Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy fiatal szerelmespár az élő példa arra, hogy a szerelemben nem a méret a lényeg. A 23 éves Dionne Threadgill legalábbis azt mondja, cseppet sem zavaró számára, hogy párja, Kristian Atkinson alacsonyabb nála. Már három éve egy párt alkotnak.

  A fiatal durhami nő úgy meséli, csak akkor szembesült azzal, hogy Atkinson mindössze 165 centi magas, amikor meglátta őt az első randin, ezért kicsit átverve érezte magát, hiszen Atkinson nem teljesen úgy nézett ki, mint a képein. Bár sokak szerint nevetséges látványt nyújtanak együtt, Threadgillék nem bánják a köztük lévő magasságkülönbséget, főleg, hogy az egykori Disney-sztár, Zendaya és párja, Tom Holland is éppen ebben a helyzetben van.

  (via The Sun

 • Már hetek óta versenyben van VV Vera, aki még a luxusbörtönbe történő beköltözése előtt válaszolt villámkérdésekre az RTL stábjának. A ValóVilág 12 szőkesége gyerekként imádta fésülni a Barbie-babái haját, ezért úgy döntött, hogy fodrász szeretne lenni. Mint kiderült, a villalány megelégelte svájci életét, ahol szerinte nem úgy buliznak az emberek, mint a magyarok. Kalandra vágyott, ezért hazaköltözött és így jelentkezett a ValóVilágba. Jelenleg a svájci munkanélküli segélyét élvezi itthon.

  Azt is bevallotta, mikor sírt utoljára:

  Szerintem akkor, amikor apukámmal összevesztem, ez egy éve volt. Volt egy szituáció, és úgy döntöttem ott, hogy őt szeretném kizárni az életemből

  mondta a villalakó, egyébként korábban azt is elárulta, hogy több százezer forintos parkolási bírságot halmozott fel, így tudná mire költene először, ha megnyerné az idei évadot.

 • Rúzsa Magdolna a tízrészes videósorozata, az Anyu Akadémia legutóbbi epizódjában az anyai ösztönökről és hármas ikrei bölcsődébe adásáról beszélgetett dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadóval, pontosabban arról, hogy miért nem szeretné, ha a kétéves Lujza, Keve és Zalán bölcsisek lennének.

  A 38 éves énekesnő a munkájának köszönhetően sok időt tud otthon tölteni a gyermekeivel, ami miatt sokan úgy gondolják, hogy túl sokat foglalkozik a kicsikkel.

  „Egyszerűen azt érzem, hogy az én gyerekeimnek erre van szükségük. Lehet, hogy most pont egy rossz vágányon vagyok abból a szempontból, hogy egy kicsit lemondtam saját magamról. (...) Tehát nem az a típusú anya lettem, aki otthagyom őket, mert még elintézem ezt, elintézem amazt. Hanem megpróbálok mindent kiszorítani, mindent inkább másra bízni” – árulta el a Megasztár korábbi győztese, arról is említést téve, miért nem szeretné ikreit bölcsődébe íratni.  

  „Nem szeretném őket bölcsődébe adni. Mert hála Istennek megtehetem azt, hogy ott vagyok velük. És azt érzem, hogy ők hárman vannak és az pont elég. De ha azt látom, hogy szükségük lenne a szocializálódásra, akkor elviszem őket olyan közegbe. De én azt érzem, hogy minél tovább tartanám őket magammal. (...)

  Nagyon sok minden indul onnan, hogy nem tudtak bennem annyi időt tölteni, amennyit egy átlaggyerek tölt az édesanyjával ott a méhben. Talán innen indult az egész, hogy most próbálok kompenzálni vagy mindent megadni. Nem tudhatom. Az is lehet, hogy nem innen jön, de valami innen jön.

  – fejtette ki az énekesnő, hozzátéve, az elején nagyon sok segítségre volt szüksége.

  „Emelem kalapom mindenki előtt, aki ezt segítség nélkül végigcsinálta. Fú, remélem, hogy valahol az élet valahol majd visszaadja nekik a pihenést, mert ez azért tényleg hardcore. Nekem kellett a segítség, ezáltal viszont egy folyamatos kétség is volt bennem, hogy én egy olyan ember vagyok, aki mindent egyedül szeretne megoldani. És ha valami, az, hogy a gyerekeimet egyedül képes vagyok vinni és szeretni és ölelni és etetni, ezt én világéletemben úgy képzeltem el, hogy ez én leszek – csak én. De adott az élet egy olyan nehézségi faktort, amikor rá kellett döbbennem arra, hogy én, a totál control freak Magdi itt állok, és nem tudom egyedül elaltatni a gyerekeimet, mert nincs elég kezem. Én ebben egy kicsit összeroppantam” – idézte szavait a 168.hu.

 • Pontosabban a manikűrje buktathatta le Justin Bieber feleségét.

  Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber közel három hete egy meghitt fotósorozat kiposztolásával kürtölték világgá, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek. Az énekes és modell kedvese az Instagramon tudatták az örömhírt, valamint azt, hogy a baba érkezése előtt gyorsan még megújították házassági fogadalmukat. Minderre éppen azt követően került sor, hogy szárnyra kelt a hír, miszerint a házasságuk egy ideje romokban hever, fotóik azonban ennek ellenkezőjéről árulkodnak.

  Hailey Bieber hasa már szépen kerekedik, és ezt meg sem próbálja eltakarni: rendre olyan szettekbe bújik, amelyek szépen kiemelik a pocakját, és ezeket ki is posztolja. Rajongói szerint így történhetett, hogy a 27 éves modell idő előtt kikotyogta születendő gyermeke nemét. A fanok legalábbis úgy vélik, Bieber legutóbbi Instagram-bejegyzéséből a baba nemére és nevére is következtetni lehet.

  Kis cseresznyevirágok a körmömön, kis cseresznyevirág a hasamban

  – írta ki az állapotos modell a rózsaszín virágos körmére utalva. Rajongói szent meggyőződése szerint lányt hord a szíve alatt, aki akár a Cherry vagy a Blossom nevet is kaphatja.

  (via PageSix)

Rovatok