Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem sokkal a cél előtt, a finálé hetén véget ért a ValóVilág 12 Reni számára – méghozzá párbaj nélkül.

  A lánynak sűrűek voltak az előző napjai, vasárnap megtudta, hogy gyermeket vár villabéli barátjától, Geritől, majd a hétfői kiválasztáson társai rápakolták a legtöbb jelet. Tették ezt úgy, hogy előre tudták, ezen a héten nem biztos párbajozó az, akire a zöld kendő kerül. Sorsáról a nézőknek kellett dönteniük, miszerint szerdán este kihívhatja ellenfelét, vagy azonnal távoznia kell a villából. Utóbbira érkezett több voks, így a várandós lánynak csomagolnia kellett.

  Hát ez szomorú. Beáldoztak engem a többiek

  mondta Reni a kiesése után. A villalakók közben újból kiválasztást tartottak, most Gerire érkezett a szavazatok többsége.

  A nézők döntése értelmében tehát már csak négyen maradtak versenyben a fődíjért, ami ezzel együtt öt millió forinttal növekedett. A hétvégén kiderül, ki viheti haza a jelenleg 37,6 millió forintos álomnyereményt.

 • Évtizedek óta élnek boldog házasságban párjával.

  Idén júniusban volt 25 éve annak, hogy Szandi hét év randizás után hivatalosan is összekötötte életét kedvesével, Bogdán Csabával. Házasságuk azóta is irigylésre méltó, szerelmükből három gyerekük született. Az énekesnő közösségi oldalán posztolt egy fotót, melyen régen és most láthatók a zenész férjével. 

  „Ma 32 éve annak, hogy elcsattant közöttünk az első csók és megpecsételte a sorsunkat! Egy mindent elsöprő szerelem vette kezdetét, ami három gyermekkel megáldva egy olyan erős szövetség lett, ami szétszakíthatatlan. Csabi már élete felét velem élte, én pedig már elmondhatom, hogy életem kétharmadát Vele! Jóban-rosszban együtt, egymás iránti tisztelettel, önzetlenséggel, odaadással és végtelen szeretettel örökkön örökké!” – írja bejegyzésben az énekesnő.

 • Az egyezés nem véletlen.

  Szívmelengető részletet szúrtak ki az angol királyi család szemfüles rajongói György herceg és Sarolta hercegnő előző héten készült képein.

  Vilmos herceg és Katalin hercegné két idősebbik gyermeke gyakorlatilag egyforma, csak színben különböző barátságkarkötőket hordanak, amiket hivatalos eseményekre, így a Wimbledoni teniszbajnokságon, vagy a labdarúgó EB-döntőjén sem vettek le – sőt, György 11. születésnapi portréján is kikandikál apró öltönye alól a fonalékszer.

  A rajongók szerint a karkötőket a 9 éves Sarolta fonhatta, de nem csak bátyjának, hanem nagypapájának is adott belőle, aki becsülettel hordja is unokája kreálmányát. Károly király csuklóján szintén hasonló darab díszelgett július 16.-ai, Guernseyben tett látogatásán, amit több fotó is megörökített.

 • A mentőben tért magához a sportoló, akkora pofont kapott ellenfelétől.

  Az Exatlon Hungaryből megismert Szabó Franciska amerikai karrierjéről az Index is beszámolt már: domina pankrátorként keresi a kenyerét, emellett pedig a Power Slap nevű pofonbajnokságban is indult.

  Ezzel kapcsolatban egy durva történetet idézett fel Lakatos Leventének a Levente klubja című podcastben, miszerint egyszer egy szabálytalan, tenyéréllel mért ütést kapott a nyakára, amitől rögtön el is ájult.

  „Az nagyon durva volt. Ott gondolkodtam is azon, hogy abbahagynám. Nem elveszítettem azt a mérkőzést, leléptették, nyertem. De az a fájdalom, amit utána éreztem, amíg bent voltam a mentőautóban…” – kezdte Szabó, akinek ellenfelét kizárták, ő pedig kórházba szállítása közben tért magához, arra, hogy nem emlékszik rá, hogy mi történt vele. 

  Három év teljesen kiesett arra a rövid időre. Láttam, hogy infúzió, meg minden, és mivel nem tudtam, hogy hol vagyok, azt hittem, hogy elraboltak és szervkereskedés áldozata vagyok. Ez volt az első gondolatom, nagyon ijesztő volt.

  Bár a mentős próbálta megnyugtatni, a bajnokság neve sem mondott neki semmit, pánikba esett. Végül azután tértek vissza emlékei, hogy telefonját megkapta, és családi csetbeszélgetésükben viszontlátott magáról egy videót.

  Szabónak egy hétig feküdnie kellet sérülése után, és két hónap volt, mire annyira felépült, hogy újból visszatérhessen az edzésekhez.

  (24.hu)

Rovatok