Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Színes Város Csoport az ország első tűzfalszínesítő szervezete, amely az elmúlt 15 évben 60 ezer négyzetméternél is több falfelületet öltöztetett új köntösbe. Legutóbb a Nemzeti Kulturális Alap székházának tűzfalát festették le: a hatalmas Toldi Miklós-figura Jankovics Marcell előtt tiszteleg.

  Jankovics Marcell emlékfal

  A videóban láthatjuk, ahogy a falfestők beöltöznek, majd ahogy először a kontúrokat viszik fel a felületre, végül pedig befestik az egész tűzfalat. Először részleteiben, majd timelapse felvételeken láthatjuk, ahogy megszületik a városban gyalogoló óriási, aranyhajú fiú alakja.

 • A rapper számára már ösztönből jönnek a szülői teendők.

  Lassan egy hónapja, hogy megszületett Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke, Amara. A szülők ezúttal tapasztaltabban várták a babát, hiszen mindkettőjüknek van már egy-egy kisfia és kislánya – rappert emiatt nem is hozzák zavarba a picivel kapcsolatos feladatok.

  „A nagylányomnál is jó apuka voltam, és a fiamnál is jól belejöttem a kisbaba körüli teendőkbe, most pedig már minden rutinból jön. Ha bármit csinálni kell vele, ösztönből megy. Szerintem rejtett képességem, hogy egyben anyuka is vagyok, ha kell” – mesélte a Blikknek G.w.M, hozzátéve: a csecsemővel együtt alszanak, a baba pedig addig pihen, ameddig ő is.

  Szerintem a világ legcsodálatosabb érzése szülővé válni, az pedig, hogy velem ez harmadszorra történik meg, elmondhatatlanul boldoggá tesz. Amarám nagyon jó baba. És olyan szép, hogy végem van! Nem tudok vele betelni, és a család sem. Igazi áldás, ő a mi kis angyalkánk

  – fogalmazott a rapper, aki nem győzte hangsúlyozni, számára a család a prioritás.

 • Úgy fogalmazott: felvállalja a „tökéletlenül tökéletes” hasát.

  Imádják az Instagram-felhasználók azt a kendőzetlenül őszinte bejegyzést, amelyet Görög Zita osztott meg a minap. A modell korábban sem riadt vissza attól, hogy tabukat döntögető felvételeket tegyen közzé magáról, ugyanis szerinte nagyon fontos, hogy mindenki elfogadja magát olyannak, amilyen. A háromgyermekes anyuka, aki nemrég Jordániában pihent, ezúttal néhány fürdőruhás fotó posztszövegében vallott a női test elfogadásáról.

  „Még Jordániában olvastam @zsofiapolos oldalán egy megható és tagadhatatlanul igaz összefoglalót a női test átalakulásáról, a folyamat szépségéről. Ha a hasunk beszélni tudna... Az első fotón még azt láthatjátok, ahogy én is takargatom magam, azt gondolva nem insta kompatibilis a hasam. Aztán szembejött velem a bejegyzése és nagyon hálás vagyok neki, amiért emlékeztetett rá, hogy ne akarjak láthatatlan elvárásoknak megfelelni, ne bántsam magam!” – írta lapozható bejegyzésében.

  Görög Zita jordániai utazásáról néhány felvételt itt is láthat.

 • Egy szomorú számnál érzékenyült el teljesen Swift.

  Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen is ért véget Taylor Swift új kapcsolata. Az énekesnő áprilisban szakított Joe Alwyn színésszel, akivel hat évig alkottak egy párt, pár héttel később azonban már új kedveséről cikkeztek a bulvárlapok. A popsztár egy szakmabélivel, a The 1975 frontemberével jött össze, és bár hivatalosan sosem erősítették meg románcukat, számtalan alkalommal kapták őket közösen lencsevégre kéz a kézben vagy épp heves csókot váltva.

  A viszony végéről most TMZ magazinnak számolt be egy Swifthez közeli ismerős, az azonban nem derült ki, mi miatt váltak szét a zenészek útjai.

  A dolog mindenesetre megviselhette az énekesnőt, legutóbbi koncertjén ugyanis rajongói szerint szó szerint a könnyeivel küszködött egyik szomorúbb hangvételű száma alatt. Az erről készült videót már több mint egymillióan látták a Twitteren.

Rovatok