Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Balszerencsésen indult a mozifilm forgatása.

    Chris Pratt közösségi oldalán osztotta meg rajongóval, hogy legújabb filmjének forgatása közben csúnya beleset érte. A galaxis őrzői és Jurassic World–filmek színésze Instagram-posztjában arra nem tért ki, hogy emiatt szünetelni fognak-e a munkálatok, vagy egyszerűen csak átszervezik, és addig olyan jeleneteket vesznek fel, amikben nem szerepel. 

    „A Mercy forgatásának 4. napja. Nagyszerű kaszkadőrcsapatom van! És néha olyan is előfordul, hogy megpróbálok bemutatni néhányat a saját mutatványaim közül. Ma apuci bokája közelebbről megismerkedett egy fémoszloppal. Érdekes lesz a további munka.” – írja Pratt a sérült lábról készült fotója mellé.

  • Spanyolországban nyaral a házaspár.

    Schobert Norbert a napokban töltötte be 53. életévét, amely jeles nap alkalmából felesége, Rubint Réka egy külföldi álomnyaralásra vitte. A házaspár a minap Barcelonából jelentkezett be, ahol sikerült Sztefanosz Cicipasz tenszisztárral közös képet csinálniuk.

    Norbi születésnapi ajándékának azért lett Barcelona a célállomásra, mert ATP 500-as tenisztorna van Barcelonában, és Norbi nagy teniszrajongó

    – írja posztjában a fitneszlady.

    A 25 éves görög teniszező korunk egyik legjobbja, a négy Grand Slam-tornából kettőn, a Roland Garroson és Australian Openen már finálét játszott, legmagasabb szinten pedig 11 tornagyőzelmet ünnepelt. A világranglistán jelenleg hetedik helyezett, viszont járt már a harmadik pozícióban is, legutóbb pedig a Monte Carló-i mestertornát nyerte meg április elején.

  • Az álommeló csütörtöki adásában Balogh Levente szerette volna jobban megismerni azokat a jelöltjeit, akikről eddig nem sikerült átfogó képet alkotnia. Az elnök útközben egy kocsiban beszélgetett a versenyzőkkel, akik igyekeztek őszintén válaszolni neki. Andrea arra a kérdésre, hogy milyen területen szeretne dolgozni elnöki asszisztenseként, meglepő választ adott. Mint mondta, közgazdász végzettsége ellenére nem gazdasági szinten szeretne elhelyezkedni, hanem inkább új dolgokat próbálna ki és tanulna meg az elnök oldalán.

    Ha azt mondanám, hogy legyen könyvelő az egyik cégemnél?

    tette fel a kérdést Balogh, mire a jelölt azt felelte, inkább tovább küzdene az asszisztensi pozícióért, hiszen még később is lehet a könyvelője.

    – Tehát akkor ezt az állásajánlatot most visszautasítja?

    – Most igen.

    Eközben az irodában maradt jelöltek a többiek tudta nélkül azt a feladatot kapták Balogh Leventétől, hogy nevezzék meg azt a személyt, aki szerintük a legkevésbé alkalmas az elnöki asszisztensi pozíciójára. Eszter, Zsuzsi, Péter és Márió a nap végén meg is hozták a döntésüket, amit az elnök úr elfogadott, így Andreának távoznia kellett a versenyből.

    Ma úgy döntöttem, elfogadom a tanácsot. Önre mint könyvelő valóban számítok a jövőben, úgyhogy erről tudunk beszélni. Azt gondolom, hogy ön könyvelőnek nagyon jó, de elnöki asszisztensnek pont azért, mert valamiben nagyon jó, ezért a térlátása nem annyira

    – fogalmazott Balogh, hozzátéve: a továbbiakban is tartja az ajánlatát, amiről Andrea ugyancsak örömmel egyeztetne.

  • Ahogy azt mi is megírtuk, hétfőn megszületett Szegedi Fecsó és Géczi Bea második közös gyermeke. A kisfiút testvérével ellentétben nem külföldön, hanem egy fővárosi kórházban hozta világra a kismama. Szegedi a Borsnak mesélt arról, hogy a felesége és gyermeke azóta már hazamehetett a kórházból. Mint kiderült, minden rendben ment a szüléssel, igaz, 10 nappal hamarabb érkezett a kicsi, mint azt várták volna. A szerelmesek szombaton tartottak még egy babaváró bulit, másnap pedig már menniük kellett a kórházba.

    Szerdán hoztam haza őket, szerencsére van segítségünk, mert a nagymamák is itt vannak. Még nem ocsúdtam fel a történtek után, azért egy apának kell egy kis idő, mire realizálódik. De nem tudom kifejezni, mennyire örülök, és boldog vagyok, hogy már három fiam van

    – mondta az üzletember, aki persze nagyon örült volna annak is, ha kislánya születik, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy egészségesek mindketten.

Rovatok