Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csak egy átlagos nap Berlinben.

  Jared Letót sosem kellett félteni, ha merész vagy extrém dolgokról volt szó. Bár leginkább megjelenésével szokott feltűnést kelteni a színész-énekes, most épp azzal vonzotta magára a tekinteteket, hogy fényes nappal nekiállt falra mászni. Házfalra.

  Leto egy berlini szállodát hódított meg kívülről, bármiféle segédeszköz-, biztosítás-, és konkrét indok nélkül. Bár valószínűsítik, hogy egy TikTok-kihívás állhat a dolog mögött, egyelőre nem tudni, pontosan miért mászott fel majdnem az első emeletig, majd vissza a 30 Seconds to Mars frontembere. A videóra vett mutatványnak mindenesetre komoly közönsége akadt nem csak a közösségi oldalakon, de a német főváros utcáján is.

   (via 24.hu)

 • Tom Pelphrey-vel egy éve alkotnak egy párt.

  Március végén jött világra Kaley Cuoco és Tom Pelphrey első közös gyermeke, egy kislány, aki a Matilda nevet kapta. A sztárpár viszonylag hamar belevágott a családalapításba, hiszen a kicsi születésekor még 11 hónapja sem voltak együtt, szerintük ugyanakkor ezzel semmi baj sincs, hiszen első látásba beleszerettek egymásba.

  „Rögtön egy hullámhosszon voltunk. Már nem vagyunk 20 évesek, szóval úgy voltunk vele, akkor belevágunk a dolgokba vagy sem?” – mesélte egy podcastban a színésznő, aki szerint csak azért élte túl kapcsolatuk a baba érkezését, mert rendkívül sok segítséget kapnak a szüleiktől.

  „Anyukám a legjobb, és igazából Tom anyukája is. Jönnek, segítenek, de nem tolakodók. Nagyon szerencsések vagyunk” – vallotta be Cuoco, akinek lelkesedését mi sem példázza jobban, mint hogy a kistesóról érdeklődő kérdésre is azonnal rávágta: igen, még több gyerkőcben gondolkodnak kedvesével.

 • Nagyon gyorsan szőrösödik, ezért egy szörnyetegnek tartja magát.

  Sok nő számára a testszőrzet tabutéma, de nem Eva Mendesnek. A 49 éves kubai-amerikai színésznő a minap az Instagram-oldalán vállalta fel, hogy kétnaponta borotválkoznia kell, pontosabban az ún. dermaplaningnek nevezett kozmetikai eljárásra van szüksége gyorsan növő arcszőrzete miatt. Ezt az eljárást egyébként szakember végzi egy speciálisan kialakított, ívelt pengével, mellyel nem csupán a szőrszálakat, pihéket, de az elhalt hámsejteket is eltávolítja az arcról, és ránctalanító hatása is van.

  Randiguru című film sztárjának ettől olyan bársonyosan puha az arca. Hogy milyen sűrűn jár a kezelésre, egy rajongója kérdésére válaszolva árulta el. 

  Egy szörnyeteg vagyok, szóval majdhogynem minden másnap elvégeztetem

  – üzente Ryan Gosling párja, akinek szavait a PageSix idézte.

  Ha kiráz a hideg, a szőrzetem egyből visszanő. Érti valaki ezt? Ha a zuhany alatt borotválom a lábam, és kiráz a hideg, akkor teljesen felesleges volt belevágni

  – tette hozzá. 

  Néhány nappal ezelőtt egy olyan kétgyermekes anyukát is bemutattunk, aki büszkén viseli a szakállas nő becenevet. A kanadai Ontarióból származó 39 éves Gennevieve Vaillancourt egy hormonbetegséggel dacol, és motivációs trénerként mindenkit az önelfogadásra buzdít.

 • A modell még tavaly augusztusban jelentette be, hogy gyermeket vár.

  Dukai Regina tavaly novemberben osztotta meg követőivel, hogy összeházasodott szerelmével. Férjéről mindössze annyit lehet tudni, hogy civil, és már több mint három éve alkotnak egy párt. A házaspár a decembert pedig már hármasban tölthette, addigra ugyanis megszületett az első közös gyermekük, aki az Olivia nevet kapta. A modell gyermekéről ritkán posztol, most azonban a féléves csöppségről egy képet is megosztott Instagramon, és a következőt írta mellé:

  Elillant 6 hónap. Fogalmam sincs mivel érdemeltem ki őt és az ő zseniális természetét. Nem rám ütött! Szerintem odafent, odaát vagy bárhonnan is érkezett hozzánk, szóltak neki, hogy leendő jó anyád kicsit zizi, és a saját érdekedben próbálj meg vele jó fej és elnéző lenni

  – olvasható Dukai Regina közösségi oldalán, majd így folytatta:

  Rettegtem a terhességtől, az anyaságtól, de ő mindent megtett és megtesz azért, hogy megkönnyítse nekem. Tanulok tőle minden nap! A türelmét, az elszántságát, a kitartását, a kedvességét, a jókedvét! VigyorBugyor... így (is) hívja Anyu, és tényleg! Mosolyog, amikor csak teheti. Még reggel ébredésnél is! Na, ezt viszont még tanulnom kell!

  – fejtette ki posztjában a modell, amit a Bors szúrt ki.

Rovatok