Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az álmaik otthonát kereső párok szabályosan megijedtek, amikor egy ember nagyságú húsvéti nyulat pillantottak meg az eladásra kínált házban foglalatoskodni. Mint kiderült, csak egy ingatlanügynök volt, aki szerencsére csak pár látogatót örvendeztetett meg a látvánnyal. 

  Marissa DelVecchio ingatlanügynök ugyanis úgy döntött, hogy beöltözik a jelmezbe, és különféle módon lepi meg a New Yorkban található családi házban az érdeklődőket. A vevőkből azonban vegyes reakciókat váltott ki, amikor belebotlottak az ágyon, a kanapén vagy a kádban lustálkodó húsvéti nyúlba. Egyesek rémálomszerűnek nevezték az élményt, de volt, aki viccesnek találta.

  Nem először csinálta ezt az ingatlanos, korábban pulykaként is meglepte már a vevőket hálaadáskor. 

 • Egy fiatal anyuka megváltoztatta egykori szeretett báli ruháját, hogy kislánya is felvehesse azt az iskolájában tartott apa–lánya táncra. A 26 éves Lexi Donelson éppen ötleteket gyűjtött az ötéves kislánya, Sterling ruhájához az éves bálra, amikor eszébe jutott, hogy még mindig megvan a sajátja. A háromgyermekes anyuka 2012 áprilisában viselte utoljára a türkizkék ruhát a középiskolai szerelmével, Dewey-vel, akivel később össze is házasodtak. Imádta a ruhát, és gyakran vette fel kedvtelésből, kislányának pedig nagyon megtetszett, ezért úgy döntött, átalakíttatja számára. 

  Így fest az egykori és a mostani kép:

 • A képeken egy csapat gepárd egymás mellett ülve kémleli a szavannát. A világ leggyorsabb szárazföldi ragadozója nemcsak fenséges és tiszteletet  parancsoló, de rendkívül veszedelmes is. A falkában lopakodás a sikeres vadászatuk egyik kulcsa. Ezeket a csodás képeket Baishakhi Mazumdar természetfotós készítette a kenyai Masai Marában.

  „Fotósként folyton egyedi felvételeket keresek a vadonban – mondta Baishakhi. – Megfigyeltem, hogy ezek a gepárdok mindig együtt vadásznak, és a zsákmányszerzés előtt egy kilátóhelyről fürkészik az elejtendő vadat. Amikor ezt a két gepárdot ülő helyzetben fotóztam, az alakjuk abból a szögből úgy tűnt, mintha egy gepárdot látnék két fejjel. Elképesztő volt látni a köztük lévő összhangot.”

 • Az ifjú Sheldon 15 éves színésznője, Raegan Revord nemrégiben arról számolt be az Instagramján, hogy a sorozat legutóbbi epizódjában egy autós jelenetet nehezére esett leforgatni, mivel az autóbalesete óta még mindig szorongások gyötrik. Ahogy írta, édesanyjával éppen munkába tartottak, amikor egy ittasan vezető sofőrrel karamboloztak. Szerencséjükre egyikőjük sem sérült meg komolyabban.

  A színésznő szerint a baleset után hetekig pánikrohamai voltak, illetve poszttraumás stresszben szenvedett. Csak a segítőkész stábjának köszönheti, hogy túljutott rajta.

  A forgatásról készült képeket alább tekintheti meg:

Rovatok