére is meghívta a popcsillagot.

  Swift eleget tett az invitálásnak, ráadásul valamennyi A-listás barátját is magával vitte a New Jersey-i MetLife stadionba, hogy közösen szurkolhassanak a Kansas City Chiefs játékosának: Blake Livelyt, férjét, Ryan Reynoldsot, Hugh Jackmant, Sabrina Carpentert és Sophie Turnert is.

  Az X-Man sztárja lőtt is egy közös szelfit a csoporttal (mínusz Turner és Carpenter), ami bár nem lett a történelem legélesebb képe, most mégis hódító útjára indult a neten. Az eredetileg Instagram-sztoriban megosztott képet maga Jackman is élete egyik legjobb szelfijének nevezte.

Rovatok