Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • VV Pirosnak lassan kezd elege lenni abból, hogy VV Barna több lánynak is csapja a szelet a villában, ezért szerette volna rövidre zárni a kettejük közti ismerkedést. A nyugiszobában a fiatal lány szemtől szembe mondta ki Barnának, hogy szeretne véget vetni a kettejük románcának. Mint mondta, úgy érzi „érzelmileg nagyot fog sérülni”, ha tovább folytatja a kialakuló kapcsolatot, és azt látja, hogy a férfi csak taktikázik. A nagy szakításnak viszont más vége lett, mint azt gondolta volna, ahelyett heves csókolózásba kezdett a luxusvilla szívtiprójával.

  • A 25 éves úgy döntött, hogy megkockáztatja a dolgot, és megkérte a fodrászát, hogy vágjon neki olyan frufrut, amelyek a homlok fölé esnek. Annie ugyan stílusváltásra vágyott, de nem gondolta, hogy végül úgy fog kinézni, mint egy hobbit. Megdöbbent, amikor megmosta az új haját, és a tükörbe pillantva meglátta, hogy nagyon hasonlít Zsákos Frodóra a Gyűrűk Ura-filmekből. Szerencsére Annie elégedett az eredménnyel, mivel „élvezi, hogy másképp néz ki”, és reméli, hogy egy nap találkozhat a filmbéli Frodót alakító Elijah Wooddal. „Csak gondoltam, hogy jó móka lenne frufrut növeszteni, és végül úgy néztem ki, mint Frodó." –mondta az új-zélandi Queenstownban élő Annie, aki környezettudományi szakon tanul.

  • Ha mindig is szeretett volna birtokolni egy darabot a történelemből, jó hírünk van: eladóvá vált egy II. világháborús, dupla náci „Hitler bunker”, méghozzá eredeti állapotában, bár elég mélyre kell nyúlni a zsebünkben érte.

    A 7 hektáros telek, rajta a két bunkerrel a második legnagyobb Csatorna-szigeten, Guernsey-en található, és remek kilátás nyílik róla tengerre, illetve a közeli sziklákra. Jelenleg 40 ezer fontba, azaz közel 19 millió forintba kerül, amely a szakértő szerint egyébként kifejezetten baráti árnak számít ahhoz képest, hogy valódi ritkaságról is van szó. A bunkereket valamikor 1942 és 1944 között építette a német hadsereg Hitler Atlanti Fal védvonalának részeként, és meglehetősen jó állapotban maradtak, amelynek egyik fő oka, hogy a felszabadító erők és a harcok elkerülték a Csatorna-szigeteket.

  • Egy egyméteres Tyrannosaurus Rex került egy édesanya karácsonyfájának a tetejére, aki a megrendelt kecses csillag helyett egy őshüllőt kapott. Chloe Hewitt a kiszemelt karácsonyi csillag díszt egy online webáruházból rendelte, mert úgy gondolta, hogy az lesz a tökéletes utolsó simítás a fenyőfájukhoz. Azonban a Wiltshire-i Westburyből származó egygyermekes anyuka megdöbbent, amikor a csomag megérkezett, amely sokkal nagyobb volt, mint a várt néhány centiméteres fadíszítés. A szülőnek viszont láthatóan volt humorérzéke, ugyanis ahelyett hogy visszaküldte volna a műanyag játékot, inkább megtette azt karácsonyfa dísznek. Így ékeskedhet idén egy dinoszaurusz a fájuk tetején:

Rovatok