Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Billie Eilish a napokban a kolléganőjének, Lana Del Reynek adott interjút, a beszélgetés során pedig a magánéletéről is kendőzetlen őszinteséggel mesélt. A 22 éves énekesnő a szerelmi dolgaira kitérve elárulta: egyenesen megutálja magát, amikor szerelembe esik, kiszemeltjéhez fűzött gyengéd érzelmei ugyanis olyan dolgokat hoznak felszínre benne, amelyeket nem bír kezelni.

  Amikor Lana Del Rey megkérdezte tőle, hogy mi jár több veszéllyel: ha ő beleszeret valakibe, vagy ha ő kelti fel valakinek az érdeklődését.

  Szerintem mindkettő egyformán veszélyes. Én szó szerint utálom magam, ha szerelmes leszek. Küzdök azzal, hogy romantikus értelemben véve sebezhetővé váljak. Nagyon nem szeretem, ha nem az én kezemben van az irányítás. (...) Problémáim vannak az erőviszonyokat és a kontrollt illetően is, nem szeretek sebezhető lenni. Ez nekem nagyon kellemetlen, nem is tudom, hányszor voltam életemben szerelmes. Szerintem a szerelemnek különböző változatai vannak, például lehetsz szerelmes úgy is, hogy nincsenek olyan mély érzelmeid

  – fejtette ki a What Was I Made For? című dal előadója, hozzátéve, az érzelmeit sem igazán szereti kifejezni, még a dalaiban sem, mert nem szeretné, ha az emberek azt hinnék, hogy panaszkodik. 

  Eilish legutóbbi kapcsolata – az legalábbis, amelyet felvállalt a nyilvánosság előtt –tavaly ért véget. A popsztár a 31 éves énekes-dalszövegíróval, Jesse Rutherforddal alkotott egy párt. 

  (via Female First)

 • Azt is elárulta, miért döntött a plasztikai beavatkozás mellett.

  Szabó Franciska néhány évvel ezelőtt az Egyesült Államokban találta meg a számításait. Az Exatlon Hungary korábbi Bajnoka a tengerentúlon Sheena Bathory művésznéven ismert, ráadásul történelmet is írt egy nemrég induló sportágban: ő az első női versenyző az amerikai Power Slap nevű pofonbajnokság történetében, aki KO-val ütötte ki ellenfelét.

  Az U23-as cselgáncs-Európa-bajnok, aki jelenleg Miamiban él, mindent meg is tesz annak érdekében, hogy kirobbanó formának örvendjen. Nemrég egy plasztikai műtétet is bevállalt, mert amióta felhagyott a testépítéssel, nem mindenével elégedett. Az ún. brazil fenékfeltöltés mellett döntött.

  Két évvel ezelőtt még testépítő voltam. Amióta abbahagytam, észrevettem, hogy bizonyos testrészeimen elkezdett lerakódni a zsír. Nem számított, mennyire figyeltem oda a diétára vagy az edzésekre, sem a karizmomról, sem a combomról nem tudtam ledolgozni azt

  – árulta el a sportoló az előtte-utána fotókat is szemléltető videóban, amely ide kattintva érhető el.

 • Együtt pózoltak a vörös szőnyegen.

  Jessica Alba ritkán mutatkozik együtt tinédzser lányaival, ám a napokban kivételt tettek. A színésznőt a 13 éves Haven és a 16 éves Honor is elkísérte egy vörös szőnyeges eseményre, pontosabban a legújabb filmje, a Trigger Warning Los Angeles-i bemutatójára voltak hivatalosak. 

  A Netflix-film bemutatóján Alba úgy nézett ki, mintha nem is egy háromgyermekes édesanya lenne. A rajongói közül többen is a lányai nővérének nézték a színésznőt.

  Alba az eseményen elárulta, mit szólna ahhoz, ha gyermekei a nyomdokaiba lépnének.

   Úgy gondolom, hogy bármit is mondok a gyerekeimnek, biztosan az ellenkezőjét fogják csinálni. Úgyhogy túl határozott véleményt igyekszem nem mondani semmiről sem

  – magyarázta a People magazinnak a színésznő, akinek egy fia is született férjétől, Cash Warrentől: Hayes hatéves.

Rovatok