Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem tudnak napirendre térni a dolgon.

  Mint arról korábban írtunk, napjaink egyik legfelkapottabb színésznője, Jenna Ortega már egy jó ideje hazánkban forgat. A Wednesday 21 éves sztárja előszőr a fővárosban bukkant fel váratlanul egy ruházati üzletben, majd néhány napra rá a Balatonnál szúrták ki, ahogy színésztársával, Paul Ruddal álltak meg pihenőre egy helyi étteremnél.

  A hollywoodi színésznő most egy kevésbé megszokott dologgal hívta fel magára az internet figyelmét, ugyanis az egyik Instagramra feltöltött videójában az látható, amint héjastul eszik meg a kivit. A rajongókat pedig ez a kis tény teljesen megosztotta, akadnak ugyanis olyanok, akik értetlenül állnak az egész előtt, míg mások semmi szokatlant nem látnak benne. 

  Érdekesség, hogy a világ sok országában bevett szokás a kivit héjastul enni, részben azért is, mert megkönnyíti a fogyasztását. Kevesen tudják, de az egzotikus gyümölcs héja tápanyagokban gazdag, háromszor több növényi rostot tartalmaz, mint maga a húsa.

 • A felvétel végén ott maradt a baki.

  Még mindig nagyot megy az interneten az a videófelvétel, amelyet Kiszel Tündéről készítettek olaszországi nyaralásán. A TikTokra felkerült videóban a naptárdíva a tengerben látható: a viharos idő ellenére mosolyogva pillant a kamerába, miközben a hullámok ide-oda dobálják. Kiszel ugyan próbált egyensúlyozni, és integetett is, aztán váratlanul elérte egy nagyobb hullám és a víz alatt találta magát. 

  A víz a papucsát is elsodorta, mire inkább úgy döntött, kimegy a partra. Kiszel először egy héttel ezelőtt tette közzé a videót, amin az internetezők jót derültek, s mivel a poszt már több mint 500 ezres megtekintésnél jár, úgy döntött, megosztja még egyszer, ezúttal azonban már az Instagram-oldalán.

  „Egy kis nyári emlék! Szeretem a tengert! Akkor is gyönyörű, amikor viharos!

  Ez a videó családi videónak készült, a végét le akartam vágni, de a barátnőm azt mondta, vállaljam be, szimpatikus az önirónia!

  TikTok-on már több mint 500 ezren látták és közel 30 ezren lájkolták! Köszönöm” – hálálkodott követőinek.

 • A sztárséf ott segít, ahol csak tud.

  A Konyhafőnök című műsor ismert séfje, Rácz Jenő tegnap délután aggódva osztott meg egy videót a közösségi oldalán, melyből az derült ki, hogy az Oktogon környékén egy bajba jutott macskára figyelt fel a magasban. 

  A ház tetején ott van egy cica, aki nem tud visszamenni az ablakon keresztül a lakásba. Most már egy jó ideje ott van szegénykém, próbálkozik.

  – hívta fel a figyelmet Rácz Jenő, arra kérve követőit, hogy ha bárki tudja, kihez tartozik az állat, tudassák vele minél előbb.

  A sztárséf Instagram-posztjának köszönhetően hamar kiderült, ki lakik az említett ingatlanban, az egyik kommentelő pedig mindenkit megnyugtatott végül: „Most vette be a gazdája. Megvan a cica!”

 • Megszámlálhatatlan mennyiségű tevét adtak volna érte, vallja Bódi.

  Thaiföld után Egyiptomban pihent nemrég Bódi Guszti és felesége, Margó, akik rengeteg élménnyel gazdagodtak. A zenész ráadásul nem győzte levakarni az arab férfiakat a nejéről, akit többen meg is akartak venni tőle.

  Bódi úgy meséli, azért utaztak el, mert a feleségének akart kedvezni, aki amellett, hogy mindig ment vele a koncertekre, a házimunkát is megcsinálta minden egyes nap. Arra azonban nem számítottak, hogy megbabonázza a helyi férfiakat.

  Margó egy egzotikus csaj, úgyhogy nem lepődtünk meg, hogy lépten-nyomon meg akarták őt venni. Megszámlálhatatlan mennyiségű tevét adtak volna érte, legalább 10 csávó könyörgött, hogy adjuk el, de mondtam, hogy az én feleségemet a világ összes tevéjéért sem adnám oda. Ennyi teve nincs a világon!

   – mondta a Borsnak Bódi Guszti.

Rovatok