Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nehezen viselte, hogy ártatlanként megvádolták.

  Egyre jobban megviseli minden játékos idegeit Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban. Ezúttal Nádai Anikó borult ki, miután dr. Gyenesei Leila a kerekasztal ceremónián megvádolta őt.

  „Miért nincs benned annyi soha, hogy odagyere hozzám? Gyere, én bármikor nyitott vagyok egy beszélgetésre” – kérdezte tőle a műsorvezető, majd a termet elhagyva úgy döntött, talán jobb is, ha az olimpikon nem keresi a társaságát.

  „Én a Leilával nem akarok vele beszélgetni, rettenetesen álságos nőnek tartom. Félek, hogy ez a köztünk lévő feszültség elviszi a gondolataimat.”

  Ezt követően Nyáry Lucának vallott arról, mennyire rosszul esett neki, hogy ártatlanként megvádolták.

  „Nem is vagyok ki nagyon, csak fáradt vagyok. Ma valahogy nagyon nehéz volt” – mondta könnyeit nyelve Nádai, társa pedig azzal nyugtatta, ezen a ponton már mindenki a sírógörcs határán van.

  Nem is tudom, mi alapján gondolkodnak néha az itt jelenlévők.

 • Meg van győződve róla, hogy az üzletember már azon gondolkodik, hogyan adja ki Betti útját.

  Hajnal Bettina győzelmével ért véget A Nagy Ő idei évada, de a jelek szerint ennek ellenére még mindig van, aki Jákob Zoltán szívéért ácsingózik. Ő Péntek-Gyulai Virág, a műsor egyik közönségkedvence, aki biztos benne, a milliárdos rossz döntést hozott meg, amikor a finálé előtt nem sokkal hazaküldte őt.

  Nincs bennem harag és igazából nem is volt. Amit éreztem, az a csalódottság, amihez keveredett jó adag sajnálat is, hiszen én pontosan tudtam, amit Zoli még nem, hogy Betti személyisége köszönőviszonyban sincs azzal, amit neki mutatott, amikor a forgatásokon találkoztak. Szóval már csak idő kérdése szerintem és Zoli revideálja a döntését. Nati túl fiatal hozzá, így nincs is kérdés, hogy mire jut majd. Én pedig várom a hívását

  – árulta el a Borsnak a fitnesszmodell, aki első randevújukat egy optikushoz szervezi majd, hogy leellenőrizzék Jákob látását.

  „Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza. Szegényemnek most főhet a feje, hogyan kössön útilaput Betti talpára, mert, hogy ezen agyal, az tuti. Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot.”

 • A kislánya nevelésére szeretne koncentrálni.

  Kissé visszalép a rivaldafényből Nicolas Cage. Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész legalábbis, aki januárban tölti be 60. életévét, úgy tervezi, hogy a jövőben kevesebb filmet vállal el, mert több időt szeretne tölteni 14 hónapos kislányával, August Francescával..

  Hetente egy könyvet el szeretnék olvasni, és több időt szeretnék tölteni a lányommal. Mérlegelem, mi igazán fontos. Talán az is, hogy ne csináljak annyi filmet

  – nyilatkozta az Entertainment Tonightnak a büszke apuka, akinek hamarosan több filmje is megjelenik.  

  Cage-nek egyébként két felnőtt gyermeke is van: Weston 32 éves, Kal-El pedig 18. Jelenlegi feleségét, a 28 éves  Riko Shibatát 2019-ben ismerte meg. Eljegyzésükre nem mindennapi módon a FaceTime-on került sor. Életüket végül 2021 februárjában kötötték össze februárban.

  A színész korábban többször volt házas. 1995 és 2001 között  Patricia Arquette, 2002 és 2004 között  Lisa Marie Presley volt a felesége, Alice Kim (Kal-El anyja) 2004-től 2016-ig tartott ki mellette,  Erika Koike azonban csak négy napig 2019-ben.

  Miután egybekelt Riko Shibatával, Cage azt nyilatkozta:  Nagyon vágyom még egy gyermekre. Nagyon hiányzik, hogy végignézhessem, ahogy a pici mindent felfedez maga körül. A játékboltokat, az altatódalok éneklését és a hintaszékben való ringatást is hiányolom.

  (via Female First)

 • Edward szerepére is egy népszerű színészt nézett ki az eredeti filmek rendezője.

  A napokban lett 15 éves a 2010-es évek népszerű filmsorozatának első része, az Alkonyat. Ennek apropóján szóba került Stephanie Meyer regényeinek egy esetleges sorozat-formátumú rebootja is, amelyhez az eredeti film rendezője, Catherine Hardwick már meg is találta a tökéletes főszereplőket.

  Két népszerű fiatal színészt, Jenna Ortegát és Jacob Elordit nézte ki Bella és Edward szerepére, bár az internetezők látványosan ellenezték az egész új koncepció ötletét.

  „Tudnátok valami eredetit csinálni? Ezek a rebootok tényleg idegesítőek” – fogalmazott több kommentelő is.

  Arról nem is beszélve, hogy az Eufória sztárja épp mostanság fakadt ki egyik korábbi, klasszikus tinédzser rom-kom filmje kapcsán. A csókfülkéről van szó, amit több szitokszó mellett például nevetségesnek nevezett, így nem túl valószínű, hogy újra elvállalna egy hasonló szerepet.

Rovatok