Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Árpa Attila után ő keresi következőként a szerelmet.

  Jákob Zoltán

  Nemrég kiderült, hamarosan visszatért a Tv2 képernyőire A Nagy Ő című társkereső reality, amelynek az elmúlt években Tóth Dávid és Árpa Attila volt a főszereplő agglénye. Ezúttal Jákob Zoltán üzletember, Magyarország egyik leggazdagabb emberének szívéért küzdhetnek meg a hölgyek, aki most Bochkor Gábornak és Lovász Lászlónak elárulta, miért is vállalta el a műsort.

  „Azért vállaltam el, mert meggyőztek. Sokféle dologgal győztek meg, az egyik az, hogy ez jó lehetőség, mert minden utazásomon a társam és a kalandot, aktivitást keresem, és ennél nagyobb kaland vagy aktivitás az életemben nem nagyon lesz. Erre ígéretet kaptam, hogy ez egy nagyon jó dolog lesz, és akkor miért ne? Akkor kipróbálom” – idézte a24.hu Jákobot, aki bízik benne, hogy valóban rátalál a szerelem a forgatások alatt.

  Nem baj, ha szeret a pénzemért – mert egy nőnek azért van egy alapigénye arra, hogy jól éljen, hogy biztonságba érezze magát –, de ne csak ez érdekelje

  – folytatta a férfi, hozzátéve: persze nem szeretne senkinek sem az eltartója lenni.

  „Velem együtt élje meg az élet dolgait, és szeressen is. A pénzt is szeresse meg engem is. Sőt, fordítva még jobb!”

 • Aranyos szülinapi fotókat mutatott róla az édesanyja.

  Rohan az idő, kétéves lett Steve Irwin unokája. A még mindig csak 24 éves Bindi Irwin és férje, Chandler Powell kislányuk születésnapja apropójából egy zsúrt is szerveztek Grace Warriornak, ezekről mutatott most cuki képeket az Instagram-oldalán a fiatal anyuka.

  A kislány a fotók alapján remekül érezte magát a kerti partin, Bindi követői pedig nem tudták nem kiszúrni, hogy Grace mennyire hasonlít az egykori gyereksztárra.

 • Többek között Oroszlán Szonja, Pál Dénes, Pásztor Anna, Széphalmi Juliska és Király Peti is megmutatja, milyen cukorból faragták.

  Húsvéti évaddal tér vissza ma este 21 órakor a VIASAT3 népszerű sütis műsora. Az Ide süss! – Húsvéti kihívás című cukrászversenyben hírességek ragadnak robotgépet, hogy különleges desszertjeikkel lenyűgözzék a zsűrit – Szabadfi Szabolcsot, az ország pékjét és Szalai Dórit, a macaronok királynőjét , ám nem minden zajlik zökkenőmentesen. 

  A versenyzőket Ábel Anita és Sass Dani támogatják sütés közben. Az első epizódban, amelybe betekintést elsőként az Indexen nyerhet, utóbbinak tűnik fel, hogy Széphalmi Juliska valamit olyasmit tett a sütőbe, amit nem kellett volna. A műanyag fólia váratlanul olvadni kezdett, a hír hallatán pedig Király Peti is kétségbeesett, ugyanis Széphalmi tanácsát követve ő is műanyagot tett a sülő, csicseriborsós desszert mellé.

  „Mindig a saját fejem után próbálok menni, próbálom összeszedni a gondolataimat. Borzalmasan jól álltam, minden elemem külön megvolt, csak Juliska mondta nekem, hogy ő mit csinál. Ezt a műanyag kört belevágta, én meg mint egy hülye gyerek, mentem utána. Kivágtam, beleraktam a csicseriborsót, és arra lettem figyelmes, hogy olvadni kezdett a sütőben” – akadt ki Király.

  Íme egy kis betekintés az első adásba:

  Az Ide süss! – Húsvéti kihívás ma estétől minden hétköznap 21 órakor lesz látható a csatornán. 

 • Az írásjelről végül le kellett mondania, mivel nem fogadta volna el a kormány.

  Grimes és Elon Musk sokkolta a nagyvilágot, amikor 2020 májusában, első közös gyermekük megszületésekor felfedték a kicsi nevét:

  X Æ A-12.

  Azóta ugyan a 12-t római számos XII-re cserélték a szülők, de a fura nevekről később sem mondott le a páros. A 2021 decemberében, teljes titokban világra jött kislányukat is hasonló elvek szerint keresztelték el, a béranya által kihordott baba az Exa Dark Sideræl nevet kapta. Ezt unta meg most Grimes, aki Twitter-oldalán arról tájékoztatta egy rajongóját, hogy másképp hívja már a kicsit.

  A kislány új neve Why, azaz miért, illetve annak rövidített, szlenges angol formája, Y.

  Vagy csak »?« (de a kormány nem hagyná azt jóvá), a kíváncsiság, az örök kérdés, meg ilyenek

  – fogalmazott az énekesnő, aki nemrég egyébként képet is mutatott ritkán látott gyermekéről, miután egyformán zöldre festette a hajukat.

   (via Page Six)

Rovatok