Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerinte ha nem változnak meg, komoly önértékelési zavaraik lesznek a későbbiekben.

  Nem igazán nyűgözte le az ország egyik legtehetősebb emberét a Tv2 új napi sorozata, a Kőgazdag fiatalok. A leendő Nagy Ő-ként is ismert Jákob Zoltán elárulta, csak belenézett a pénzes családból származó fiatalok mindennapjairól szóló szkripted realitybe, de köszöni, ennyi ebből elég is volt neki.

  „Nos, engem zavar, ha egy szülő ilyen kirívó módon kényezteti el a gyermekét. Én egészen más utat választottam és elnézve a lányaimat és a fiamat, jó döntést hoztam. Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek” – kezdte a Ripostnak a Crystal Nails vezérigazgatója, aki szerint nyilván neki is volt olyan életszakasza, amikor a pénz, az abból vett tárgyak, ingatlanok örömet okoztak neki, most viszont inkább az útra koncentrál a cél helyett.

  „Ehhez persze érni kell, vagyis át kell menni egy nagyon komoly tanulási folyamaton és ezen a Kőgazdag Fiatalok is át fognak menni, különösen akkor, ha elkezdenek a saját útjukon járni és megszerzik az első, önerőből megszerzett millióikat, netán milliárdjaikat.

  Ha nem így lesz, akkor el fogja őket érni a telítődés állapota, ami komoly önértékelési zavarokhoz vezethet.

  Tudom, miről beszélek, hiszen ezeken a stációkon magam is átmentem, csak éppen felnőttként és úgy, hogy minden fillérért magam dolgoztam meg” – magyarázta Jákob. Szerinte az ő lányai a műsorban látott fiatalok szöges ellentétei, sosem kértek vagy kérkedtek a családi vagyonnal, fiát pedig kifejezetten szerény emberként jellemezte.

 • Megmutatta, hogy ropják a latinos dallamokra.

  Dancing with the Stars próbaterméből jelentkezett be követőinek a hamarosan induló műsor egyik versenyzője, T. Danny. 

  A 24 éves rapper partnerével, Lissák Laurával, valamint az új évadban szintén szereplő Marics Peti–Stana Alexandra párossal forgatott egy rövid TikTok-videót, amelyben megmutatták, hogy haladnak a táncleckékkel. Ezúttal egy latinosabb koreográfiát adtak elő a rajongóknak, akiket a jelek szerint meggyőztek a látottak, sorra biztatták a két fiatal énekest.

  A Dancing with the Stars két hete bejelentett negyedik évadának teljes szereplőlistáját itt találják, az első élő show október 14.-én lesz látható a Tv2-n.

 • Bármikor szembetalálkozhat az utcáin a világhírű színésszel.

  Továbbra is Magyarországon tartózkodik Johnny Depp, aki ezúttal nem zenekarával, hanem egy filmes stábbal érkezett hazánkba. A hollywoodi filmcsillag jelenleg a Modi című saját filmjét forgatja a fővárosban, amely Amedeo Modigliani szobrász párizsi kalandjairól fog szólni. Depp kedden a Károlyi-kert melletti utcákban forgatott. Az alkotásban többek között szerepel majd Al Pacino is, ezért nem kizárt, hogy ő is feltűnik majd Budapest utcáin.

  A 60 éves filmsztárt most a budai várban szúrták ki, amint éppen egy sötétített ablakos járgányban utazott, de széles mosollyal hajolt ki integetni a rá várakozó rajongóknak. Íme:

  Egy szemfüles rajongónak az Országos Széchényi Könyvtárnál is sikerült lencsevégre kapnia a színészt, amint a forgatási helyszínen tevékenykedik:

  (via Blikk)

 • Elárulta, miért nem szerepelnek gyakrabban a gyerekei a médiában.

  Bár ódzkodott attól, hogy címlapon mutassa meg ikreit, Szonját és Matyit a születésük után, Erős Antónia mégis úgy döntött, rábólint egy közös fotózásra, amire végül akkor került sor, amikor a gyerekek egyévesek lettek. Az RTL híradósa azért is szánta rá magát arra, hogy megmutassa ikrei arcát, mert elfogadta, hogy ismert emberként sokan kíváncsiak rájuk. Mint mondja, az emberek örültek ennek.

  Véleménye szerint azonban egy híresség gyerekének nem az a dolga, hogy szerepeljen. 

  Mind a mai napig nem szeretem szerepeltetni a gyerekeimet, azt gondolom, egy ismert ember gyerekének nem az a dolga, hogy szerepelgessen, se az Instagramon, se különböző magazinokban, hanem az a dolga, hogy élje az életét. És ha majd úgy alakul, hogy valamiért érdemes arra, hogy megjelenjen az online felületeken, az megtörténik magától.

   – mondta a híradós a Story magazin videójában, amelyet a 24.hu talált meg.

Rovatok