Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már majdnem sikerült megegyezniük.

    Tavaly gyakorlatilag nem volt olyan RTL-es produkció amiben ne vállalt volna szerepet Széki Attila Curtis, ellenben most arról számolt be, hogy idén már nem számol vele a csatorna. Az újpesti rapper erről a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban beszélt, amely péntek este élesedik a Frizbi TV YouTube-csatornáján. A Blikk előzetesen betekinthetett az adásba, melyből kiderült, hogy a konkurens TV2 szerette volna átcsábítani a zenészt, akit például a Dancing with the Starsban is akartak szerepeltetni.

    Hát hogy néznék ki? De azért sem mentem, ami kibukott a Sztárboxnál. Pontosan tudom, hogy nem foglalkozom majd annyit a dologgal, nem készülök fel. Napi hét-nyolc órát táncoltak Csutiék, tudom, mert a barátom, beszéltem vele... És hát hol megyek én nyolc órát táncolni

    – magyarázta a rapper, aki kitért arra is, hogy sokat tárgyaltak a TV2-vel az átigazolásáról, de végül ott sem lesz látható, ahogy az RTL-en sem.

    Úgy volt egyébként, hogy átmegyek, most már elmondhatom, de nem tudtunk megegyezni, illetve olyan műsorokat tudtak volna adni, amelyekben nem éreztem volna jól magam. Most már vagyok olyan szinten, hogy megmondjam: nem. Akkor csak zenélünk, az meg jól megy.

    Mint mondta, azon a felkérésen komolyan elgondolkodott, hogy szerepeljen a Megasztárban zsűriként, sőt, már az anyagiakon egyezkedtek, amikor hirtelen visszavonták az ajánlatukat.

    „Lehet, hogy valaki megfúrt... Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, de a legutolsó email-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot, ők pedig egyet vagy kettőt, az nagyon messze van egymástól” – fogalmazott a zenész.

    Curtis őszintén bevallotta, utóbbi nem viselte meg, hanem inkább az, hogy úgy rézi, az RTL idén már nem számol vele:

    Korrektül elmondták, hogy amilyen műsorok lesznek idén, azokban nem számolnak velem, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy jövőre ne tárgyalnánk újra. Azzal is felhívtak, hogy ne az újságból tudjam meg, hogy két óra múlva bejelentik Majkát. Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről, és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén.

     – tette hozzá.

  • Anya Taylor-Joy és párja, Malcolm McRae e hónap elején ünnepelték második házassági évfordulójukat, melynek apropójából úgy döntöttek, először mutatnak felvételeket arról a nyilvánosságnak. A vezércsel és az Utolsó éjszaka a Sohóban sztárja láthatóan boldogabb már nem is lehetne, zenész szerelmével felhőtlen kapcsolatban élnek.

    A Golden Globe-díjas színésznő és férje egyébként két év eltéréssel ugyanazon a napon születtek, így április 16-án előbbi a 28-at töltötte be, míg utóbbi 30 éves lett. Jeles napjuk alkalmával össze is öltöztek, miközben éppen ünnepelni indultak barátaikkal egy New York-i bárba. Íme:

  • Itt a szinkronos előzetes.

    Jövő hónapban érkezik a Hívatlanok-trilógia első része Madelaine Petsch és Froy Gutierrez főszereplésével, ami a 2008-as slasher horror újragondolása lesz. Bryan Bertino eredeti forgatókönyve nyomán a rendezői feladatokat ezúttal Renny Harlin fogja ellátni, akinek olynak filmeket köszönhetünk, mint a Még drágább az életed, a Cliffhanger, vagy éppen a Rémálom az Elm utcában 4

    A Lionsgate égisze alatt készül film sztorija szerint egy fiatal pár éppen úton vannak az Egyesült Államok távoli részén található új otthonukba, de útközben lerobban az autójuk Oregonban, így kénytelenek ott éjszakázni. A helyiek furcsa viselkedését figyelmen kívül hagyva megpróbálják kihozni a legtöbbet kitérőjükből, amikor váratlan egy sötét alak kopogtat be hozzájuk. Ezután három maszkos ismeretlen készül betörni a faházukba, akik látszólag bármilyen indíték nélkül akarják megfélemlíteni a szerelmeseket.

    A Hívatlanok: Első fejezet május 16-tól debütál a hazai mozikban, melynek szinkronos előzetesét alább tekintheti meg:

    (via IGN)

  • A Next Top Model Hungaryről (valamint várandósságáról) mesélt a Mokka szerdai adásában Axente Vanessa, a műsor egyik zsűritagja, aki eddig számára ismeretlen pozícióban próbálhatta ki magát a versenynek hála.

    „Nagyon élveztem, egy új kihívás volt számomra, hiszen már 14 éve modellként dolgozom a divatszakmában. Modellként is nagyon szerettem azt, ha esetleg fiatalabb lányokkal tudtam együtt dolgozni, akkor tudok nekik tanácsokat, tippeket adni” – kezdte Axente, hozzátéve: szerinte most érett meg igazán erre a pozícióra.

    A szereplők kapcsán elárulta, mostanra kezd igazán erőssé válni a mezőny, de összességében nagyon elégedett a lányokkal, Iszak Eszter kérdésére pedig megnevezte, szakmai szemmel ki fejlődött eddig a legtöbbet közülük.

    „Tényleg látni a változást, és azt, hogy megfogadják-e a tanácsaimat, alkalmazzák-e azt a képeken, a későbbiekben. Vannak lányok, akiken látszik, hogy nagyon-nagyon gyorsan kapcsolnak, fejlődnek, akik meg annyira nem tudtak bizonyítani, tőlük egy idő után búcsút kellett intenünk. (...) Keveházi Lili például ezen a fotózáson nagyon ügyes volt, és ott láttam rajta, hogy tudom, hogy tényleg bizonyítani akar. Lili tényleg összeszedte magát és mindent beleadott” – utalt a vasárnap érkező új részre Axente, ahol élő állatokat, többek között skorpiót és csigát viselve fényképezték a modell-növendékeket.

Rovatok