Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jó pár évvel fiatalabbnak néz ki most a Budapesten forgató színész.

  A Twitter-oldalán tett közzé egy friss képet magáról Russel Crowe, így most már a rajongóknak sokkal könnyebb dolguk lesz felismerni őt az utcán, ha Budapesten járnak. A Gladiátor című film világhírű színésze ugyanis hazánkban tartozik, itt forgatják a Nürnbergcímű filmet .

  Az 59 éves Oscar-díjas színész közben a közösségi oldalain is aktív. Így történt, hogy beszámolt arról, hogy 2019 óta először borotválkozott meg teljesen. Sima arca azért is lehet furcsa sokaknak, mert évekig nagy szakállal mutatkozott. Rajongói szerint sokkal fiatalabbnak néz ki most.

  PageSix mindenesetre úgy véli: a színész legutóbb 2012-ben borotválta simára az arcát, amikor A nyomorultak című filmet népszerűsítette.

 • Irigyelnivalóan jó dolga van annak a kutyának, amelyik az elmúlt pár évben szinte körberepülte a világot a gazdáival. Ha kell, Nora és Sean Tayler pluszköltséget is szívesen fizet azért, hogy imádott kutyájuk, az Enzo névre hallgató olasz agár velük tarthasson. Legutóbb például 5 ezer fontot (2,26 millió forintot) adtak ki azért, hogy az eb közvetlenül mellettük foglalhasson helyet a gépen.

  Nemrég Magyarországon is jártak hárman, azelőtt pedig Finnországba, Észtországba, Hollandiába, az Egyesült Királyságba és Törökországba látogattak. Taylerék egyébként mindketten 43 évesek, és Dubaiban élnek.

 • Fürdőruhában látható a várandós műsorvezető.

  Iszak Eszter nemrégiben Katar fővárosába, Dohába utazott a férjével, Gyurta Dániellel, különleges utazásukat pedig több fotóval is dokumentálták követőiknek. AMokkaműsorvezetőnője , aki egy héttel ezelőtt felrobbantotta az internetet azzal a fotóval, amellyel tudatta: első gyermekét hordja a szíve alatt, a minap újabb fotókat tett közzé útjukról, melynek során  nem csupán a World Aquatics által szervezett versenyeket nézhették meg férjével, hanem Dohát is felfedezhették.

  A várandós műsorvezető az egyik felvételen fürdőruhában is látható, jóllehet pocakját egy jó nagy pohár takarja ki.

  Egy héttel ezelőtt

  – fűzte a fotókhoz a 36 éves tévés, aki le sem tagadhatja boldogságát, és aki korábban egészségi problémáiról is őszintén beszélt, többek között endometriózisáról és hashimoto-betegségéről is.

 • Ragyogó mosolyt akart egy német influenszer, ám arra cseppet sem számított, hogy fogorvosától szó szerint meg is kapja azt. A Krys nevű fiatal nő videója, amelyben elmagyarázza, mi történt vele, azóta futótűzként terjedt el a TikTokon: több mint 7,5 millió megtekintésnél jár. A rövid, humoros, de tanulságos tartalomnak szánt felvételből kiderül, hogy Krys fogimplantátumokat kapott, amelyek – legnagyobb megdöbbenésére – úgy világítanak egy szórakozóhely izzó fekete fényében, mint a neoncsövek.

  Egy ilyen dologra a fogorvosnak figyelmeztetnie kell, különösen, ha az ember lánya szeret klubokba járni

  – mondta a New York Postnak Krys, akinek saját fogai sötétlilának tűnnek a fekete fényben, az implantátumok azonban fényesek, amit nagyon kínos dolognak tart.

Rovatok