Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagy dobással rukkol elő a Netflix: anime adaptáció készül a Scott Pilgrim a világ ellen című 2010-es filmből.

  Az ikonikus mozi rajongóinak valószínűleg már e hír hallatán is nagyot dobbant a szívük, itt van azonban a hab a tortán: a sorozatban valamennyi eredeti színész visszatér mint szinkronhang. Számíthatunk tehát többek közt Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Aubrey Plaza, Chris Evans, Brie Larson, Anna Kendrick és Jason Schwartzman (hangi) megjelenésére is, ahogy a 13 éve megjelent filmet jegyző Edward Wright is részt vesz a munkálatokban.

  A szériát a Variety információi szerint csak nemrég rendelte be a streamingszolgáltató, így egyelőre nem tudni, mikor is kerülhet fel a kínálatba, mindenesetre a Netflix Instagram-posztja alatt már rengetegen kijelentették: izgatottan várják a premiert.

 • Nem mindenki fog neki örülni.

  Friss hírek érkeztek a Sárkányok háza című, HBO maxes sikersorozat következő évadáról, aminek valószínűleg nem fognak örülni a rajongók. A Trónok harca előzménytörténete egyelőre nem tudni, mikor folytatódik majd, az azonban a napokban kiderült, hogy a második felvonás az első szezonnál rövidebb lesz, tíz helyett csak nyolc részt tartalmaz majd.

  A hírt már az HBO egyik szóvivője is megerősítette, aki kihangsúlyozta: bár eredetileg ezt az évadot is 10 részesre szánták, végül a történetszál miatt inkább megváltoztatták a terveiket. Ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de több bennfentes információ szerint már a Sárkányok háza harmadik évada is zöld utat kapott, így valószínűleg ezzel is kalkulálhattak döntésük meghozatalakor az alkotók.

 • Menyasszony lett Lana del Rey, tudta meg a Billboard. Az énekesnő mindössze pár hónapja alkot egy párt Evan Winikerrel, aki a közelmúltban kérhette meg szerelme kezét, valószínűleg azzal a gyanús gyűrűvel, amit már a március elején tartott Billboard Women in Music gálán is kiszúrtak Del Rey ujján.

  A napokban új albummal jelentkező énekesnő és újdonsült vőlegénye kapcsolatáról nem sokat tudni, de mivel a 29 éves Winiker is a zenei szférában dolgozik (egészen pontosan producer), és több közös ismerőse, munkatársa is van Del Reyjel, nagyon valószínű, hogy így találtak egymásra. Nyilvánosan párszor látták csak őket, igyekeznek a médiától óvni a magánéletüket.

 • Ennyire valószínűleg nem lesz szüksége.

  Egy angol férfi balul elsült online rendelésén mosoly most a Twitter. A @ChrisArnoldInc nevű felhasználó posztja már 2,6 millió megtekintésnél jár. Ebben arról számolt be, hogy édesapja véletlenül 60 darab olvasószemüveget vett magának, mert félrenézte a mennyiségnél a számokat. Az ironikus történethez szemléltetésképp egy humoros fotót is csatolt, ezen a férfi 12 doboznyi szemüveg társaságában ücsörög. A fia utólag megjegyezte, ha valaki érdeklődne, 59 darab eladó olvasószemüvegük van.

   (via RTL)

Rovatok