Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Konkrét feltételekhez köti első terhességét egy 23 éves londoni influenszer. Jenny Darling kijelentette: addig nem vállal gyermeket, míg nem talál egy számára megfelelő férfit, akivel házasságot köthet. Ebben az elgondolásban még nincs is semmi különös, hiszen sokan vágynak stabil kapcsolatra és hisznek a házasság szentségében, Darling azonban nem éri be ennyivel. A tartalomkészítő csak akkor alapítana családot, ha párja aztán évente 315 ezer dollárt (111,4 millió forintot) fizetne neki, mivel úgy véli, csak így érdemes kitenni a testét egy akkora változásnak, mint a terhesség.

  A fiatal nőnek erre a nagy összegre azért lenne szüksége, mert úgy véli, szülés után terápiára lesz szüksége és személyi edzőre – persze a kisbaba szükségleteit is figyelembe venné. Mivel a kitolást a szülés fénypontjának tartják, ezért külön ajándékot szeretne kapni érte, pontosabban egy autót vagy egy lakást. A szülés után mellműtétet és hasplasztikát akar majd.

  „Nagyon sok áldozatot követel az, ha életet adunk egy embernek. Soha nem tenném ki a testem egy ilyen dolognak ingyen. Nem a szenvedésre vagyok kialakítva. (...) Korábban soha nem akartam gyereket, sőt: az orvosokat is megkértem arra, hogy távolítsák el a méhem, de megfontolom, hogy anya legyek, ha találok valakit, aki megfelel az elvárásaimnak. (...)

  Mielőtt teherbe esek, férjhez kell mennem, házassági szerződésre is szükség van, ami magában foglalja a hűtlenséggel járó következményeket, és egy külföldi nyaralásra, ahová már várandósan megyek. (...) A gyerekek nagyon drágák. Nem szeretnék úgy világra hozni egy gyereket, hogy az szenvedjen

  – sorolta Darling, aki a szülés utáni első hat hónapban egy házvezetőnőt is felvenne, akit később egy takarítónő váltana. 

  Nem tudom, hogy a nők anyaként hogyan oldják meg a főzést és a takarítást. Én nem leszek ilyen!

  (via New York Post)

Rovatok