Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Második helyezést értek el Marics Petivel.

  Szombat este véget ért a Dancing with the Stars negyedik évada, amelynek képzeletbeli dobogójára Krausz Gábor és Mikes Anna duója után Stana Alexandra és Marics Peti állhatott fel. Bár nagyon közel voltak a végső győzelemhez, a táncosnő a jelek szerint nem szomorkodik, hogy "csak" második helyezést értek el. Hosszú Instagram bejegyzésben számolt be gondolatairól, érzéseiről, amelyhez egyik utolsó produkciójukat is mellékelte.

  Az elmúlt pár napban sokat beszélgettünk Petivel arról, miért olyan különleges számunkra ez a műsor. Arra jutottunk, hogy ebben a három hónapban, az a több száz csodálatos ember, aki a produkción dolgozik, teremt egy olyan aprócska világot, amiben mind egy közös célért küzdünk.

  – kezdte a táncosnő, aki arról írt, ebben a világban nincs bántás, rosszindulat, csak tisztelet és szeretet a másik irányában.

  „Itt mi nem haragszunk a másikra, tudunk köszönetet mondani és tudunk egy emberként sírni vagy nevetni. A versenyben mindig van győztes, de ebben a versenyben vesztes nincsen! Ebből a világból merítünk erőt ahhoz, hogy később megküzdjünk az igazi problémákkal, hogy a tánc művészetében feldolgozzuk minden örömünket és fájdalmunkat. Reméljük, hogy példát mutathatunk Nektek és átadhatjuk azt az erőt, amire Nektek is szükségetek van! Tanuljatok belőle, szeressétek egymást, értékeljétek ezt az életet, mert egy van belőle!” – zárta sorait Stana, megköszönve a nézők támogatását.

 • Májusban jelentette be válását a színész.

  A jelek szerint nem búslakodott sokat válása miatt Jeremy Allen White, akit a nézők a Szégyentelenek és A mackó című sorozatokból, vagy a hamarosan debütáló Vaskarom című filmből is ismerhetnek. A színész májusban jelentette be, hogy véget ért a házassága gyermekei édesanyjával, Addison Timlin színésznővel, ám a minap már Rosalía oldalán kapták őt lencsevégre a lesifotósok.

  A spanyol popsztár és a Golden Globe díjas színész most kéz a kézben sétálgattak Los Angelesben, de már korábban is látták őket félreérthető szituációban. Egyelőre egyik fél sem erősítette meg kapcsolatuk hírét, amelyet az amerikai sajtó már nyílt titokként kezel.

 • Hozta a szokásos formáját.

  Ha ugratásról van szó, Ryan Reynoldsnak és Blake Lively-nek nem kell a szomszédba mennie. A sztárpár rendre nyilvánosan csinál viccet a másikból, ezúttal azonban Taylor Swift is belefolyt a buliba, a színész ugyanis most az ő és felesége közös képét parodizálta ki.

  Az énekesnő és Lively (akik ehosszú évek óta legjobb barátnők) Beyoncé turnéfilmjének premierjén készített egy merész közös fotót, ami természetesen rögtön az internet kedvencévé vált. Ezt szerkeszette át a Deadpool sztárja, és a hölgyek arcát a sajátjára, valamint a Swift párjára, Travis Kelce élsportoló portrérájára cserélte ki.

  Az eredménnyel Reynolds Instagram sztorijában büszkélkedett el, mondanunk sem kell, a kép magáért beszél:

Rovatok