Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Március 2-án kerül mozikba a 129 című magyar sci-fi, amihez új előzetes érkezett az IGN Hungary jóvoltából.

  Kálloy-Molnár Péter, Pikali Gerda, Törőcsik Franciska, de még a magyar YouTube egyik legismertebb videósa, Szirmay Gergő is szerepelni fog Peter Noel filmjében, ami 2063-ba, egy disztópikus Budapestre kalauzolja majd a nézőket.

  Íme a hivatalos történet:

  2063-ban egy 129-es nevű katona (Dér Zsolt) megszökik a Merdocorp brit kutató-fejlesztő laborból. A cég üldözőbe veszi őt. A Medrocorp az egész világra kiterjeszti befolyását, és megfigyelik az embereket. Jelentős biológiai és technikai fejlesztésekkel rendelkeznek, mint például klón végtagok, szervek vagy robotok, repülő autók és drónok. A katona nem emlékszik semmire, és miközben a cég üldözi őt, megpróbálja kideríteni a múltját.

 • Egy japán művésznő megalkotta a világ legkisebb szendvicsét. A két centiméter alatti méretével a miniatűr szendvics több mint 12-szer kisebb, mint egy életnagyságú, hosszúkás szendvics. A fiatal nő rendkívüli részletességgel lemásol mindent a steakdaraboktól kezdve a lila hagymán, a paprikán és a kenyéren át, sőt a mikroételhez egy aprócska szívószál, papírtasak és szalvéta is jár. Nadia Michaux két nap alatt aprólékosan rakta össze az egészet, és számos speciális művészeti technikát és anyagot használt, hogy miniatűr méretben életre keltse a textúrákat és színeket. A miniatűrművész a Subway felkérésére készítette el a szuperkicsi szendvicset, hogy megünnepelje új, japán ihletésű teriyaki steak szendvicsének és növényi alapú változatának bevezetését.

 • Kőkemény vallomások között adtak tanácsot villatársai VV Máriónak.

  VV Márió lett a hatodik kiválasztott a ValóVilág 11-ben, villatársai pedig tanácsokkal látták el a fiút, hogy kit kellene párbajra hívnia. A játékosok megdöbbentő őszinte vallomásokat tettek, VV Rico például Danit egy gyenge játékosnak tartja.

  Ezt követte a VV Lissza és Márió közötti szóváltás, ahol utóbbi száján kicsúszott, hogy innentől kezdve vége, és pontot tehetnek az egész végére.

 • Frankie Clark négy alkalommal rontotta el a saját lánykérését ilyen-olyan húzással.

  Kedvese, Andy ugyanis többször is megpróbálta megkérni a 27 éves nő kezét, aki egyszer sikeresen elrontotta a pillanatot azzal, hogy viccelődni kezdett. A következő alkalommal szilveszterkor került volna elő a gyűrű, ám Frankie úgy döntött, hogy hamar lefekszik, mert másnap egy éneklős fellépése volt. Andy úgy döntött, vár, ám az előadás után is le lett fújva a dolog, mondván, a bejelentés „ellopná előle a rivaldafényt”. A férfi kitartó volt, végül csak sikerült megkérnie a kezét, amire Frankie igent mondott.

Rovatok