Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Apa és lánya számára is jövedelmező lehet az az edzésforma, amelyet Dwayne Johnson mutatott be ötéves gyermekével. A színész az Instagram-oldalára töltött fel egy videót arról, ahogy kislánya, az ötéves Tiana rákapaszkodott a kezére, majd amíg ő fejjel lefelé csüngött róla, a filmsztár lazán súlyzózni kezdett vele.

    A vicces jeleneten jól szórakoztak a Szikla követői, akik azért megjegyezték: ha továbbra is ilyen gyorsan nő a legkisebb gyermeke, hamarosan még jobban ki lesz majd pattintva.

  • Elképesztő fotósorozaton, ahogy két tigriskölyök egymással vív barátságos birkózómérkőzést. A játékos kölykök először egymásnak estek, majd végül lecsillapodtak, miután a távolból figyelő anyjuk odajött és szétválasztotta őket. Ezeket a gyönyörű képeket Prateek Shroff természetfotós kevesebb mint 100 méterről készítette az indiai Tadoba Andhari tigrisrezervátumban.

    „Sok évet vártam arra, hogy lefényképezzek valami olyan látványosat, mint ez a testvérpár – mondta Prateek. – Türelemre volt szükség ahhoz, hogy megörökítsem őket, tekintve, hogy folyamatosan mozognak és lombok mögé bújnak. Minden egyes pillanatuk olyan látványos volt, hogy nem tudtam levenni a szemem ezekről a fenséges teremtményekről.”

Rovatok