Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újra bizonyította közvetlenségét a filmsztár.

  Nem mindennapi élményben lehetett részük azoknak a Hollywoodba látogató turistáknak, akik éppen egy buszos városnézésen vettek részt, amikor is beállva melléjük egyenesen egy világsztár kért útbaigazítást.

  Helló srácok, nem tudjátok, merre találom a Szikla házát?

  – kérdezte tőlük a letekert ablakából Dwayne Johnson, azaz maga a Szikla.

  Az 51 éves színésznek láthatóan sikerült alaposan meglepnie a rajongókat, akik azonnal elkezdtek lekezelni vele és fotózkodni. A Halálos iramban-filmek sztárjának Insta-posztja alig került fel a netre, de máris egymillióan kedvelték, mivel éppen emiatt a spontánsága és közvetlensége miatt imádják sokan.

 • Legutóbbi videója láttán a rajongói már aggódnak a biztonsága miatt.

  Britney Spears ismét szintet lépett az egyébként is bizarr Instagram-videói sorában. Az énekesnő látszólag két méretes konyhakéssel a kezében táncol, miközben vad perdüléseket és fordulásokat mutat be követőinek a nappalijában – írja a TMZ.

  Az aggasztó mutatvány egyébként különösen veszélyesnek tűnik, amikor a szőkeség csuklóból lengeti a pengéket – távolról sem tudatos mozdulatokat produkálva –, miközben kis testű kutyái a lába körül sündörögnek.

  Elkezdtem ma játszani a konyhában a késekkel. Ne aggódjatok, ezek nem igazi kések!!! Közeleg a halloween!!!

  – igyekszik nyugtatni követőit Britney Spears a posztjában.

  Bár az énekesnő szövege arra enged következtetni, hogy csak ártatlan bolondozásról van szó, de gyámságának feloldása idején a biztonságáért felelős gondozói készítettek egy listát a javaslataikról, melynek egyik legfontosabb ajánlása az volt, hogy a késeket tartsák távol tőle.

  A lapnak több forrás is megerősítette, hogy az egykori popsztár a késeket egyfajta védelemnek tekintette, mert attól félt, hogy újra intézetbe kerülhet. Mint mondták, Spears mindenhol pengéket tart a házában – beleértve a hálószobáját is –, és az egyik bennfentes szerint „paranoiás volt, hogy valaki el akarja kapni, és így szerette volna megvédeni magát”.

 • Marián lassan már magasabb, mint édesanyja.

  A Viasat3 Adom a napom új epizódjának vendége volt Majoros Hajnalka, aki a többi sztárvendéghez hasonlóan megmutatta a nézőknek, hogy telik egy hétköznapja. A modell a hétfő reggelt az iskolánál kezdte, ahová fiait, a 11 éves Mariánt és a 7 éves Olivért vitte. A két gyerek nagyot nőtt azóta, hogy utoljára kamerák előtt álltak, az idősebbik fivér szinte már magasabb is édesanyjánál.

  „Próbálj meg akkor hívni, amikor dogát írunk, hogy ne kelljen megírnom” – búcsúzott Marián, Majoros Hajnalka pedig sírást imitálva integetett az épület felé baktató srácok után.

   (via Blikk)

 • Emlékpadot állítanak fel Korda György és Balázs Klári tiszteletére. Az ülőalkalmatosság, valamint az énekesházaspár ahhoz tartozó viasszobra hol máshol is kaphatna helyet, mint a a Liszt Ferenc Budapesti Nemzetközi Repülőtéren, amely az énekes legnépszerűbb slágerét ihlette.

  „Akkor mondom azt, hogy be lesz fejezve az életművünk, ha a Liszt Ferenc reptér valamelyik terminálján áll egy pad, azon pedig két viaszbábú. Klári és én. Akkor megtörtént velünk tényleg minden, ami megtörténhetett” – nyilatkozta nemrég a Borsnak Korda, álma pedig már megvalósulófélben van, hiszen az ötletet nem csak elfogadta a légikikötő vezetősége, de már a konkrét koncepció is tervezés alatt áll. Azt egyelőre nem tudni, melyik terminálon futhatunk majd bele bármikor Kordáékba.

Rovatok