Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rapper számára már ösztönből jönnek a szülői teendők.

  Lassan egy hónapja, hogy megszületett Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke, Amara. A szülők ezúttal tapasztaltabban várták a babát, hiszen mindkettőjüknek van már egy-egy kisfia és kislánya – rappert emiatt nem is hozzák zavarba a picivel kapcsolatos feladatok.

  „A nagylányomnál is jó apuka voltam, és a fiamnál is jól belejöttem a kisbaba körüli teendőkbe, most pedig már minden rutinból jön. Ha bármit csinálni kell vele, ösztönből megy. Szerintem rejtett képességem, hogy egyben anyuka is vagyok, ha kell” – mesélte a Blikknek G.w.M, hozzátéve: a csecsemővel együtt alszanak, a baba pedig addig pihen, ameddig ő is.

  Szerintem a világ legcsodálatosabb érzése szülővé válni, az pedig, hogy velem ez harmadszorra történik meg, elmondhatatlanul boldoggá tesz. Amarám nagyon jó baba. És olyan szép, hogy végem van! Nem tudok vele betelni, és a család sem. Igazi áldás, ő a mi kis angyalkánk

  – fogalmazott a rapper, aki nem győzte hangsúlyozni, számára a család a prioritás.

 • Úgy fogalmazott: felvállalja a „tökéletlenül tökéletes” hasát.

  Imádják az Instagram-felhasználók azt a kendőzetlenül őszinte bejegyzést, amelyet Görög Zita osztott meg a minap. A modell korábban sem riadt vissza attól, hogy tabukat döntögető felvételeket tegyen közzé magáról, ugyanis szerinte nagyon fontos, hogy mindenki elfogadja magát olyannak, amilyen. A háromgyermekes anyuka, aki nemrég Jordániában pihent, ezúttal néhány fürdőruhás fotó posztszövegében vallott a női test elfogadásáról.

  „Még Jordániában olvastam @zsofiapolos oldalán egy megható és tagadhatatlanul igaz összefoglalót a női test átalakulásáról, a folyamat szépségéről. Ha a hasunk beszélni tudna... Az első fotón még azt láthatjátok, ahogy én is takargatom magam, azt gondolva nem insta kompatibilis a hasam. Aztán szembejött velem a bejegyzése és nagyon hálás vagyok neki, amiért emlékeztetett rá, hogy ne akarjak láthatatlan elvárásoknak megfelelni, ne bántsam magam!” – írta lapozható bejegyzésében.

  Görög Zita jordániai utazásáról néhány felvételt itt is láthat.

 • Egy szomorú számnál érzékenyült el teljesen Swift.

  Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen is ért véget Taylor Swift új kapcsolata. Az énekesnő áprilisban szakított Joe Alwyn színésszel, akivel hat évig alkottak egy párt, pár héttel később azonban már új kedveséről cikkeztek a bulvárlapok. A popsztár egy szakmabélivel, a The 1975 frontemberével jött össze, és bár hivatalosan sosem erősítették meg románcukat, számtalan alkalommal kapták őket közösen lencsevégre kéz a kézben vagy épp heves csókot váltva.

  A viszony végéről most TMZ magazinnak számolt be egy Swifthez közeli ismerős, az azonban nem derült ki, mi miatt váltak szét a zenészek útjai.

  A dolog mindenesetre megviselhette az énekesnőt, legutóbbi koncertjén ugyanis rajongói szerint szó szerint a könnyeivel küszködött egyik szomorúbb hangvételű száma alatt. Az erről készült videót már több mint egymillióan látták a Twitteren.

 • Új helyszínen, egy kastélyban keresi majd a szerelmet Jákob Zoltán.

  Elkezdődött A Nagy Ő új évadának a forgatása, amelyről most a műsor kreatív producere árult el kulisszatitkokat a Ripostnak. A szezon agglegénye, Jákob Zoltán ezúttal egy friss, de annál stílusosabb helyszínen keresi a szerelmet, a turai kastélyban.

  Kirády Attila elárulta, nem csak a lokáció változott, de más tekintetben is számíthatunk újdonságokra, a készítők ugyanis „emeltek a téten”: egy izgalmasabb, látványosabb szezont ígérnek.

  „Már a jelentkezők számában is látszott, hogy ebben a szériában valami új, valami egészen más fog történni, mint eddig. Jóval több hölgy próbált szerencsét, mint az előző évadokban.

  Azt persze nem tudhattuk, hogy Zoli esetében az érzelmi túlfűtöttség, vagy más indokok vezették a lányokat,

  de mostanra kiderült, hogy a bekerült hölgyek mindegyike valójában szereti Zolit és kedvelik a személyiségét is. Vagyis nem azért, nem csak azért vannak itt, mert egy nagyon gazdag emberhez akarnak hozzámenni” – mesélte a férfi, majd hozzátette, Jákob személye is nagyban formálta a műsor struktúráját.

  „Mindent megtesz annak érdekében, hogy a hölgyek is jól érezzék magukat. Zoli nagyon sok olyan randevút szervez, melyek igazán exkluzívak, és ez a korábbi szériákra nem volt jellemző.

  Többek között magánrepülővel viszi a hölgyeket külföldi álomrandikra, vagy éppen luxusjachttal szelik a Balaton habjait. Ezek a programok tulajdonképpen előrevetítik azt az életet, ami majd a kiválasztott hölgyre vár.

  Talán ez indukálja, hogy az idei széria »versenyzői« jóval keményebben küzdenek, mint a korábbiak” – mesélte Kirády.

Rovatok