Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokat beszélget velük a témáról.

  Szabó András Csuti és Kulcsár Edina válásukat követően mindketten a gyermekeik életének részei maradtak, ebben a kérdésben nagyon tudatosan járnak el a mai napig. Az üzletember a Storynak adott interjút, melyben elmondta, hogy közös gyerekeik, Nina és Medox éppen abban a korban vannak, hogy úgy érezték, ideje elkezdeni a tudatos testképük kialakítását. Fontosnak tartották megmagyarázni nekik, mit szabad és mit nem a testük kapcsán.

  Úgy gondolom, amilyen viselkedésmintát a gyerekeknek mutatunk, azt fogják elsősorban megtanulni. Nálunk nincs például meztelenkedés. Persze ott a közös fürdés, ami egy rituálé mindkét gyerekkel, de ők is külön-külön fürdenek már. Tudatos vagyok e téren, még a négy fal között sem szokásom meztelenül mászkálni

   – fogalmazott a lapnak Csuti, aki igyekszik egészséges példát mutatni a gyermekeinek, ezért nagyon fontosnak tartja, hogy a szülők tájékozottak legyenek ebben a témában is.

  „Ugyanez igaz az étkezésre: ha csupa chipset, gumicukrot eszem a gyerek előtt, akkor hogy mondom meg neki, hogy neki nem lehet? Én is az alapján alakítottam ki az elsődleges szülői magatartásom, amit én a szüleimtől láttam. Emellett hiszek abban, hogy a gyerekek mellett magamat is nevelem, a magam reakcióit is kell irányítanom.” – tette hozzá.

  Az üzletember úgy gondolja, hogy a lehető legtöbbet kell beszélni a gyerekekkel. Ezért például amikor közösen néznek mesét, ha úgy érzi, megáll, és elmagyarázza a kritikus helyzeteket. Kulcsár Edina exférje ugyanakkor nagyon büszke gyermekeire az önzetlenségük és segíteni akarásuk miatt. Szerinte ez annak is köszönhető, hogy igyekszik minden helyzetben a lehető legtöbb dolgot elmagyarázni nekik.

  Volt arra példa, hogy azt láttam a játszótéren, hogy a fiam odaáll a nagyobbak elé, hogy ne bántsák a kisebbet. Annyira megható volt, kis híján kicsordult a könnyem. De Nina ugyanez, mindenét odaadná a társainak, hogy boldoggá tegye őket. Azt gondolom, itt kezdődik az érzelmi nevelés.

 • Elmondta az őszinte véleményét.

  Molnár Ferenc Caramel lesz a következő vendége a TV2 Play legújabb műsorának, amelyben Lékai-Kiss Ramóna kérdez hazai sztároktól. A Titkok Ramónával című videós podcastban már Tóth Gabi, Till Attila, és Szabó Zsófi is betekintést a magánéletébe, ahol egészen személyes titkokat árultak el. A műsor beharangozójában a korábbi Megasztár-győztes a házasság intézményéről és megcsalásról is kifejtette a véleményét.

  Akárki akármit gondol vagy bármi a divat, de a házasság az egy szent dolog. Nem véletlenül hívjuk úgy, hogy a házasság szentsége. Mert tényleg az. Szóval nemcsak a feleségemet kell tisztelnem ebben a kapcsolatban, hanem saját magamat is, azáltal, hogy a mi egységünket, szerelmünket, kapcsolatunkat soha nem árusítanám ki senkinek. De nemcsak ezért nem csapom a szelet senkinek, meg nem vonzódok másik nőhöz, mert hogy ez ciki...

  Bár Caramel jól tudja, hogy ilyenkor lehet sokan furának találják, de ő semmilyen késztetést nem érez arra, hogy más nőknél keresse a boldogságot. Mint mondta, ő is lát maga körül példákat a megcsalásra – és nem csak férfiaknál –, de úgy véli, ezek mind „pótcselekvések, frusztráltságból fakadó jópasiskodások meg jócsajoskodások”.

  Valamilyen visszajelzés hiányzik nekik, amit keresnek. Valami frusztráció. Én azt gondolom, hogy egy felnőtt ember – egy felnőtt férfi, vagy egy felnőtt nő – életébe ez már nemhogy nem fér bele, hanem ez már a szánalmas kategória.

  – jelentette ki.

 • Egész nyáron úton van az énekes.

  Peter Srámek az utóbbi időszakban hatalmas sikernek örvend, nemcsak az országot járja, hanem közben külföldön is fellép, illetve új dalokat, videóklipeket készít. Bár a 30 éves énekesnek rendkívül kevés szabad ideje van a munkái, fellépései miatt, ő ezt nem bánja, hisz szereti, amit csinál. Most közösségi oldalán viszont arról számolt be, hogy kénytelen lemondani egy koncertjét, mert betegséggel küzd.

  „Drága rajongóim, nagy szomorúsággal tudatom veletek, hogy a mai kecskeméti fellépésen nem tudok részt venni” – kezdte Srámek.

  Sajnos egy énekes életében a legszörnyűbb dolog, amikor elmegy a hangja. Nagyon sajnálom, de most velem is ez történt, és nem tehetek róla. Nagyon szeretlek Titeket, és hamarosan találkozunk a fellépéseken

  írta az énekes a hivatalos Facebook-oldalán.

 • Azóta is emlegeti Hannaróza édesapja táncát.

  Krausz Gábor a Glamour címlapinterjújában mesélt Tóth Gabival közös négyéves gyermekéről, Hannarózáról. A sztárséf számára fájó pont, hogy a kislány elég válogatós, kevés ételt hajlandó megenni, ráadásul kissé makacs is.

  „Bár azt mondják, minden gyerek így van ezzel, és majd megváltozik. Óvatosan, finoman kell próbálkozni nála, és nehéz új dolgokra rábeszélni. Ha valamire egyszer azt mondja, hogy nem, azt fixen nem fogja megkóstolni a következő alkalommal sem” – kezdte az apuka, kiemelve: Hannaróza egyébként lelkes kiskukta is, azoknak az ételeknek pedig mindig ad egy esélyt, amiket ő segített elkészíteni.

  Ha főztjeivel egyelőre nem is, Krausz tánctudásával már biztos lenyűgözte lányát. Mint felidézte, a Mikes Annával bemutatott Szépség és a szörnyeteg-produkciójuk nagy hatást gyakorolt az óvodásra, pedig ő maga eleinte küzdött a téma ellen, a hercegnős-herceges jelenetet ugyanis nagyon távolinak érezte magától. Végül aztán csak előadták ezt Dancing with the Starsban, amivel nem csak a nézők, de Hannaróza szívébe is belopták magukat.

  Soha nem felejtem el azt a napot. Az élő adásra nem tudott bejönni, de előtte, a nagy főpróbán, amikor már be voltunk öltözve, ott volt, és nagyon élvezte. Láttam az arcán, hogy nem igazán érti, hogyan lehetek Disney-herceg, miközben az apukája vagyok. Ráadásul azt a mesét játszottuk el, ami az egyik kedvence, és rendszeresen nézi. A szeme csillogott, éreztem rajta, hogy büszke rám. Nagyon örültem, hogy akkor és ott a részese lehetett ennek a varázslatnak. Azóta ezt a produkciót kellett vele a legtöbbször visszanézni, és akárhova megyünk, ezt a zenét kéri az autóban. Érzem, hogy ez az élmény mély nyomot hagyott benne

  – mesélte Krausz, aki azóta nem foglalkozik annyit a tánccal, mint előtte tervezte, de így is hálás, hogy elvállalta a felkérést: „Mindenesetre Törökországba egy olyan tánctáborba megyünk, amit Anna szervez, és ott naponta kétszer biztosan lesz mozgás.”

Rovatok