Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újra lecsapott a Kardashian-átok, a Paris Saint-Germain múlt hétvégén 2–0-ra kikapott a Rennes-től a francia első osztályban. A hazai pályán elszenvedett vereségért Messi és Mbappé hívei máris megtalálták a felelőst a világ első számú influencere személyében.

  Kim Kardashian gyermekei társaságában látogatott ki a meccsre, amelyen folytatódott a párizsi sztárcsapat hazai pályás vesszőfutása. Márpedig az átokhívők szerint ahol ő megjelenik, ott semmi jóra nem számíthat egy nagy múltú klub: korábban az Arsenal–Sporting-meccsre ült be, amelyet 2–2-es előzmény után buktak el az ágyúsok tizenegyesekkel, és estek ki az Európa-ligából.

  A drukkerek szerint az egyetlen megoldás, ha a Kardashian-klánt kitiltják a stadionból, hogy Messi és társai végre a meccsekre koncentrálhassanak – írja a Bild.

 • Jákob Zoltán a Mokka vendégeként mesélt egy külföldi énekesővel, Innával való együttműködéséről, amelynek eredményeként egy közösen készített dal született. A Crystal Nails tulajdonosa maga is részt vett a koncepció megálmodásában, amely videóklipben hatalmas körmökkel láthatjuk az énekesnőt táncolni. Az üzletember bevallottan azt kívánja, hogy az így megszületett dal a körmösök himnuszává váljon.

  A körmösöknek nincs olyan daluk, amit bármelyik munkájuk alá be tudnak tenni háttérzenének. Ezt akartuk megoldani, úgyhogy ez a körmökről szól

  – fejtette ki.

  Jákob elmondta, hogy nagy örömére a TikTokon már elkezdett népszerűvé válni a szám, de emellett azt szeretné, ha Amerikában is felkapottá válna. 

  (via 24.hu)

 • A világhírű zenész a Disney+-szal társulva bejelentette, hogy Ed Sheeran címmel új dokumentumsorozatot készít, aminek érzelmes előzetesét rögtön meg is kaptuk. A négyrészes minisorozatban, amely május 3-tól lesz elérhető a streamingplatformon, a popsztár valódi és kendőzetlenül őszinte betekintést enged a magánéletébe.

  A dokumentumfilm Ed Sheeran közelmúltbeli megpróbáltatásaira, valamint a felemelkedésére és legnagyobb slágereinek megalkotására összpontosít. Az időzítés ráadásul szintén aktuális, ugyanis két nappal az új, Subtract című albuma előtt fog megjelenni.

  Az első trailer alapján valóban ígéretesnek néz ki az énekes történetét feldolgozó széria. Sheeran mesél gyerekkori dadogásának nehézségeiről, későbbi, utcazenészként kezdődő próbálkozásairól, végül a nagy áttöréséről, ami meghozta neki a világszintű ismertséget. Legnagyobb magasságaiban viszont számos magánéleti veszteséggel és válsággal kellett megküzdenie, amiről most betekintést enged a rajongóknak.

 • Ki hinné, hogy lassan két hónapja már annak, hogy a zenész a Dominikai Köztársaság homokos tengerpartján tengeti mindennapjait? L.L. Junior ugyanis még február elején ült repülőre, hogy belevágjon hatalmas projektjébe, és hajós bulikat adjon tradicionális zenei kíséretével. A Karib-térségben megkezdett új vállalkozása, úgy tűnik, hamar beindult, és a turisták odáig vannak a különleges kis koncertekért. Junior kedvese, Dárdai Blanka szintén a zenész után utazott alig két héttel az elválásuk után, így minden feltétel adott, hogy felhőtlenül teljen a munkával egybekötött pihenés.

  Olyannyira, hogy a legfrissebb értesülés szerint a páros csak április vége felé tervezi hazaútját, pontos időt azonban még nem tudnak. Állítólag a rapper egyelőre meg sem vette a visszafelé szóló repülőjegyét.

  A kiutazásnál még nem tudta, hogy mikor tud hazajönni. Az időpont sok mindentől függ: hogy tudják lerendezni az üzleti dolgokat a fiúk, illetve hogy indulnak be Junior itthoni koncertjei

  mondta a Ripostnak Junior egyik zenésztársa.

Rovatok