Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fergeteges videó.

  A délnyugat-kínai Csengtu városának pandákkal foglalkozó kutatóbázisán egészen elképesztő mutatvánnyal kápráztatta el a turistákat egy óriáspanda-kölyök – szúrta ki az RTL.

  Sikerült mindenkit levennie a lábáról a kínai Csengtu városában működő kutatóállomás egyik pandakölykének. Mint kiderült, a kis bocs 2023-ban született, de mostanra már elég erős ahhoz, hogy látványos tornagyakorlatokat is végezzen. Bár a gondozója folyamatosan elkapásra készen állt a pandakölyök alatt, amint az egy hosszú faágon mászott végig, erős mancsainak és atletikusságának köszönhetően nem volt szüksége segítségre. Több látogató is figyelemmel kísérte a fergeteges mutatványt, amit közben mobiltelenfonjukkal rögzítettek.

  A Csengtu Kutatóbázis világhírű intézmény, mely feladatául tűzte ki az óriáspandák, vörös pandák és más, veszélyeztetettnek számító, vadon élő állatfajok védelmét, kutatását és tenyésztését. A bázis, oktatási célok miatt nyitva áll a látogatók előtt is. Emellett a belépők és adományok segítik a kutatóbázis folyamatos működését. 

 • Meglehet, hogy az internet népe most rajta nevet, de – ha csak egy rövid időre is – a szívbaj kerülgetett egy 19 éves ír lányt, amikor meglátta, hogy négy hónapos macskájának farka leesett. Ava Stanley, aki az írországi Wicklow településén él, elmondása szerint csupán 15 percre, pontosabban egy online állásinterjú idejére zárta ki a hálószobájából és hagyta magára Timmy névre hallgató kedvencét, de ennyi is elég volt ahhoz, hogy a macsek felhatalmazva érezze magát egy kis rendetlenkedésre.

  Stanleyben kis híján megállt az ütő, amikor az interjú után filmre vette, amint szeretett házi kedvence játszani kezd az ágyán, ugyanis hirtelen arra lett figyelmes, hogy a macska a saját farkincáját tartja a szájában – mintha teljesen letépte volna azt. A 19 éves lány ijedtségében egyből ordított a szüleinek, hogy baj van, de csak ezt követően jutott eszébe, hogy kedvencét közelebbről is szemügyre vegye. Ekkor tűnt fel neki, hogy Timmy nem tett kárt magában, csak talált magának valamit, ami bizarr módon egy az egyben úgy néz ki, mint a farkincája.

 • Úgy tűnik, nincs gondja azzal sem, ha tömegközlekedést kell igénybe vennie.

  Harry Stylest nemrég a londoni Kings Cross pályaudvarra sietve kapták lencsevégre, aki ezúttal egy visszafogott kinézetet választott, hogy kerülje a feltűnést. Mint kiderült, a 30 éves színész-énekes magángépének kényelmét cserélte fel, hogy inkább a brit vasútvonalat igénybe véve utazzon Franciaország fővárosába, azaz Párizsba.

  A One Direction nevű fiúegyüttes egykori tagja néhány hete azzal sokkolta rajongóit, hogy megvált a már védjegyének számító göndör fürtjeitől, és szinte teljesen kopaszra vágatta haját. Styles életébe ugyanakkor a szerelem is visszaköltözött: Olivia Wilde után újra egy színésznőbe habarodott bele a fiatal előadó, a jelek szerint legalábbis gyengéd érzelmek fűzik őt Taylor Russelhez. Már több árulkodó fotó is készült a parról, ahogy London utcáin kéz a kézben sétálgatnak, de látszólag mostani útjára nem kísérte el kedvesét a színésznő.

 • Beújított hajfronton.

  Stílust, pontosabban hajhosszt váltott Schobert Lara. A 20 éves influenszert, aki tavaly év végén hivatalosan is okleveles aerobikedző lett, követői hosszú hajjal szokhatták meg, ám – a jelek szerint – mostanra elérkezettnek látta az időt, hogy kipróbáljon egy rövidebb frizurát.

  Mint mesélte, tincsei pár éve igencsak megsínylették a hajhosszabbítást, ezért fodrászával jobbnak látták, ha pihentetik kicsit a dolgot. A TV2 korábbi online riportere szemmel láthatóan kivirult új, vállig érő frizurájának köszönhetően. Erről előtte-utána fotók is tanúskodnak, amelyek ide kattintva érhetők el.

  Most egy kis pihenőt tartok, és egy darabig élvezem ezt a gyönyörű eredményt

  – újságolta el Schobert Norbi és Rubint Réka lánya.

Rovatok