Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megelégelte azt, hogy akárhogy is öltözködik, csak negatív visszajelzéseket kap miatta.

  Instagram-sztorijában szólt vissza kritikusainak Billie Eilish. A 21 éves énekesnőbe gyakorlatilag karriere kezdete óta bele-beleálltak ruházkodása miatt, amiért bő és fiús, alakot egyáltalán nem mutató szetteket választott. Az elmúlt években ezeket fokozatosan elhagyta, de stílusváltásával így sincsenek kibékülve a kommentelők. Nekik üzent most szókimondó stílusban.

  Folyamatosan azt kaptam, hogy sokkal szexibb lennék, ha úgy viselkednék, mint egy nő. Most, amikor elég kényelmesen érzem magam ahhoz, hogy bármi kicsit nőies vagy testhezálló viseletet vegyek fel, VÁLTOZTAM, és kiárusítom magamat… és jön a »mi történt vele«, »te jó ég, ez már nem ugyanaz a Billie«, »ő is olyan, mint a többi«… Srácok, ti igazi idióták vagytok. Lehetek mindkettő, ti ki.aszott bohócok

  – fogalmazott 24 óráig elérhető történetében Eilish, amelyet több ironikus hangvételű, a nőiesség fogalmát firtató poszt követett.

  (via Page Six)

 • A fiatalember a zsűrit és a közönséget is lenyűgözte.

  Szívbe markoló történetével és kivételes tehetségével mindenkit könnyekig hatott a stúdióban egy 27 éves férfi a Britain's Got Talent című tehetségkutató idei szériájának utolsó válogatóján. Mielőtt belekezdett volna az előadásába, a Musa Motha nevű táncos elmesélte, hogy ugyan Dél-Afrikában született, nemrég azonban Londonba költözött. Kiderült róla az is, hogy gyerekkorában profi focista szeretett volna lenni, ám miután rákkal diagnosztizálták, az egyik lábát amputálni kellett.

  Mothának vigaszt a nehéz időkben a zene nyújtott, s végül az egyik barátjának köszönhetően elkezdett táncolni is. Úgy döntött, tehetségét a Britain's Got Talent című műsorban is megcsillogtatja; produkciója pedig olyan lenyűgözőre sikeredett, hogy a zsűri megszegte miatta a műsor szabályait.

  Mint ismert, a brit tehetségkutatóban a zsűritagok egy bizonyos „aranygomb” segítségével a selejtezőből azonnal az élő show-műsorba juttathatnak egy fellépőt. A szabályoknak megfelelően ezt az előnyt csupán öt produkciónak adhatják, amit az idei évadban ki is osztottak, mire Motha következett. 

  A zsűri négy tagja az egylábú táncos kedvéért azonban egyszerre nyomta meg az „aranygombot”.

  A teljes produkciót itt tudja megtekinteni:

  A fiatal tehetségnek nagy álma vált valóra.

  (via 24.hu, LadBible)

 • Már azt is tudják, hol szeretnének egybekelni.

  Menyasszony lett Bella Thorne! A színésznő, aki pályafutását a Disney-csatornál kezdte, majd később inkább botrányairól lett híres, Instagram oldalán számolt be a nagy hírről.

  Párjával, Mark Emms producerrel tavaly nyáron, Cara Delevigne szupermodell szülinapi buliján ismerkedtek meg, amely beszámolóik szerint mindekttőjük számára szerelem volt első látásra. A férfi anyák napja előtt, Throne otthonában kérte meg kedvese kezét, méghozzá egy elég impozáns, 10 karátos gyémántgyűrűvel. A színésznő ékszerét Instagram-fotóin is felfedezhetjük:

  A pár úgy tervezi, az Egyesült Királyságban kötik össze életüket egy nagyszabású vidéki esküvőn, Thorne pedig már azt is tudja, vintage dizájner ruhában fog az oltár elé vonulni.

  (Vogue)

 • Úgy véli, a csöppségből is biztosan színésznő lesz, s egy pillanat alatt meghódítja majd Hollywoodot.

  Mióta életet adott első gyermekének, jóformán csak áradozni tud az anyaságról Kaley Cuoco. Az Agymenők című sorozat sztárja március végén hozta világra a kis Matildát, aki állítása szerint bearanyozza a mindennapjait. A 37 éves színésznő azt sem tartja kizártnak, hogy babája egy nap majd a nyomdokaiba lép. 

  Mint kiderült, Cuoco támogatja is fogja majd a lányát abban, hogy meghódítsa Hollywoodot.

  Benne van a génjeiben... Nem is tudom elképzelni, hogy ne így legyen. Ez a gyerek már most azt gondolja, hogy róla szól minden!

  – mondta az Emmy magazinnak a színésznő, akinek szavait a JustJared idézte.

Rovatok