Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ilyesmit nem gyakran posztolnak ki a hírességek.

  Nem rest kivenni a részét a házimunkából Gömöri András Máté, aki már korán reggel tüsténkedik otthon. A színész az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy a mosás és a teregetés mindig az ő feladata, s szívesen meg is csinálja ezeket a reggeli kávét követően. 

  Gömöri egyébként, aki több mint egy évtizede foglalkozik testépítéssel a színészi munkái mellett, néhány héttel ezelőtt Kanadába költözött párjával, Polyák Lillával és annak gyermekével, mert felvették a Seneca College színész szakára.

  Hiába a kockahas meg szálkás váll, a feleségem szerint ekkor vagyok a legszexibb. A mosás és teregetés az én reszortom a házimunkában, de igazság szerint szeretem. Reggelente a kávé után pont annyira foglal le, hogy megnyugtat. Az OCD-m is elhallgat és hasznosnak érzem magam. Jobban indul a nap. Ráadásul versenyfelkészülés alatt magamtól kelek minden reggel 6-kor és így a reggeli csendességben elmolyolok vele. Mondhatni meditációs mosó vagyok

  – vallotta be a színész. 

 • Imádják az énekeső verzióját.

  Az idei Sziget fesztivál első napján fellépő Szandi bebizonyította, hogy a közönség még mindig imád felülni a nosztalgiavonatra, úgy meg főleg, hogy olyan számok csendültek fel tőle, mint Szerelmes szívek vagy a Tinédzser l'amour. Az énekesnőt hatalmas ováció fogadta a Sztereó Színpadon, aki láthatóan élvezte, hogy a fesztiválozók még mindig kaphatóak a dalaira, amelyek némelyike van vagy 30 éves – mint például a Nyugi, doki.

  Szandi most Instagram-oldalán örvendeztette meg rajongóit egy feldolgozással, ugyanis a méltán híres George Michael egyik legismertebb számát adta elő. – írja a Bors.

  Tulajdonképpen a hangszál is egy hangszer, amivel az érzelmeimet kifejezhetem. Alapvetően vidám, optimista típus vagyok, de jólesik időnként megmutatni egy mások oldalamat is, hiszen ez is én vagyok. Szeretem kipróbálni magam a különböző zenei műfajokban. Egyik kedvencem ez a dal George Michael-től Kissing a fool...

  – olvasható az énekesnő a posztjában.

  Szandi teljes produkcióját ide kattintva tekintheti meg.

 • Merész, nonfiguratív mintát varratott magára Billie Eilish. Az énekesnő új, tarkótól lefelé futó tetoválásának egy részét egy friss Instagram-fotósorozat nyitóképén mutatta meg többmilliós rajongótáborának, akik természetesen azonnal látni akarták az egész művet. Ennek leleplezésére még egyelőre nem került sor, viszont a posztban megjelölt tetoválóművész profiljából már lehet sejteni, milyen stílusú kép kerülhetett Eilish hátára.

  Az augusztusan Budapesten is fellépett popsztárnak ezen kívül összesen 3 kisebb-nagyobb tetoválás díszíti a testét: a legismertebb talán a hatalmas sárkány, ami a csípőjétől egészen combjáig ér, de van két tündér a kézfején, valamint magára varratta saját nevét, az Eilisht is.

Rovatok